Matys06 Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Jinak je to lehce na pikaču kontrolovat dvě témata, ale snad si zvyknu (zvyknem ) hlavně, že pan P2M má klid Hele, jak jsme přemýšleli o tom speciálním tričku, nenecháme ho udělat pro něj? S tím znakem jak vymyslel předseda? ....no ...to by šlo. )))) )))) )))) Asi jsi pochopil Zatím jsem nic nečetl, ale asi si to přečtu. Jen jsem tak listoval a bylo to na více místech. No ...tak tady u konce je to nejlepší a je tady toho nejvíce Tak jsem to tak v rychlosti proletěl. Ani se už nedivím, že je to tady. Všem to nějak vadí, ale je fakt, že se o srazech pořád psát nedá. Naše téma Morava se taky pomalu rozrůstá a OT tam určitě taky je, ale to patří k diskuzi. Vždy se nějak odbočí a řeší i jiné věci, ale jak Mischicka píše, člověk se taky na ty OT dost těší!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Jinak je to lehce na pikaču kontrolovat dvě témata, ale snad si zvyknu (zvyknem ) hlavně, že pan P2M má klid Hele, jak jsme přemýšleli o tom speciálním tričku, nenecháme ho udělat pro něj? S tím znakem jak vymyslel předseda? ....no ...to by šlo. )))) )))) )))) Asi jsi pochopil Zatím jsem nic nečetl, ale asi si to přečtu. Jen jsem tak listoval a bylo to na více místech. No ...tak tady u konce je to nejlepší a je tady toho nejvíce Tak jsem to tak v rychlosti proletěl. Ani se už nedivím, že je to tady. Všem to nějak vadí, ale je fakt, že se o srazech pořád psát nedá. Naše téma Morava se taky pomalu rozrůstá a OT tam určitě taky je, ale to patří k diskuzi. Vždy se nějak odbočí a řeší i jiné věci, ale jak Mischicka píše, člověk se taky na ty OT dost těší!!! Plně s tebou souhlasím ...jsme na tom uplně stejně jako ostatní ale měli jsme bohůžel moc stránek a tím pátem tam byl i větší počet OT. Každopádně je toto celkem dobré řešení a už se k tomu nehodláme vracet. Tady si můžem teď plkat jak chcem a tam budem řešit jenom ty srazy bez OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Tak jsem to tak v rychlosti proletěl. Ani se už nedivím, že je to tady. Všem to nějak vadí, ale je fakt, že se o srazech pořád psát nedá. Naše téma Morava se taky pomalu rozrůstá a OT tam určitě taky je, ale to patří k diskuzi. Vždy se nějak odbočí a řeší i jiné věci, ale jak Mischicka píše, člověk se taky na ty OT dost těší!!! Jenže to pan P2M nechápe, ale hlavně že on plkal na BRITTSKODA o 106 ale je to fu©k, dostane tričko a bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Tak jsem to tak v rychlosti proletěl. Ani se už nedivím, že je to tady. Všem to nějak vadí, ale je fakt, že se o srazech pořád psát nedá. Naše téma Morava se taky pomalu rozrůstá a OT tam určitě taky je, ale to patří k diskuzi. Vždy se nějak odbočí a řeší i jiné věci, ale jak Mischicka píše, člověk se taky na ty OT dost těší!!! Jenže to pan P2M nechápe, ale hlavně že on plkal na BRITTSKODA o 106 ale je to fu©k, dostane tričko a bude No asi za tím uděláme tlustou čáru a prdíme na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Tak jsem to tak v rychlosti proletěl. Ani se už nedivím, že je to tady. Všem to nějak vadí, ale je fakt, že se o srazech pořád psát nedá. Naše téma Morava se taky pomalu rozrůstá a OT tam určitě taky je, ale to patří k diskuzi. Vždy se nějak odbočí a řeší i jiné věci, ale jak Mischicka píše, člověk se taky na ty OT dost těší!!! Jenže to pan P2M nechápe, ale hlavně že on plkal na BRITTSKODA o 106 ale je to fu©k, dostane tričko a bude No asi za tím uděláme tlustou čáru a prdíme na to. Hele co jsem vynechal za akci?? Psal jsi že jsem tam něco vynechal a nějak mě nenapadá kromě grilování 2 v králíkově I nic??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Tak jsem to tak v rychlosti proletěl. Ani se už nedivím, že je to tady. Všem to nějak vadí, ale je fakt, že se o srazech pořád psát nedá. Naše téma Morava se taky pomalu rozrůstá a OT tam určitě taky je, ale to patří k diskuzi. Vždy se nějak odbočí a řeší i jiné věci, ale jak Mischicka píše, člověk se taky na ty OT dost těší!!! Jenže to pan P2M nechápe, ale hlavně že on plkal na BRITTSKODA o 106 ale je to fu©k, dostane tričko a bude A nepiš sem takové věci ....potom tu bude muset pročítat důkladně 150 stránek aby zjistil jaké tričko dostane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 (editace) Tak jsem to tak v rychlosti proletěl. Ani se už nedivím, že je to tady. Všem to nějak vadí, ale je fakt, že se o srazech pořád psát nedá. Naše téma Morava se taky pomalu rozrůstá a OT tam určitě taky je, ale to patří k diskuzi. Vždy se nějak odbočí a řeší i jiné věci, ale jak Mischicka píše, člověk se taky na ty OT dost těší!!! Jenže to pan P2M nechápe, ale hlavně že on plkal na BRITTSKODA o 106 ale je to fu©k, dostane tričko a bude No asi za tím uděláme tlustou čáru a prdíme na to. _________________________ Je dost tlustá ? Editováno: 10. Říjen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Tlustá moc ne ...ale kurevsky dlouhá to jo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Jinak je to lehce na pikaču kontrolovat dvě témata, ale snad si zvyknu (zvyknem ) hlavně, že pan P2M má klid Hele, jak jsme přemýšleli o tom speciálním tričku, nenecháme ho udělat pro něj? S tím znakem jak vymyslel předseda? ....no ...to by šlo. )))) )))) )))) Asi jsi pochopil Sice mam jen 5 trid ZS, ale tohle neslo nepochopit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Tlustá moc ne ...ale kurevsky dlouhá to jo! Tlustší mi tu nejde A navíc to nejde ani Edit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Jinak je to lehce na pikaču kontrolovat dvě témata, ale snad si zvyknu (zvyknem ) hlavně, že pan P2M má klid Hele, jak jsme přemýšleli o tom speciálním tričku, nenecháme ho udělat pro něj? S tím znakem jak vymyslel předseda? ....no ...to by šlo. )))) )))) )))) Asi jsi pochopil Zatím jsem nic nečetl, ale asi si to přečtu. Jen jsem tak listoval a bylo to na více místech. Radsi to necti....jsou to hrozny slinty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Jinak je to lehce na pikaču kontrolovat dvě témata, ale snad si zvyknu (zvyknem ) hlavně, že pan P2M má klid Hele, jak jsme přemýšleli o tom speciálním tričku, nenecháme ho udělat pro něj? S tím znakem jak vymyslel předseda? ....no ...to by šlo. )))) )))) )))) Asi jsi pochopil Sice mam jen 5 trid ZS, ale tohle neslo nepochopit.... Jo, to by nepochopil jen P2M Btw, přistihl jste ho tu někdo, že to tu potají čte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Tlustá moc ne ...ale kurevsky dlouhá to jo! Tlustší mi tu nejde A navíc to nejde ani Edit Tak jsem ti jí o kousek utnul :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Radsi to necti....jsou to hrozny slinty Chtěl jsem to smazat, ale ať každý vidí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Jinak je to lehce na pikaču kontrolovat dvě témata, ale snad si zvyknu (zvyknem ) hlavně, že pan P2M má klid Hele, jak jsme přemýšleli o tom speciálním tričku, nenecháme ho udělat pro něj? S tím znakem jak vymyslel předseda? ....no ...to by šlo. )))) )))) )))) Asi jsi pochopil Sice mam jen 5 trid ZS, ale tohle neslo nepochopit.... Jo, to by nepochopil jen P2M Btw, přistihl jste ho tu někdo, že to tu potají čte? Ať čte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Tlustá moc ne ...ale kurevsky dlouhá to jo! Tlustší mi tu nejde A navíc to nejde ani Edit Tak jsem ti jí o kousek utnul :-) Auuu Hele, kdybychom chtěli být drsní, dali bysme si všichni do podpisu "milujeme P2M" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Jinak je to lehce na pikaču kontrolovat dvě témata, ale snad si zvyknu (zvyknem ) hlavně, že pan P2M má klid Hele, jak jsme přemýšleli o tom speciálním tričku, nenecháme ho udělat pro něj? S tím znakem jak vymyslel předseda? ....no ...to by šlo. )))) )))) )))) Asi jsi pochopil Sice mam jen 5 trid ZS, ale tohle neslo nepochopit.... Ty jo ...předsedo ...fakt jenom 5 ...no tak to jsi dochodil jenom první stupeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Tlustá moc ne ...ale kurevsky dlouhá to jo! Tlustší mi tu nejde A navíc to nejde ani Edit Tak jsem ti jí o kousek utnul :-) Auuu Hele, kdybychom chtěli být drsní, dali bysme si všichni do podpisu "milujeme P2M" Do avataru ...místo Žďárská letka ... Ne ..necháme to být ..je tam ta tlustá čára tak na to kašlem ...má co chtěl a Letka žije dál a navíc sem chodí ještě více lidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Radsi to necti....jsou to hrozny slinty Chtěl jsem to smazat, ale ať každý vidí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Jinak je to lehce na pikaču kontrolovat dvě témata, ale snad si zvyknu (zvyknem ) hlavně, že pan P2M má klid Hele, jak jsme přemýšleli o tom speciálním tričku, nenecháme ho udělat pro něj? S tím znakem jak vymyslel předseda? ....no ...to by šlo. )))) )))) )))) Asi jsi pochopil Sice mam jen 5 trid ZS, ale tohle neslo nepochopit.... Ty jo ...předsedo ...fakt jenom 5 ...no tak to jsi dochodil jenom první stupeň Jj....ale tata musel hodne pritlacit do obalky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Tlustá moc ne ...ale kurevsky dlouhá to jo! Tlustší mi tu nejde A navíc to nejde ani Edit Tak jsem ti jí o kousek utnul :-) Auuu Hele, kdybychom chtěli být drsní, dali bysme si všichni do podpisu "milujeme P2M" Do avataru ...místo Žďárská letka ... Ne ..necháme to být ..je tam ta tlustá čára tak na to kašlem ...má co chtěl a Letka žije dál a navíc sem chodí ještě více lidí Jsem pro, uz bych to neresil, at se nedelaji zbytecene Flame.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 No nic kuci...jdu na obed....Lenicka doma dela mnamku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Jsem pro, uz bych to neresil, at se nedelaji zbytecene Flame.... Tady můžem ale už vážně dost, máme důležitější věci na vyřešení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Tlustá moc ne ...ale kurevsky dlouhá to jo! Tlustší mi tu nejde A navíc to nejde ani Edit Tak jsem ti jí o kousek utnul :-) Auuu Hele, kdybychom chtěli být drsní, dali bysme si všichni do podpisu "milujeme P2M" Do avataru ...místo Žďárská letka ... Ne ..necháme to být ..je tam ta tlustá čára tak na to kašlem ...má co chtěl a Letka žije dál a navíc sem chodí ještě více lidí Jsem pro, uz bych to neresil, at se nedelaji zbytecene Flame.... Přesně tak ....THE END Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 ...třeba Tvou školní docházku Koukej si dodělat aspoň druhej stupeň ZŠ, nebo nebudeš moct být náš předseda, ještě bysme vypadali jak nějací tukani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky