divx Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Vite co nemachrujte sem na tech 200M udelal opla calibru a je to 2,0litru a jeste ktomu benzin 105 konovou toyotu celicu a audy ale to nevim co vtem bylo za motor a jak pise acter nezalezi na motoru ale na ridicovych koncetinach takze :p :p :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Vite co nemachrujte sem na tech 200M udelal opla calibru a je to 2,0litru a jeste ktomu benzin 105 konovou toyotu celicu a audy ale to nevim co vtem bylo za motor a jak pise acter nezalezi na motoru ale na ridicovych koncetinach takze :p :p :p no jsem koukal na ty videa....cece....nejsi ty nahodou bratranec Schumachera ? (neber to jako nejake rejpani...naopak...pekne jsi jim to natrel -> at vidi, co to jsou Czech muscles) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Vite co nemachrujte sem na tech 200M udelal opla calibru a je to 2,0litru a jeste ktomu benzin 105 konovou toyotu celicu a audy ale to nevim co vtem bylo za motor a jak pise acter nezalezi na motoru ale na ridicovych koncetinach takze :p :p :p Taky aby jsi ho neporazil ...vychovala tě Ždárská letka!!! (a ty jsi zradil a utekl) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Vite co nemachrujte sem na tech 200M udelal opla calibru a je to 2,0litru a jeste ktomu benzin 105 konovou toyotu celicu a audy ale to nevim co vtem bylo za motor a jak pise acter nezalezi na motoru ale na ridicovych koncetinach takze :p :p :p Taky aby jsi ho neporazil ...vychovala tě Ždárská letka!!! (a ty jsi zradil a utekl) Takže my Tě nevidíme, neslyšíme a příště platíš bečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Vite co nemachrujte sem na tech 200M udelal opla calibru a je to 2,0litru a jeste ktomu benzin 105 konovou toyotu celicu a audy ale to nevim co vtem bylo za motor a jak pise acter nezalezi na motoru ale na ridicovych koncetinach takze :p :p :p Taky aby jsi ho neporazil ...vychovala tě Ždárská letka!!! (a ty jsi zradil a utekl) Takže my Tě nevidíme, neslyšíme a příště platíš bečku Čau mischo, tak konečně tu taky někdo je ...dneska je to tu nějaké mrtvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Vite co nemachrujte sem na tech 200M udelal opla calibru a je to 2,0litru a jeste ktomu benzin 105 konovou toyotu celicu a audy ale to nevim co vtem bylo za motor a jak pise acter nezalezi na motoru ale na ridicovych koncetinach takze :p :p :p Taky aby jsi ho neporazil ...vychovala tě Ždárská letka!!! (a ty jsi zradil a utekl) Takže my Tě nevidíme, neslyšíme a příště platíš bečku Čau mischo, tak konečně tu taky někdo je ...dneska je to tu nějaké mrtvé. Ahooj:-) Já už bych tu byl dávno, ale dnes tu celý den seděly dvě spolužačky-kolegyně...ale fotit je nebudu, víš jak to dopadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Vite co nemachrujte sem na tech 200M udelal opla calibru a je to 2,0litru a jeste ktomu benzin 105 konovou toyotu celicu a audy ale to nevim co vtem bylo za motor a jak pise acter nezalezi na motoru ale na ridicovych koncetinach takze :p :p :p Taky aby jsi ho neporazil ...vychovala tě Ždárská letka!!! (a ty jsi zradil a utekl) Takže my Tě nevidíme, neslyšíme a příště platíš bečku Čau mischo, tak konečně tu taky někdo je ...dneska je to tu nějaké mrtvé. Ahooj:-) Já už bych tu byl dávno, ale dnes tu celý den seděly dvě spolužačky-kolegyně...ale fotit je nebudu, víš jak to dopadá ani mi nemluv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Me normalne prestaly chodit maily z OC...ted jsem sem zabrousil uplne nahodou a vidim, ze tu jsou nove prispevky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Me normalne prestaly chodit maily z OC...ted jsem sem zabrousil uplne nahodou a vidim, ze tu jsou nove prispevky... JO JO ...dneska nepřišel ani jeden ...asi se budem muset upozornovat sami že tam někdo píše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 ani mi nemluv Dobře Ti tak A příště můžeš aspoň něco říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Me normalne prestaly chodit maily z OC...ted jsem sem zabrousil uplne nahodou a vidim, ze tu jsou nove prispevky... JO JO ...dneska nepřišel ani jeden ...asi se budem muset upozornovat sami že tam někdo píše Vždyť Ty nejseš OC Jiříku nebo už snad ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 A kde jste vůbec dnes všichni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 A kde jste vůbec dnes všichni? tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Me normalne prestaly chodit maily z OC...ted jsem sem zabrousil uplne nahodou a vidim, ze tu jsou nove prispevky... JO JO ...dneska nepřišel ani jeden ...asi se budem muset upozornovat sami že tam někdo píše Vždyť Ty nejseš OC Jiříku nebo už snad ano? On sice neni reg.clen OC, ale je registrovany clen fora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Me normalne prestaly chodit maily z OC...ted jsem sem zabrousil uplne nahodou a vidim, ze tu jsou nove prispevky... JO JO ...dneska nepřišel ani jeden ...asi se budem muset upozornovat sami že tam někdo píše Vždyť Ty nejseš OC Jiříku nebo už snad ano? Na poslání mejlu nepotřebuji být OC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 A kde jste vůbec dnes všichni? tady Taky jsem tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Me normalne prestaly chodit maily z OC...ted jsem sem zabrousil uplne nahodou a vidim, ze tu jsou nove prispevky... JO JO ...dneska nepřišel ani jeden ...asi se budem muset upozornovat sami že tam někdo píše Vždyť Ty nejseš OC Jiříku nebo už snad ano? On sice neni reg.clen OC, ale je registrovany clen fora Přesně tak ...předseda má zase pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Me normalne prestaly chodit maily z OC...ted jsem sem zabrousil uplne nahodou a vidim, ze tu jsou nove prispevky... JO JO ...dneska nepřišel ani jeden ...asi se budem muset upozornovat sami že tam někdo píše Vždyť Ty nejseš OC Jiříku nebo už snad ano? On sice neni reg.clen OC, ale je registrovany clen fora Přesně tak ...předseda má zase pravdu takze jsme vsichni registrovani...ted jen zjistit kdo s kym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 A kde jste vůbec dnes všichni? Tak on se nás drze zeptá kde jsme a sám tu není ...předsedo ..udělej s tím něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 A kde jste vůbec dnes všichni? Tak on se nás drze zeptá kde jsme a sám tu není ...předsedo ..udělej s tím něco uz ma poznamku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 A kde jste vůbec dnes všichni? Tak on se nás drze zeptá kde jsme a sám tu není ...předsedo ..udělej s tím něco uz ma poznamku A hezky mu jí nech podepsat o rodičů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 (editace) Jo takhle.......jsme ti k smichu ??? Jeste jednou a dostanes dvojku z chovani !!! Editováno: 25. Září 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Jo takhle.......jsme ti k smichu ??? Jeste jednou a dostanes dvojku z chovani !!! Hele, on normálně vyplázl jazyk ...vysmál se nám do ksichtu a odešel ....ty jo!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Jo takhle.......jsme ti k smichu ??? Jeste jednou a dostanes dvojku z chovani !!! Hele, on normálně vyplázl jazyk ...vysmál se nám do ksichtu a odešel ....ty jo!! Az nekde budem, sednem mu do auta, zamcem se a udelame to same Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky