Geoo Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Porad se blbe naculujes....a napadaji Te same hovadiny No jo ...ale kdybych nepil tak bych se choval pořád inteligentně a potom bych byl strašně chytrej A o to jde....vypadat chvili inteligentne....vis, jakej byl krasnej pohled na Nizkovaky u nas doma ? Vsichni skoro strizlivi...vazna debata No jo ...tam se taky pít nedá ....by se tam potom umlátili o zdi ...víš jak se potom všichni motají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Porad se blbe naculujes....a napadaji Te same hovadiny No jo ...ale kdybych nepil tak bych se choval pořád inteligentně a potom bych byl strašně chytrej A o to jde....vypadat chvili inteligentne....vis, jakej byl krasnej pohled na Nizkovaky u nas doma ? Vsichni skoro strizlivi...vazna debata No jo ...tam se taky pít nedá ....by se tam potom umlátili o zdi ...víš jak se potom všichni motají No motaji...ale volantem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Tady to žije Jsem čekal něco mooc důležitého, takže jsem se sem vrátil a ono jde o pivko Ale mizím zase pryč, do své kanceláře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Tak pánové, psal jsem mejla panovi co mám bude kupovat ty trička a objednal jsem u něj vzorek pánského L a Dámského M. Až příjde tak dáme někde kafe a pro jistotu se na to ještě podíváme a doladíme velikosti. Musíme s tím trošku pohnout protože nevím jak ostatní ...ale já už chci tričko letky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 tricka v pohode A chceš tedy obě že? ..jak Marťas tak Kamča ? jojo kuci obe dve tak se majte cahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Informace Ahojky Letko, tak jsem včera zaslal mejla tomu pánovi co mám objednává ty trička a po telefonické dohodě jsem zjistil, že dámské má skladem ale na pánské si budeme muset počkat. Objednal ho a do 14 dnu by mi ho měl doručit. Tak, asi tak se věci mají a to je vše. Teď už musíme čekat a čekat a čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 InformaceAhojky Letko, tak jsem včera zaslal mejla tomu pánovi co mám objednává ty trička a po telefonické dohodě jsem zjistil, že dámské má skladem ale na pánské si budeme muset počkat. Objednal ho a do 14 dnu by mi ho měl doručit. Tak, asi tak se věci mají a to je vše. Teď už musíme čekat a čekat a čekat Hele....uz to vydrzelo 14 tydnu, tak tech 14 dnu taky zvladnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 InformaceAhojky Letko, tak jsem včera zaslal mejla tomu pánovi co mám objednává ty trička a po telefonické dohodě jsem zjistil, že dámské má skladem ale na pánské si budeme muset počkat. Objednal ho a do 14 dnu by mi ho měl doručit. Tak, asi tak se věci mají a to je vše. Teď už musíme čekat a čekat a čekat Hele....uz to vydrzelo 14 tydnu, tak tech 14 dnu taky zvladnem No ...to je taky pravda ....ahoj předsedo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 InformaceAhojky Letko, tak jsem včera zaslal mejla tomu pánovi co mám objednává ty trička a po telefonické dohodě jsem zjistil, že dámské má skladem ale na pánské si budeme muset počkat. Objednal ho a do 14 dnu by mi ho měl doručit. Tak, asi tak se věci mají a to je vše. Teď už musíme čekat a čekat a čekat Hele....uz to vydrzelo 14 tydnu, tak tech 14 dnu taky zvladnem No ...to je taky pravda ....ahoj předsedo Č Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 InformaceAhojky Letko, tak jsem včera zaslal mejla tomu pánovi co mám objednává ty trička a po telefonické dohodě jsem zjistil, že dámské má skladem ale na pánské si budeme muset počkat. Objednal ho a do 14 dnu by mi ho měl doručit. Tak, asi tak se věci mají a to je vše. Teď už musíme čekat a čekat a čekat Hele....uz to vydrzelo 14 tydnu, tak tech 14 dnu taky zvladnem Právě že ne, taky už ho chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 InformaceAhojky Letko, tak jsem včera zaslal mejla tomu pánovi co mám objednává ty trička a po telefonické dohodě jsem zjistil, že dámské má skladem ale na pánské si budeme muset počkat. Objednal ho a do 14 dnu by mi ho měl doručit. Tak, asi tak se věci mají a to je vše. Teď už musíme čekat a čekat a čekat Hele....uz to vydrzelo 14 tydnu, tak tech 14 dnu taky zvladnem Právě že ne, taky už ho chci Hele....ty snad dneska pracuješ???? NIKDY! Být zaměstnaný je dobrá věc, ale nesmí se to zvrhnout v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Heslo dne: Když se předseda narodil, jediný kdo na porodním sále brečel, byl lékař. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Heslo dne: Když se předseda narodil, jediný kdo na porodním sále brečel, byl lékař. ...jelikoz stal u zrodu tak krasneho ditete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Heslo dne: Když se předseda narodil, jediný kdo na porodním sále brečel, byl lékař. Zajímavé heslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 (editace) NIKDY!Být zaměstnaný je dobrá věc, ale nesmí se to zvrhnout v práci Souhlasím s tebou ...ale u mě se to pomalinku začalo srát Nejsme charita ani armada SPÁSY...tady se pro love musi makat Editováno: 3. Říjen 2007, autor: mischicka Úprava nepřesných info :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Heslo dne: Když se předseda narodil, jediný kdo na porodním sále brečel, byl lékař. ...jelikoz stal u zrodu tak krasneho ditete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 NIKDY!Být zaměstnaný je dobrá věc, ale nesmí se to zvrhnout v práci Souhlasím s tebou ...ale u mě se to pomalinku začalo srát Je třeba se k práci psotavit tak, aby zbylo místo i na jiné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Heslo dne: Když se předseda narodil, jediný kdo na porodním sále brečel, byl lékař. Zajímavé heslo Jen si to předsedo neber moc osobně, chtěl jsem to tu jen trochu oživit jako za starých časů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 NIKDY!Být zaměstnaný je dobrá věc, ale nesmí se to zvrhnout v práci Souhlasím s tebou ...ale u mě se to pomalinku začalo srát Je třeba se k práci psotavit tak, aby zbylo místo i na jiné Člověče ....ty máš dneska nějaké moudra v hlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 NIKDY!Být zaměstnaný je dobrá věc, ale nesmí se to zvrhnout v práci Souhlasím s tebou ...ale u mě se to pomalinku začalo srát Nejsme charita ani armada SPÁSY...tady se pro love musi makat Opravil jsem Tvé neúplné info a valím, čeká mě sám NŠ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Heslo dne: Když se předseda narodil, jediný kdo na porodním sále brečel, byl lékař. Zajímavé heslo Jen si to předsedo neber moc osobně, chtěl jsem to tu jen trochu oživit jako za starých časů Nic si neberu osobne...i ja si umim rejpnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 PS: Budu kolem 16h, kdo na mě počká?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 PS: Budu kolem 16h, kdo na mě počká?! Cece...asi ne...kolem 16 jdu domu...kolem 18 tu budu zpet a na 20hod me kluci premluvili na fotbalek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Heslo dne: Když se předseda narodil, jediný kdo na porodním sále brečel, byl lékař. Zajímavé heslo Jen si to předsedo neber moc osobně, chtěl jsem to tu jen trochu oživit jako za starých časů Nic si neberu osobne...i ja si umim rejpnout Mám pocit že toto umíme všichni tři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 PS: Budu kolem 16h, kdo na mě počká?! J átu budu tak nějak jako aprílové počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky