Geoo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 (editace) Tady máte nějaké fotky jak se tady stěhovala ta veliká kráva ...tedy né jak ale čím :-) Ten přední jeřáb je 80ti tuna a zadní je 100 tuna Editováno: 11. Říjen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Nazdar chlapečci tak co ten víkend se**te na to nebo jak...??? Nebo máte lepší plány... :prc: !!!!!! Hele já nevím ...jde o to jak ostatní. Já si myslím že jeden den by se to dalo nějak ošéfovat...... No klidne muzem na pivko...klidne na "neuralni pudu" k Simakovi do Polnicky na vecu (vazne doporucuju)....bazen asi ne...Martinek ma trosku rýmičku Nebo bůdeme každý na svojí půdě a budeme hezky dělat vzorné kluky a starat se o naše holčičky. Ja myslel, ze chcem ty tricka poresit...ale klidne jsem pro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Ja myslel, ze chcem ty tricka poresit...ale klidne jsem pro... Včera jsem nějak zapomněl na toho pána jeslti už pro nás má trička ...uvidíme ..když budou na víkend vzorky tak to někde zkonzultovat můžem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Uz jsem vyzkousel znovu nastavit upozornovani mailem....zrusit-nastavit....a porad nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Uz jsem vyzkousel znovu nastavit upozornovani mailem....zrusit-nastavit....a porad nic Hele myslím že je chyba někde v metrixu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Hele co to sem píšeš ....přesunu to téma do srazů a akcí ....pánové tady se nebudou domlouvat akce ....kurňa jste v HOSPODĚ Nevím, jestli to mslíš vážně nebo ej to vzkaz pro P2M,ale já myslím, že debatit můžem tady a tam vyvěsit výsledek, bo někteří by zas remcali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 ...třeba Tvou školní docházku Koukej si dodělat aspoň druhej stupeň ZŠ, nebo nebudeš moct být náš předseda, ještě bysme vypadali jak nějací tukani Já bych neřešil ani předsedovu docházku ....spíše nějaký společný plán na víkend Co vy na to? Já mám pocit, že naše děvčátka to vyřešila za nás - štefi tě údajně chce jen pro sebe, janinka taky kňourala, že chce víkend klid od akcí, předsedův lenošný přístup známe, takže je myslím jasno... Btw už máš ty vzorky? A nemyslím krev a stolici Co to meles, voe ? Pravda a láska zvítězí Kdo furt chce ležet doma a i z akcí jezdí spinkat do postýlky :p ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Hele co to sem píšeš ....přesunu to téma do srazů a akcí ....pánové tady se nebudou domlouvat akce ....kurňa jste v HOSPODĚ Nevím, jestli to mslíš vážně nebo ej to vzkaz pro P2M,ale já myslím, že debatit můžem tady a tam vyvěsit výsledek, bo někteří by zas remcali Samo že si dělám srandu ..jak jinak taky že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 No klidne muzem na pivko...klidne na "neuralni pudu" k Simakovi do Polnicky na vecu (vazne doporucuju)....bazen asi ne...Martinek ma trosku rýmičku Neutrální půda není 3 km od Žďáru, pěkne vezme mapu a najdem geo střed našich bydlišť, to je neutrální půda Ty Martínkus rýmičkou Chlór by Ti an ní pomohl, ne? A co třeba bazén v HB, je tam i parní lázeň, to je to co potřebuješ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Hele co to sem píšeš ....přesunu to téma do srazů a akcí ....pánové tady se nebudou domlouvat akce ....kurňa jste v HOSPODĚ Nevím, jestli to mslíš vážně nebo ej to vzkaz pro P2M,ale já myslím, že debatit můžem tady a tam vyvěsit výsledek, bo někteří by zas remcali Samo že si dělám srandu ..jak jinak taky že? No už jsem se lekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 ...třeba Tvou školní docházku Koukej si dodělat aspoň druhej stupeň ZŠ, nebo nebudeš moct být náš předseda, ještě bysme vypadali jak nějací tukani Já bych neřešil ani předsedovu docházku ....spíše nějaký společný plán na víkend Co vy na to? Já mám pocit, že naše děvčátka to vyřešila za nás - štefi tě údajně chce jen pro sebe, janinka taky kňourala, že chce víkend klid od akcí, předsedův lenošný přístup známe, takže je myslím jasno... Btw už máš ty vzorky? A nemyslím krev a stolici Co to meles, voe ? Pravda a láska zvítězí Kdo furt chce ležet doma a i z akcí jezdí spinkat do postýlky :p ? Tak to je trosku daleko od lenosti, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 No klidne muzem na pivko...klidne na "neuralni pudu" k Simakovi do Polnicky na vecu (vazne doporucuju)....bazen asi ne...Martinek ma trosku rýmičku Neutrální půda není 3 km od Žďáru, pěkne vezme mapu a najdem geo střed našich bydlišť, to je neutrální půda Ty Martínkus rýmičkou Chlór by Ti an ní pomohl, ne? A co třeba bazén v HB, je tam i parní lázeň, to je to co potřebuješ! To jsou slova ....tedy mischicko ..neříkej že tuto kompletní pravdu jsi dal dohromady ty sám??? Parní lázeň je v poho ...ale chce to aby tam byla pára :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Jinak víte co je nejlepší na rýmu??? SEX ...ale fakt ... Můžeš mi dát předsedo číslo na Lleničku ...já ti to u ní vyjednám aby se s tebou pomilovala už před svatbou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 No klidne muzem na pivko...klidne na "neuralni pudu" k Simakovi do Polnicky na vecu (vazne doporucuju)....bazen asi ne...Martinek ma trosku rýmičku Neutrální půda není 3 km od Žďáru, pěkne vezme mapu a najdem geo střed našich bydlišť, to je neutrální půda Ty Martínkus rýmičkou Chlór by Ti an ní pomohl, ne? A co třeba bazén v HB, je tam i parní lázeň, to je to co potřebuješ! Na sobotu odpoledne Lena neco domloouvala u jejich babicky na zahrade a nevim, jakej byl vysledek...domluvim se s ni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Hele, vam chodi maily odsud ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 No klidne muzem na pivko...klidne na "neuralni pudu" k Simakovi do Polnicky na vecu (vazne doporucuju)....bazen asi ne...Martinek ma trosku rýmičku Neutrální půda není 3 km od Žďáru, pěkne vezme mapu a najdem geo střed našich bydlišť, to je neutrální půda Ty Martínkus rýmičkou Chlór by Ti an ní pomohl, ne? A co třeba bazén v HB, je tam i parní lázeň, to je to co potřebuješ! Na sobotu odpoledne Lena neco domloouvala u jejich babicky na zahrade a nevim, jakej byl vysledek...domluvim se s ni... no já nevím co a jak ...ale já bych bazén vyděl tak na neděli ....ne? Jinak myslím že mě je to uplně jedno. Já se Štefíčkem určitě půjdem + si myslím že Michal s Lenkou taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Hele, vam chodi maily odsud ? Z letky ..ne!! ...asi to bude tím že tady tak plkáme tak to zahlcuje forum a nestíhá to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 No klidne muzem na pivko...klidne na "neuralni pudu" k Simakovi do Polnicky na vecu (vazne doporucuju)....bazen asi ne...Martinek ma trosku rýmičku Neutrální půda není 3 km od Žďáru, pěkne vezme mapu a najdem geo střed našich bydlišť, to je neutrální půda Ty Martínkus rýmičkou Chlór by Ti an ní pomohl, ne? A co třeba bazén v HB, je tam i parní lázeň, to je to co potřebuješ! Na sobotu odpoledne Lena neco domloouvala u jejich babicky na zahrade a nevim, jakej byl vysledek...domluvim se s ni... no já nevím co a jak ...ale já bych bazén vyděl tak na neděli ....ne? Jinak myslím že mě je to uplně jedno. Já se Štefíčkem určitě půjdem + si myslím že Michal s Lenkou taky To až uvidí předseda, tak se určitě nejdřív lekne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 No klidne muzem na pivko...klidne na "neuralni pudu" k Simakovi do Polnicky na vecu (vazne doporucuju)....bazen asi ne...Martinek ma trosku rýmičku Neutrální půda není 3 km od Žďáru, pěkne vezme mapu a najdem geo střed našich bydlišť, to je neutrální půda Ty Martínkus rýmičkou Chlór by Ti an ní pomohl, ne? A co třeba bazén v HB, je tam i parní lázeň, to je to co potřebuješ! Na sobotu odpoledne Lena neco domloouvala u jejich babicky na zahrade a nevim, jakej byl vysledek...domluvim se s ni... no já nevím co a jak ...ale já bych bazén vyděl tak na neděli ....ne? Jinak myslím že mě je to uplně jedno. Já se Štefíčkem určitě půjdem + si myslím že Michal s Lenkou taky s Lenkou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 No klidne muzem na pivko...klidne na "neuralni pudu" k Simakovi do Polnicky na vecu (vazne doporucuju)....bazen asi ne...Martinek ma trosku rýmičku Neutrální půda není 3 km od Žďáru, pěkne vezme mapu a najdem geo střed našich bydlišť, to je neutrální půda Ty Martínkus rýmičkou Chlór by Ti an ní pomohl, ne? A co třeba bazén v HB, je tam i parní lázeň, to je to co potřebuješ! Na sobotu odpoledne Lena neco domloouvala u jejich babicky na zahrade a nevim, jakej byl vysledek...domluvim se s ni... no já nevím co a jak ...ale já bych bazén vyděl tak na neděli ....ne? Jinak myslím že mě je to uplně jedno. Já se Štefíčkem určitě půjdem + si myslím že Michal s Lenkou taky s Lenkou ? jo jo ...s Lenkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 No klidne muzem na pivko...klidne na "neuralni pudu" k Simakovi do Polnicky na vecu (vazne doporucuju)....bazen asi ne...Martinek ma trosku rýmičku Neutrální půda není 3 km od Žďáru, pěkne vezme mapu a najdem geo střed našich bydlišť, to je neutrální půda Ty Martínkus rýmičkou Chlór by Ti an ní pomohl, ne? A co třeba bazén v HB, je tam i parní lázeň, to je to co potřebuješ! Na sobotu odpoledne Lena neco domloouvala u jejich babicky na zahrade a nevim, jakej byl vysledek...domluvim se s ni... no já nevím co a jak ...ale já bych bazén vyděl tak na neděli ....ne? Jinak myslím že mě je to uplně jedno. Já se Štefíčkem určitě půjdem + si myslím že Michal s Lenkou taky s Lenkou ? jo jo ...s Lenkou Jooooo, ja zapomnel na shodu jmen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 No klidne muzem na pivko...klidne na "neuralni pudu" k Simakovi do Polnicky na vecu (vazne doporucuju)....bazen asi ne...Martinek ma trosku rýmičku Neutrální půda není 3 km od Žďáru, pěkne vezme mapu a najdem geo střed našich bydlišť, to je neutrální půda Ty Martínkus rýmičkou Chlór by Ti an ní pomohl, ne? A co třeba bazén v HB, je tam i parní lázeň, to je to co potřebuješ! Na sobotu odpoledne Lena neco domloouvala u jejich babicky na zahrade a nevim, jakej byl vysledek...domluvim se s ni... no já nevím co a jak ...ale já bych bazén vyděl tak na neděli ....ne? Jinak myslím že mě je to uplně jedno. Já se Štefíčkem určitě půjdem + si myslím že Michal s Lenkou taky To až uvidí předseda, tak se určitě nejdřív lekne... Jsem se lekl taky když jsi to tak zvětšil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Jooooo, ja zapomnel na shodu jmen Ano .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 No ni kuci...jdu asi makat....Plate transfer a Plate entry table cekaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Jsem se lekl taky když jsi to tak zvětšil Co Ty, ale já s předsedou? Já myslel, že tajemství je venku a on nevím co, ale pěkné to nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky