mischicka Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 A něco pro Jiříka, jsem se dozvěděl z vyprávění, žě ráno to zas byla velká láska No jo, ....Rex to zase chtěl prubnout s mojí nohou ale jak se zvednul tak ho taťka odvedl ven ... Nevím že jede zrovna po Tobě, víš jak včera kňoural když jsi odjel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Kdo uhodne kdo je kdo ? Já to vím kdo je kdo ...ale nepovím Já taky vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 A něco pro Jiříka, jsem se dozvěděl z vyprávění, žě ráno to zas byla velká láska No jo, ....Rex to zase chtěl prubnout s mojí nohou ale jak se zvednul tak ho taťka odvedl ven ... Nevím že jede zrovna po Tobě, víš jak včera kňoural když jsi odjel ? No ...co na to říci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Zdarec kuci.... Tak jsem byl opet odvezt firemni Octicku do servisu, opet starty....a dostal jsem nahradni OctuI 2.0/85kW combi... 1) je to liny jako praaaase 2) ale mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem TISSI nez nase 1.8T... pri 4.000ot/min je slyset jen lehke vrneni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Zdarec kuci....Tak jsem byl opet odvezt firemni Octicku do servisu, opet starty....a dostal jsem nahradni OctuI 2.0/85kW combi... 1) je to liny jako praaaase 2) ale mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem TISSI nez nase 1.8T... pri 4.000ot/min je slyset jen lehke vrneni... Líné jako prase jo? :-) ...normálně bych tě nechal jezdit dva měsíce starou 120 a potom bych ti dal toho dvou litra ...jak by jsi si chrochtal co je to za raketu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Zdarec kuci....Tak jsem byl opet odvezt firemni Octicku do servisu, opet starty....a dostal jsem nahradni OctuI 2.0/85kW combi... 1) je to liny jako praaaase 2) ale mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem TISSI nez nase 1.8T... pri 4.000ot/min je slyset jen lehke vrneni... Líné jako prase jo? :-) ...normálně bych tě nechal jezdit dva měsíce starou 120 a potom bych ti dal toho dvou litra ...jak by jsi si chrochtal co je to za raketu vim, je to jen 85kW, ale na 2.0 je to line...kamos mel Sierru 2.0 a to se s tim neda srovnat, ani muj byvaly Peugeot 1.9 SRI benzin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Auto kamaráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Auto kamaráda. Nekecej, ze mas kamarady !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 A vsadím se o co chceš že víc než ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 A vsadím se o co chceš že víc než ty Ja myslel, ze mas jen nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Mensi seslost v ZR... Neco malo se popilo a pojedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 ..."nekdo" se neco malo priucil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 ...a i nekdo pospal ale ja to nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Ahoj klucíí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 K pár témat k diskuzi o fotkách: 1) Kdopak asi vyjedl ty jednohouby s vlašáčkem ? 2) Kdo od koho se učil ? 3) Je třeba si hlídat koho si vodíš do postele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 A vsadím se o co chceš že víc než ty Ja myslel, ze mas jen nas Tohle jsou jen kamarádi, my jsme vůbec nejvíc nejlepší Jiříkovic kamarádi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 K pár témat k diskuzi o fotkách:1) Kdopak asi vyjedl ty jednohouby s vlašáčkem ? 2) Kdo od koho se učil ? 3) Je třeba si hlídat koho si vodíš do postele ad1) kazdej po jednom, mischicka zbytek ad2) Ty od Bonnienka, jak byl hezky,pritulny a mit tak krasnou srst ad3) on tam zalezl sam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 A vsadím se o co chceš že víc než ty Ja myslel, ze mas jen nas Tohle jsou jen kamarádi, my jsme vůbec nejvíc nejlepší Jiříkovic kamarádi tak....uplne nejvic nejvetsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 A vsadím se o co chceš že víc než ty Ja myslel, ze mas jen nas Tohle jsou jen kamarádi, my jsme vůbec nejvíc nejlepší Jiříkovic kamarádi tak....uplne nejvic nejvetsi Kam vůbec zmizel, Jíříček jeden? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 A vsadím se o co chceš že víc než ty Ja myslel, ze mas jen nas Tohle jsou jen kamarádi, my jsme vůbec nejvíc nejlepší Jiříkovic kamarádi tak....uplne nejvic nejvetsi Jsem dojat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 A vsadím se o co chceš že víc než ty Ja myslel, ze mas jen nas Tohle jsou jen kamarádi, my jsme vůbec nejvíc nejlepší Jiříkovic kamarádi tak....uplne nejvic nejvetsi Kam vůbec zmizel, Jíříček jeden? Jiříček má moc práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Jak tady na foru tak koukám, tak na dort všichni čučí jako puci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Jak tady na foru tak koukám, tak na dort všichni čučí jako puci Divíš se? Už jsem vám to říkal, ale byl jsem z toho naprosto mimo...nebýt chlap, nebo nesnažit se být, asi by mi ukápla i slza a to myslím naprosto vážně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Jak tady na foru tak koukám, tak na dort všichni čučí jako puci Divíš se? Už jsem vám to říkal, ale byl jsem z toho naprosto mimo...nebýt chlap, nebo nesnažit se být, asi by mi ukápla i slza a to myslím naprosto vážně.. Nemám na to co napsat ...ale radost byla vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Jak tady na foru tak koukám, tak na dort všichni čučí jako puci Divíš se? Už jsem vám to říkal, ale byl jsem z toho naprosto mimo...nebýt chlap, nebo nesnažit se být, asi by mi ukápla i slza a to myslím naprosto vážně.. Nemám na to co napsat ...ale radost byla vidět Nepiš nic, ale poděkuj mamince pokud jsi to ještě neudělal a já ještě jednou děkuju i Tobě a taky Štefce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky