mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Hele, mischicko, budeme ho ještě chvilku navádět ať něco kreslí a tak za týden mu řeklnem že logo bude vypadat jinak ....co ty na to Ne ...Martine díky za to že to zvládáš i při svém postižení (tím myslím práci woe) To asi dneska nakreslím pastelkama v práci, vyfotím a večer snad nahraju na forum, bude-li v zabavním centru kameňák net... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 A Martine, kdybys Ty musel na víkend pryč a makat, Léňa může, ne?Bruder tam bude taky sám a holky by jí určitě rády viděly... To nevim...asi ji budu brat k babicce (je nemocna) do Mostist V neděli, ale v So může, jeden den bez sebe vydržíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Hele, mischicko, budeme ho ještě chvilku navádět ať něco kreslí a tak za týden mu řeklnem že logo bude vypadat jinak ....co ty na to Ne ...Martine díky za to že to zvládáš i při svém postižení (tím myslím práci woe) To asi dneska nakreslím pastelkama v práci, vyfotím a večer snad nahraju na forum, bude-li v zabavním centru kameňák net... ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Valím, máme politické školení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 A Martine, kdybys Ty musel na víkend pryč a makat, Léňa může, ne?Bruder tam bude taky sám a holky by jí určitě rády viděly... To nevim...asi ji budu brat k babicce (je nemocna) do Mostist ON se bojí ON se bojí ........... Ne hele, já se ti ani nedivím ..já bych tam tu mojí samotnou nepustil ...bych jí raději odvezl na Macochu a hodil dolu než do té jámy druhé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2007 A Martine, kdybys Ty musel na víkend pryč a makat, Léňa může, ne?Bruder tam bude taky sám a holky by jí určitě rády viděly... To nevim...asi ji budu brat k babicce (je nemocna) do Mostist ON se bojí ON se bojí ........... Ne hele, já se ti ani nedivím ..já bych tam tu mojí samotnou nepustil ...bych jí raději odvezl na Macochu a hodil dolu než do té jámy druhé no comment Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Hele, mischicko, budeme ho ještě chvilku navádět ať něco kreslí a tak za týden mu řeklnem že logo bude vypadat jinak ....co ty na to Ne ...Martine díky za to že to zvládáš i při svém postižení (tím myslím práci woe) To asi dneska nakreslím pastelkama v práci, vyfotím a večer snad nahraju na forum, bude-li v zabavním centru kameňák net... Ta budeš kreslit pastelkama jo? No nazdar ....budem vypadat jako debilové z pomocné školy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Tak tady dámám nějaké fotky z mojí výkendové akce :-) Jedna fotka z cesty (kouřová na benzíně) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Tady příprava a nafukování lodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Tak tady něco z vody Tady jsme kucí Tady jsem já a víno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Vodník Alkoholik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 V neděli jsme byli v Lešanech na tankovém dni a stříleli jsme s tanku .....TO BYLA ŠUPA Jeden takšík z pražského náměstí převezen sem Tak z tohoto tančíku se střílelo ...na fotce ja a splužák.....dva z tanku bez psa Klasická fotka ...kdo byl na vojně zná .....že?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 (editace) Tady je Spiderman ....sleduje mě všude ....(někde v Metrixu je chyba) Editováno: 4. Září 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Tak ...tady ještě nějaká technika ....ale jelikož jsem neměl foťák tak toho zase tolik není protože holky fotí pořád nějaké kraviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Tady ještě krajinka u jednoho jezu co jsme zdolavali a potom se dotankovávali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 THE END Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2007 No pekny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 No pekny.... Super víkend ...já jsem si ho užil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 THE END Super, jen ty tanky se nějak nezobrazují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Ocas jste ještě nevyřešili, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 jsem si říkal, když jsem to viděl v TV, že by jste nechyběli a bingo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 jsem si říkal, když jsem to viděl v TV, že by jste nechyběli a bingo Tam jsem byl ale jenom já ...LETKA mi to zaplatila z fondu a doufali že mě tam něco přejede nebo zastřelí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 THE END Super, jen ty tanky se nějak nezobrazují Aha ...tak to nevím jak ti mám pomoc ..já je vidíme normálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Ocas jste ještě nevyřešili, že? Nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 jsem si říkal, když jsem to viděl v TV, že by jste nechyběli a bingo Tam jsem byl ale jenom já ...LETKA mi to zaplatila z fondu a doufali že mě tam něco přejede nebo zastřelí Já doufal, že se vrátíš - Janinku a Štefi zároveň jeden víkend zvládnu, ale ne napořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky