mischicka Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Tak tady něco pro předsedu ....to je pohoda co? Podávej jak se všichni válejí Se*u magi v kostkách, "podívej se jak se ta všichni válej předsedo" :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 A tak to vypadá když si krávy lezou do prdele Akorát tady chybí, že to je fotka pro Tebe :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Tak tady něco pro předsedu ....to je pohoda co? Podávej jak se všichni válejí Se*u magi v kostkách, "podívej se jak se ta všichni válej předsedo" :smich: Zkus Gutalax....treba z toho bude dobra polivka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Neboj se mischo, ani na tebe jsem nezapomněl a mám jednu fotku pro tebe. A tohle je jako ze takhle budu o víkendu trpět-budou koukat jak Ty a Štefi, po deseti dnech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Tak tady něco pro předsedu ....to je pohoda co? Podávej jak se všichni válejí Se*u magi v kostkách, "podívej se jak se ta všichni válej předsedo" :smich: Zkus Gutalax....treba z toho bude dobra polivka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 A tak to vypadá když si krávy lezou do prdele Akorát tady chybí, že to je fotka pro Tebe :p Hele víš že jsem to přesně čekal??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Neboj se mischo, ani na tebe jsem nezapomněl a mám jednu fotku pro tebe. A tohle je jako ze takhle budu o víkendu trpět-budou koukat jak Ty a Štefi, po deseti dnech ty jsi kus vo.a !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Tak tady něco pro předsedu ....to je pohoda co? Podávej jak se všichni válejí Se*u magi v kostkách, "podívej se jak se ta všichni válej předsedo" :smich: Zkus Gutalax....treba z toho bude dobra polivka Jsem se tak zamyslel a uplně jsem to viděl ....jak to lítá ...fůůj :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Tak tady něco pro předsedu ....to je pohoda co? Podávej jak se všichni válejí Se*u magi v kostkách, "podívej se jak se ta všichni válej předsedo" :smich: Zkus Gutalax....treba z toho bude dobra polivka Jsem se tak zamyslel a uplně jsem to viděl ....jak to lítá ...fůůj :smich: Voe...ja to sice napsal, ale aspon jsem si to nepredstavoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 A tak to vypadá když si krávy lezou do prdele Akorát tady chybí, že to je fotka pro Tebe :p Hele víš že jsem to přesně čekal??? Já vím, žes na to čekal, lehce se to dalo vydedukovat. Jsem rád, že sjem Tě nezklamal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Předsedo, jak tedy máte vykoumanej výkend? ...je tam plno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Tak tady něco pro předsedu ....to je pohoda co? Podávej jak se všichni válejí Se*u magi v kostkách, "podívej se jak se ta všichni válej předsedo" :smich: Zkus Gutalax....treba z toho bude dobra polivka Jsem se tak zamyslel a uplně jsem to viděl ....jak to lítá ...fůůj :smich: Voe...ja to sice napsal, ale aspon jsem si to nepredstavoval Dobrou chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Předsedo, jak tedy máte vykoumanej výkend? ...je tam plno? Mě se neptáš, tam my asi máme plno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 A tak to vypadá když si krávy lezou do prdele Akorát tady chybí, že to je fotka pro Tebe :p Hele víš že jsem to přesně čekal??? Já vím, žes na to čekal, lehce se to dalo vydedukovat. Jsem rád, že sjem Tě nezklamal Jak to vypadá s kronikou když už jsme u toho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Předsedo, jak tedy máte vykoumanej výkend? ...je tam plno? no sobota je plna...nedele, tak do 15 hod taky...takze leda nedele tak od 16 hod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Předsedo, jak tedy máte vykoumanej výkend? ...je tam plno? Mě se neptáš, tam my asi máme plno Bezdak nevímš ani co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2007 V pondeli ve 23:30 vezu svagrovou na Ruzyn...tak kdybyste si chteli zazavodit po D1... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Předsedo, jak tedy máte vykoumanej výkend? ...je tam plno? no sobota je plna...nedele, tak do 15 hod taky...takze leda nedele tak od 16 hod Tedy v sobotu večer s váma nic nebude jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 V pondeli ve 23:30 vezu svagrovou na Ruzyn...tak kdybyste si chteli zazavodit po D1... prohrál by jsi ...a to nechci ...a mylsím že ani mischicka nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2007 V pondeli ve 23:30 vezu svagrovou na Ruzyn...tak kdybyste si chteli zazavodit po D1... prohrál by jsi ...a to nechci ...a mylsím že ani mischicka nechce Jedu tim 2.0 TDi kombi....dal bych Ti naskok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Předsedo, jak tedy máte vykoumanej výkend? ...je tam plno? no sobota je plna...nedele, tak do 15 hod taky...takze leda nedele tak od 16 hod Tedy v sobotu večer s váma nic nebude jo? Cece nevim....na 15hod jeden na akci a absolutne nevim, kdy pojedem domu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 V pondeli ve 23:30 vezu svagrovou na Ruzyn...tak kdybyste si chteli zazavodit po D1... prohrál by jsi ...a to nechci ...a mylsím že ani mischicka nechce Jedu tim 2.0 TDi kombi....dal bych Ti naskok no ...já ho tu mám bez kombi ....tak nevím nevím frájo! a kombajna 2,0 máme v čipu na 145 kw nebo tak nějak ....by jsi tu tvojí ještě nezajetou zadřel ...a svagrová by se počůrala !!! (a navíc ...neumíš moc jezdit ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 V pondeli ve 23:30 vezu svagrovou na Ruzyn...tak kdybyste si chteli zazavodit po D1... prohrál by jsi ...a to nechci ...a mylsím že ani mischicka nechce Ne, mischicka nechce a jde znechucena pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 V pondeli ve 23:30 vezu svagrovou na Ruzyn...tak kdybyste si chteli zazavodit po D1... prohrál by jsi ...a to nechci ...a mylsím že ani mischicka nechce Ne, mischicka nechce a jde znechucena pryč jak to že znechucena ....copak ti kdo udělal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2007 V pondeli ve 23:30 vezu svagrovou na Ruzyn...tak kdybyste si chteli zazavodit po D1... prohrál by jsi ...a to nechci ...a mylsím že ani mischicka nechce Jedu tim 2.0 TDi kombi....dal bych Ti naskok no ...já ho tu mám bez kombi ....tak nevím nevím frájo! a kombajna 2,0 máme v čipu na 145 kw nebo tak nějak ....by jsi tu tvojí ještě nezajetou zadřel ...a svagrová by se počůrala !!! (a navíc ...neumíš moc jezdit ) proc na takovy auto cip ??? neni to zbytecny ? a navic co zaruka ? je fakt ze ma 200km tu posledni vetu ani nebudu komentovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky