Geoo Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 (editace) tady je máš aby jsi je nemusel hladat Editováno: 12. Září 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 12. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2007 cus nedostal jsem jeste v letce Acko Hele jaké Acko máš na mysli ...asi jsem natvrdlej ale nějak mi to nedochází (Předsedo jsem natvrdlej?) nejsi natvrdlej.....myslel Acko, jako Absenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Jinak koukám že už je tady i mischicka ...jsem se tu zase sešli. Tak tedy jedna ificiální informace ktrou má zatím jenom předseda ...dneska jsem si byl vyzvednout vzorky pánských i dámských třiček. Sejdeme se někdy a podívá se každý aby mi řekl velikost a případně měl nějaké výhrady k materiálu si provedení třička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 cus nedostal jsem jeste v letce Acko Hele jaké Acko máš na mysli ...asi jsem natvrdlej ale nějak mi to nedochází (Předsedo jsem natvrdlej?) nejsi natvrdlej.....myslel Acko, jako Absenci Vždyť já vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 tady je máš aby jsi je nemusel hladat Ty jo, udělejte už něco s tím ocasem Jestli bude takový, tak si ho snad na tričku budu muset přemalovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doctor Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 cus nedostal jsem jeste v letce Acko Hele jaké Acko máš na mysli ...asi jsem natvrdlej ale nějak mi to nedochází (Předsedo jsem natvrdlej?) nejsi natvrdlej.....myslel Acko, jako Absenci ale jakou velikost sakra xl nebo xxl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Jinak koukám že už je tady i mischicka ...jsem se tu zase sešli. Tak tedy jedna ificiální informace ktrou má zatím jenom předseda ...dneska jsem si byl vyzvednout vzorky pánských i dámských třiček. Sejdeme se někdy a podívá se každý aby mi řekl velikost a případně měl nějaké výhrady k materiálu si provedení třička. Šikovný Jiříček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 tady je máš aby jsi je nemusel hladat Ty jo, udělejte už něco s tím ocasem Jestli bude takový, tak si ho snad na tričku budu muset přemalovat jo jo ..to je jenom varianta aby se doctor mohl podívat ...pravda ..ocas bude jinej ...takovej uhlednější Jinak s předsedou jsem se dohodl ...a tak to nějak doladíme ať už to má grády. budu ho kopat do prdele a on bude kreslit .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 ale jakou velikost sakra xl nebo xxl Vo tom to je, že si ho zkusíš a budeš modřejší, víš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 12. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2007 tady je máš aby jsi je nemusel hladat Ty jo, udělejte už něco s tím ocasem Jestli bude takový, tak si ho snad na tričku budu muset přemalovat jo jo ..to je jenom varianta aby se doctor mohl podívat ...pravda ..ocas bude jinej ...takovej uhlednější Jinak s předsedou jsem se dohodl ...a tak to nějak doladíme ať už to má grády. budu ho kopat do prdele a on bude kreslit .. vyresil bych pri te planovane navsteve... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 cus nedostal jsem jeste v letce Acko Hele jaké Acko máš na mysli ...asi jsem natvrdlej ale nějak mi to nedochází (Předsedo jsem natvrdlej?) nejsi natvrdlej.....myslel Acko, jako Absenci ale jakou velikost sakra xl nebo xxl O víkendu když bude čas tak se sejdem a řeknu ti podrobnosti ...hm? A nebo mě dneska můžeš hodit domů a řeknu ti to taky Já jsem včera pil a ráno jsem nechtěl řídit a tak jsem odepsán na autobudové spojení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doctor Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 ale jakou velikost sakra xl nebo xxl Vo tom to je, že si ho zkusíš a budeš modřejší, víš ? to by asi chtelo aby nebylo male Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Mischicka - vymáčkni se k těm anglánům taky!! mischicka neví - Janinka marodí a já jí slíbil veškerou možnou péči...kdy je hlavní dějí na anglánech, Pá, So nebo Ne? Možná bych se jen otočil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doctor Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 ale jakou velikost sakra xl nebo xxl Vo tom to je, že si ho zkusíš a budeš modřejší, víš ? to by asi chtelo aby nebylo male tak na hodku se zmizim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 ale jakou velikost sakra xl nebo xxl Vo tom to je, že si ho zkusíš a budeš modřejší, víš ? to by asi chtelo aby nebylo male A na tvojí přítulkyni to vyzkouším až někdy budeš v práci ...jo?? to já už se s ní nějak dohodnu (Tak a teď dostanu do držky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 tady je máš aby jsi je nemusel hladat Ty jo, udělejte už něco s tím ocasem Jestli bude takový, tak si ho snad na tričku budu muset přemalovat jo jo ..to je jenom varianta aby se doctor mohl podívat ...pravda ..ocas bude jinej ...takovej uhlednější Jinak s předsedou jsem se dohodl ...a tak to nějak doladíme ať už to má grády. budu ho kopat do prdele a on bude kreslit .. vyresil bych pri te planovane navsteve... Ja, good idea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doctor Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 ale jakou velikost sakra xl nebo xxl Vo tom to je, že si ho zkusíš a budeš modřejší, víš ? to by asi chtelo aby nebylo male A na tvojí přítulkyni to vyzkouším až někdy budeš v práci ...jo?? to já už se s ní nějak dohodnu (Tak a teď dostanu do držky) na ci pritelkini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Taky mizím, sloužím dneska vlasti a Vlastě, takže se tu budu objevovat nepravidelně Plačte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Mischicka - vymáčkni se k těm anglánům taky!! mischicka neví - Janinka marodí a já jí slíbil veškerou možnou péči...kdy je hlavní dějí na anglánech, Pá, So nebo Ne? Možná bych se jen otočil.. Tak jeď ne ...já za janinkou zajedu a postarám se ti o ní ...víš že ti to ještě dlužím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 ale jakou velikost sakra xl nebo xxl Vo tom to je, že si ho zkusíš a budeš modřejší, víš ? to by asi chtelo aby nebylo male A na tvojí přítulkyni to vyzkouším až někdy budeš v práci ...jo?? to já už se s ní nějak dohodnu (Tak a teď dostanu do držky) na ci pritelkini No bereme trička i holkám ...tak jestli chceš taky pro tu svojí ? nahlásíš přezdívku a velikost a už to pojede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Mischicka - vymáčkni se k těm anglánům taky!! mischicka neví - Janinka marodí a já jí slíbil veškerou možnou péči...kdy je hlavní dějí na anglánech, Pá, So nebo Ne? Možná bych se jen otočil.. Tak jeď ne ...já za janinkou zajedu a postarám se ti o ní ...víš že ti to ještě dlužím Dobře, kdybys mohl dnes a zítra, já se tam dostanu až v pátek...je jí potřeba hlídat aby ležela a nikde nelítala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Mischicka - vymáčkni se k těm anglánům taky!! mischicka neví - Janinka marodí a já jí slíbil veškerou možnou péči...kdy je hlavní dějí na anglánech, Pá, So nebo Ne? Možná bych se jen otočil.. Tak jeď ne ...já za janinkou zajedu a postarám se ti o ní ...víš že ti to ještě dlužím Dobře, kdybys mohl dnes a zítra, já se tam dostanu až v pátek...je jí potřeba hlídat aby ležela a nikde nelítala Tak zrovna se mi to taky nehodí ...no ...tak je to na tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Mischicka - vymáčkni se k těm anglánům taky!! mischicka neví - Janinka marodí a já jí slíbil veškerou možnou péči...kdy je hlavní dějí na anglánech, Pá, So nebo Ne? Možná bych se jen otočil.. Tak jeď ne ...já za janinkou zajedu a postarám se ti o ní ...víš že ti to ještě dlužím Dobře, kdybys mohl dnes a zítra, já se tam dostanu až v pátek...je jí potřeba hlídat aby ležela a nikde nelítala Tak zrovna se mi to taky nehodí ...no ...tak je to na tobě Tak se rozmysli co chceš prevíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Btw Jiříčku, co to píšeš za bludy u Jihočechů (a bůh ví kde ještě na fóru, kam jsem se zatím nedostal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Že já ti zase něco provedu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky