Geoo Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Teď mě napadlo, nenecháme si znak Letky vytetovat? Holky na bříško, my na biceps To uz mam v planu dlouho To by Vás ty vaše kočky vytahali za bimbase kdyby jste si to nechali vytetovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 sakra...sakra...uz se stahujou mracna jak to tak vypadá tak mischa bude balit na znak letky za chvilku i holky Já? Někoho balit? Neblázni, takové věci nedělám :-) A kdy že budem dělat tu pánskou jízdu? Bez janinky ani na krok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Teď mě napadlo, nenecháme si znak Letky vytetovat? Holky na bříško, my na biceps To uz mam v planu dlouho To by Vás ty vaše kočky vytahali za bimbase kdyby jste si to nechali vytetovat Tak si to nech taky a taky Tě štefi vytahá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 sakra...sakra...uz se stahujou mracna jak to tak vypadá tak mischa bude balit na znak letky za chvilku i holky Já? Někoho balit? Neblázni, takové věci nedělám :-) A kdy že budem dělat tu pánskou jízdu? Bez janinky ani na krok Teď nějak fakt nevím co ti na to mám napsat ...jen tak dále chlapče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 sakra...sakra...uz se stahujou mracna jak to tak vypadá tak mischa bude balit na znak letky za chvilku i holky Já? Někoho balit? Neblázni, takové věci nedělám :-) A kdy že budem dělat tu pánskou jízdu? Bez janinky ani na krok Teď nějak fakt nevím co ti na to mám napsat ...jen tak dále chlapče Co seš zas tak protivnej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Co seš zas tak protivnej? Fakt se tak jevím ..jejka ...no tak to s tím budu muset něco udělat ................................... Mám Vás klucí rád!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Co seš zas tak protivnej? Fakt se tak jevím ..jejka ...no tak to s tím budu muset něco udělat ................................... Mám Vás klucí rád!!!!! Ja Tebe taky, Jiriku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Mischa ten je uršitě zase u Jihočechu s Luďou a ani nám už nenapíše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Mischa ten je uršitě zase u Jihočechu s Luďou a ani nám už nenapíše Na to není co říct, jdu radši pryč z netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Mischa ten je uršitě zase u Jihočechu s Luďou a ani nám už nenapíše Na to není co říct, jdu radši pryč z netu já jsme tě tím ale nechtěl rozčílit ....tak plomiň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Mischa ten je uršitě zase u Jihočechu s Luďou a ani nám už nenapíše Na to není co říct, jdu radši pryč z netu já jsme tě tím ale nechtěl rozčílit ....tak plomiň Nejsem rozčílenej, jen mě to mrzí, ale to není na řešení po fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Mischa ten je uršitě zase u Jihočechu s Luďou a ani nám už nenapíše Na to není co říct, jdu radši pryč z netu já jsme tě tím ale nechtěl rozčílit ....tak plomiň Nejsem rozčílenej, jen mě to mrzí, ale to není na řešení po fóru. Jak tak koukám tak dnes jsme na tom všichni divně ...to bude asi tím počasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Musím o víknedu udělat pár piv jinak se z toho zblázním !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Mischa ten je uršitě zase u Jihočechu s Luďou a ani nám už nenapíše Na to není co říct, jdu radši pryč z netu já jsme tě tím ale nechtěl rozčílit ....tak plomiň Nejsem rozčílenej, jen mě to mrzí, ale to není na řešení po fóru. Jak tak koukám tak dnes jsme na tom všichni divně ...to bude asi tím počasím Já ne, aspoň jsem nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Mischa ten je uršitě zase u Jihočechu s Luďou a ani nám už nenapíše Na to není co říct, jdu radši pryč z netu já jsme tě tím ale nechtěl rozčílit ....tak plomiň Nejsem rozčílenej, jen mě to mrzí, ale to není na řešení po fóru. Jak tak koukám tak dnes jsme na tom všichni divně ...to bude asi tím počasím Jj.....podzimni depreeeese Ja zatim nic...ale cekam to kazdou chvili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Mischa ten je uršitě zase u Jihočechu s Luďou a ani nám už nenapíše Na to není co říct, jdu radši pryč z netu já jsme tě tím ale nechtěl rozčílit ....tak plomiň Nejsem rozčílenej, jen mě to mrzí, ale to není na řešení po fóru. Jak tak koukám tak dnes jsme na tom všichni divně ...to bude asi tím počasím Jj.....podzimni depreeeese Ja zatim nic...ale cekam to kazdou chvili Já si mylsím že to bude tím dvouhodinovým spánkem ...já deprese nemám ..nevím co to je .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Mischa ten je uršitě zase u Jihočechu s Luďou a ani nám už nenapíše Na to není co říct, jdu radši pryč z netu já jsme tě tím ale nechtěl rozčílit ....tak plomiň Nejsem rozčílenej, jen mě to mrzí, ale to není na řešení po fóru. Jak tak koukám tak dnes jsme na tom všichni divně ...to bude asi tím počasím Jj.....podzimni depreeeese Ja zatim nic...ale cekam to kazdou chvili Já si mylsím že to bude tím dvouhodinovým spánkem ...já deprese nemám ..nevím co to je .. tak to Ti reknu naprosto presne ... sexualni manko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 tak to Ti reknu naprosto presne ... sexualni manko hele tak to určitě ne ...to je nemožné ...to by jsi potom ty už byl v blázinci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 tak to Ti reknu naprosto presne ... sexualni manko hele tak to určitě ne ...to je nemožné ...to by jsi potom ty už byl v blázinci Co je opak blázince? Tam bych totiž byl já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Jiříku, btw, co všechno seš ochotný udělat pro Letku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 tak to Ti reknu naprosto presne ... sexualni manko hele tak to určitě ne ...to je nemožné ...to by jsi potom ty už byl v blázinci Co je opak blázince? Tam bych totiž byl já No ...tak v tomto směru jo ...no tak to je asi chirurgie ....(operace prostaty) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Jiříku, btw, co všechno seš ochotný udělat pro Letku? Co třeba umýt předsedovi auto? To bych byl ochotnej udělat ...kdyby šlo o existenci letky tak snad i umýt předsedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Jiříku, btw, co všechno seš ochotný udělat pro Letku? Co třeba umýt předsedovi auto? To bych byl ochotnej udělat ...kdyby šlo o existenci letky tak snad i umýt předsedu a vsude ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Ožení se indián. Nastane svatební noc. Šuká tři dny a pak > sleze z indiánky. Ta je celá hotová. Indián povídá: "Teď mě lásko dva dny neuvidíš." Ona na to: "Ty jdeš na lov?" A > indián odvětí: "Ne. Teď budeme šukat zezadu!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Ožení se indián. Nastane svatební noc. Šuká tři dny a pak > sleze z indiánky. Ta je celá hotová. Indián povídá: "Teď mě lásko dva dny neuvidíš." Ona na to: "Ty jdeš na lov?" A > indián odvětí: "Ne. Teď budeme šukat zezadu!" No ..tak to je povedené ...musím se zastat indiánky ...chuděrka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky