mischicka Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 a co jinak noveho Nového ...asi snad ani nic člověče ...co u tebe? Jak se má Kamila? ..pozdravůj jí take nic noveho kamca v poho taky vas zdravi tak cau Tedy to jsi byl z tou odpovědí nějak rychle hotov :-) Hele až budu mít trička tak se někde sejdem a ohodnotíte je co a jak ...hm? Ale to ti dáme vědět Mě dáš taky vědět ? Jistě že dám ..o tom žádná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Hele Jiříku, vezmi štefku do spolužaček a kolegyň, to co tam je se jí bude líbit PS: Už jsem Janince řekl, že to jsou Tvé fotky ale žes je poslal kamarádovi ať je tam dá....teď někomu píše SMS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Jiříčku, tady máš tu tašku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Hele Jiříku, vezmi štefku do spolužaček a kolegyň, to co tam je se jí bude líbit PS: Už jsem Janince řekl, že to jsou Tvé fotky ale žes je poslal kamarádovi ať je tam dá....teď někomu píše SMS... Přesně tak ....lhát se nemá že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Hele Jiříku, vezmi štefku do spolužaček a kolegyň, to co tam je se jí bude líbit PS: Už jsem Janince řekl, že to jsou Tvé fotky ale žes je poslal kamarádovi ať je tam dá....teď někomu píše SMS... Přesně tak ....lhát se nemá že? Nemá, ale vtipkovat se může Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Dám sem pár fotek z dnešního výletu na Pernštejn, chcete? Bylo to tam moc krásné, vážně mě to překvapilo, Janince se tam mooc líbilo a jsou tam krásné terény pro Oktávku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Zlý chlapec na nádvoří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Nádvoří.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Kaple Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 A Janinka v kapli Kdo uhodne čí je ta chlupatá ruka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Kočička, sice to není ta Perská co jí smrdělo z tlamičky, ale je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Zase nádvoří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 (editace) A malá anketka na závěr...kdo uhodne co dělají předsedovi ? Editováno: 14. Říjen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Zlý chlapec na nádvoří Tý jo ...opravdu jsem se lekl ...DRSNEJ HOCH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 A Janinka v kapli Kdo uhodne čí je ta chlupatá ruka ? No ..tak likož a protože jsi tam byl s Janinkou sám a Janinky ta ruka zřejmě nebude ....tak by to mohlo být správce hradu nebo toho drsného kluka co tam sedí tak na té lavičce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 A malá anketka na závěr...kdo uhodne co dělají předsedovi ? Netroufám si říci. Koukají na nějakou neidentifikatelnou část kuchynského koutu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 A malá anketka na závěr...kdo uhodne co dělají předsedovi ? Netroufám si říci. Koukají na nějakou neidentifikatelnou část kuchynského koutu ... Koukají, ale dělají nějakou domácí práci, teda víc prací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 A malá anketka na závěr...kdo uhodne co dělají předsedovi ? Cumi jak dva pitomci do linky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 A malá anketka na závěr...kdo uhodne co dělají předsedovi ? Cumi jak dva pitomci do linky ? Tak to ne ...to jsi neuhodl ...nečumí jako pitomci ....jenom čumí do linky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Nazdar Zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Nazdar Zdar Bazar Kde jste celý den všichni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Nazdar Zdar Bazar Kde jste celý den všichni? no ...já jsem už od včerejška v práci ...kde jsi ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Nazdar Zdar Bazar Kde jste celý den všichni? no ...já jsem už od včerejška v práci ...kde jsi ty? No já jsem ode dneška v práci A zase mizím, vrátil se nám po půlroce šéf tak at hned první den nezíská dojem, že má kancelář je na netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Tak já celý den trnu, že nejsem na foru a on tady nepřibude ani jeden příspěvek, co se děje ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky