mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Ocas jste ještě nevyřešili, že? Nee A já sice pastelkama kreslit můžu, ale nejspíš se na net nikde v tomhle divným kraji nedostanu, tak nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 jsem si říkal, když jsem to viděl v TV, že by jste nechyběli a bingo Tam jsem byl ale jenom já ...LETKA mi to zaplatila z fondu a doufali že mě tam něco přejede nebo zastřelí Já doufal, že se vrátíš - Janinku a Štefi zároveň jeden víkend zvládnu, ale ne napořád No ..já jsem ti je chtěl hodit na krk ..ale pořád jsi volal ať už si pro ní dojedu a tak jsem tě pomalu začínal litovat že tě holky asi ničí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Ocas jste ještě nevyřešili, že? Nee A já sice pastelkama kreslit můžu, ale nejspíš se na net nikde v tomhle divným kraji nedostanu, tak nevím No ....vypadalo to tak jednoduše a nakonec je to tak zamotané že škoda mluvit sakra...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 No ..já jsem ti je chtěl hodit na krk ..ale pořád jsi volal ať už si pro ní dojedu a tak jsem tě pomalu začínal litovat že tě holky asi ničí Neboj, tak zlé to nebylo, to já jen tak naoko, abys nežárlil Některý víkend je máš obě Ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 No ..já jsem ti je chtěl hodit na krk ..ale pořád jsi volal ať už si pro ní dojedu a tak jsem tě pomalu začínal litovat že tě holky asi ničí Neboj, tak zlé to nebylo, to já jen tak naoko, abys nežárlil Některý víkend je máš obě Ty Mám děkovat nebo plakat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Ocas jste ještě nevyřešili, že? Nee A já sice pastelkama kreslit můžu, ale nejspíš se na net nikde v tomhle divným kraji nedostanu, tak nevím No ....vypadalo to tak jednoduše a nakonec je to tak zamotané že škoda mluvit sakra...... To vyřešíme, když se to tak dobře rozjelo, tak teď nedovlím aby se to zastavilo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Mám děkovat nebo plakat? Plakat štěstím myslíš? Nebo si je můžeme vyměňovat - Štefi mi vždycky vytrhá obočí, Janinka Tě namasíruje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 To vyřešíme, když se to tak dobře rozjelo, tak teď nedovlím aby se to zastavilo! Tak to jako ono se to nezastaví. Předsedo, včera jsem taky místo sexu koukal na ten znak a zjistil jsem že by to chtělo dát jinou barvu ....udělej barvu znaku ve stylu škodovky ...to co tam je to je na to moc světlé ...nevím jaké jsou možnosti tvého programu ale mohl by jsi si tu barvu vycucnout z mého znaku. S tím samozřejmné přísluší i nápis letky. Děkujiiiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Mám děkovat nebo plakat? Plakat štěstím myslíš? Nebo si je můžeme vyměňovat - Štefi mi vždycky vytrhá obočí, Janinka Tě namasíruje Jo jo ...plakat štěstím...taky jsi plakal štěstím? Hele tak o této nabídce budu přemýšlet ....tobě pujším toho mučitele a ona na tobě nenechá ani jeden chlup ...a ty mě Janinku a ona mě bude masírovat. Zajímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Mám děkovat nebo plakat? Plakat štěstím myslíš? Nebo si je můžeme vyměňovat - Štefi mi vždycky vytrhá obočí, Janinka Tě namasíruje Jo jo ...plakat štěstím...taky jsi plakal štěstím? Hele tak o této nabídce budu přemýšlet ....tobě pujším toho mučitele a ona na tobě nenechá ani jeden chlup ...a ty mě Janinku a ona mě bude masírovat. Zajímavé Jj, mučitelku na mě, si to zasloužím a ne tu hodnou Janičku, aspoň jí pak nebudu zlobit, tolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 N'Btw, co včera, šli jste nakonec na pivo/víno ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Nic, kluci a děvčata, mizím na celý den na Boletky, takže jestli někdy budu, tak večer pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 N'Btw, co včera, šli jste nakonec na pivo/víno ? Jo ..tak šli jsme na jedno, dvě, tři pivka G 10° Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 N'Btw, co včera, šli jste nakonec na pivo/víno ? Jo ..tak šli jsme na jedno, dvě, tři pivka G 10° A pak jste celý den mrtví Odjedu a nic se tu neděje ale aspoň nemusím číst 10 stránek příspěvků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 N'Btw, co včera, šli jste nakonec na pivo/víno ? Jo ..tak šli jsme na jedno, dvě, tři pivka G 10° A pak jste celý den mrtví Odjedu a nic se tu neděje ale aspoň nemusím číst 10 stránek příspěvků No jo no ...já si sám se sebou nemůžu povídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 N'Btw, co včera, šli jste nakonec na pivo/víno ? Jo ..tak šli jsme na jedno, dvě, tři pivka G 10° A pak jste celý den mrtví Odjedu a nic se tu neděje ale aspoň nemusím číst 10 stránek příspěvků No jo no ...já si sám se sebou nemůžu povídat Předseda a další na nás prdí jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 zdarec kkuci ja bych na tom pyrocaru prespal tak semnou pocitejte jo vkolik mate nejakej sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 zdarec kkuci ja bych na tom pyrocaru prespal tak semnou pocitejte jo vkolik mate nejakej sraz? Hele a nezapomeň vzít taky tu svojí koču aby nás bylo vícero ...bude se asi i grilovat. No jo, Michale ...gril vemu, ale co maso??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 N'Btw, co včera, šli jste nakonec na pivo/víno ? Jo ..tak šli jsme na jedno, dvě, tři pivka G 10° A pak jste celý den mrtví Odjedu a nic se tu neděje ale aspoň nemusím číst 10 stránek příspěvků No jo no ...já si sám se sebou nemůžu povídat Předseda a další na nás prdí jo? Asi toho má předseda zase nějak hodně ...co se dá dělat. Já to mám celkem teď poslední dobou volné .... Tak třeba dneska: ráno v 5 do práce, makacka, porady, ve 3 z práce, domů, udělal jsem bráchovi brzdy na autě, převlékl a umyl, zase do práce, teď je cca deset hodin a já jsem přijel z práce, musím přečíst 40 stránek norem co jim vůbec nerozumím, musím se zbalit protože zítra odjížním na firmení akci a vracím se až v sobotu. Prostě taková pohoda. A jak se teď tak koukám na mobil tak jsem od prvního protelefonoval a příjmnul 8 hodin hovorů. Budeme počítat že v pondělí se teprve šlo do práce a to bylo 3 ...tedy za 2 dny. Mimochodem ještě se do toho učím a schámím podklady na práci do školy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Jinak Michale, doooost dobrej avatar. Vidím že je to foceno na nějakém hezkém místě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 6. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2007 To vyřešíme, když se to tak dobře rozjelo, tak teď nedovlím aby se to zastavilo! Tak to jako ono se to nezastaví. Předsedo, včera jsem taky místo sexu koukal na ten znak a zjistil jsem že by to chtělo dát jinou barvu ....udělej barvu znaku ve stylu škodovky ...to co tam je to je na to moc světlé ...nevím jaké jsou možnosti tvého programu ale mohl by jsi si tu barvu vycucnout z mého znaku. S tím samozřejmné přísluší i nápis letky. Děkujiiiii Ono to neni zase tak jednoznacny...origo znak je stinovanej, takze tezko trefovat barvu...vzal jsem nejakej prumer od oka...a navic hodne zalezi, jak mas nastavenej monitor...na notebooku to je jedna barva, vedle na LCD EIZO to je druha barva a verim, ze na tvym monitoru je zase jina barva...a navic jsem zjistil, ze export z Corela stoji uplne za <>, protoze to, co z toho vylezlo je vyblita zlutozelena, takze to sem ani nebudu davat, ale na EIZU to vypada celkem fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 6. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2007 N'Btw, co včera, šli jste nakonec na pivo/víno ? Jo ..tak šli jsme na jedno, dvě, tři pivka G 10° A pak jste celý den mrtví Odjedu a nic se tu neděje ale aspoň nemusím číst 10 stránek příspěvků No jo no ...já si sám se sebou nemůžu povídat Předseda a další na nás prdí jo? Ale houby prdi...jsem v praci do 15:30 pak chci mit soukromi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 6. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2007 zdarec kkuci ja bych na tom pyrocaru prespal tak semnou pocitejte jo vkolik mate nejakej sraz? 1) v utery probehlo zrychleny predavaci ceremonial parkovaci znacky pred Hypernovou 2) na ten Pyrocar nema byt zrovna super pocasi, tak jak to vidite ? mam sice sehnany lehatka, ale 10stC v noci je preci malo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 zdarec kkuci ja bych na tom pyrocaru prespal tak semnou pocitejte jo vkolik mate nejakej sraz? Ahoj Marťas. My tam pojedem v pátek navečer na REKO a na pokec za našima Hasičema, stan budeme stavět až v sobotu, ještě nevím přesný čas-jestli ještě před obědem nebo až po něm, ale teď v tuhle chvíli to vidím spíš na dopoledne, když to ve 13h začíná. Mám Ti pak dát vědět na mobil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 zdarec kkuci ja bych na tom pyrocaru prespal tak semnou pocitejte jo vkolik mate nejakej sraz? Hele a nezapomeň vzít taky tu svojí koču aby nás bylo vícero ...bude se asi i grilovat. No jo, Michale ...gril vemu, ale co maso??? Ahoj Jiříku, gril vezmi, já koupil včera nějaké grilovací tyčinky v jednom super řeznictví a bylo by dobrý, kdyby každý něco dovezl..anebo je možnost stravovat se komplet ze stánků tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky