KOKYN Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Kola aut Letky Ale copak panáček už přezul...??? včera byla paprička ještě na letních! Jsem na tebe v ZR mával ale ty nevidíš!!!! Včera byla, ale dnes není A po stříbrných OI moc nekoukám Kde jsme se potkali? Já šel na pěšáka k autu u ZZN... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Nějakej ten pokec bych dal!! Pátek u mě OK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 22. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Vikend u nas Sobota => svatba kolegyne z byvaleho zamestnani... se divim, ze kdyz me videla, ze si to nerozmyslela !!! Jo holt, jeji chyba :) jinak svatba pekna...nasledny raut jeste lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 22. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 (editace) Bylo tam i jedno "RS" ... nevim, ale nejaky divny ... TDi, vzadu bubny a uvnitr textilove sedacky... ale jinak pekna Editováno: 22. Říjen 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 22. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 A v nedeli jsme meli par navstev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 22. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 ... je potreba to vychovavat uz od mladi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Dnešní pokračování přechodů: Tedy u Vás je to normálně atrakce ta příprava na zimu - super dokumentace pane kronikáři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Vikend u nas Sobota => svatba kolegyne z byvaleho zamestnani... se divim, ze kdyz me videla, ze si to nerozmyslela !!! Jo holt, jeji chyba :) jinak svatba pekna...nasledny raut jeste lepsi Hele, nic ve zlém ......já se jí nedivím (ale sluší Vám to) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 ... je potreba to vychovavat uz od mladi Komu je jenom to dítě podobné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 ... je potreba to vychovavat uz od mladi No jo no ...a tak to tedy dopadá když se v mládí jezdí k předsedům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Kola aut Letky Ale copak panáček už přezul...??? včera byla paprička ještě na letních! Jsem na tebe v ZR mával ale ty nevidíš!!!! Včera byla, ale dnes není A po stříbrných OI moc nekoukám Kde jsme se potkali? Já šel na pěšáka k autu u ZZN... Tam jsme taky pak šli pěšky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Bylo tam i jedno "RS" ... nevim, ale nejaky divny ... TDi, vzadu bubny a uvnitr textilove sedacky... ale jinak pekna Ještě, žes tam měl to svoje, mu pak spadla čelist, ne? Nejmíň jak dnes na D1 když si TDi a DI a nevím co ještě zkoušeli troufat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Nějakej ten pokec bych dal!! Pátek u mě OK... V Pá nemůžem na 100%, máme masage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Nějakej ten pokec bych dal!! Pátek u mě OK... V Pá nemůžem na 100%, máme masage Já v pátek taky nemůžu .....budu mít pracovní víkend ...kdo chce přijet pracovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Vikend u nas Sobota => svatba kolegyne z byvaleho zamestnani... se divim, ze kdyz me videla, ze si to nerozmyslela !!! Jo holt, jeji chyba :) jinak svatba pekna...nasledny raut jeste lepsi Hele předsedo, tady jsou další dva ženichové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Nějakej ten pokec bych dal!! Pátek u mě OK... V Pá nemůžem na 100%, máme masage Já v pátek taky nemůžu .....budu mít pracovní víkend ...kdo chce přijet pracovat? Se hlásíme, ale něco za něco, nějakou další sobotu je brigáda u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Nějakej ten pokec bych dal!! Pátek u mě OK... V Pá nemůžem na 100%, máme masage Já v pátek taky nemůžu .....budu mít pracovní víkend ...kdo chce přijet pracovat? Se hlásíme, ale něco za něco, nějakou další sobotu je brigáda u nás Nemám problém .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 (editace) Bylo tam i jedno "RS" ... nevim, ale nejaky divny ... TDi, vzadu bubny a uvnitr textilove sedacky... ale jinak pekna Ještě, žes tam měl to svoje, mu pak spadla čelist, ne? Nejmíň jak dnes na D1 když si TDi a DI a nevím co ještě zkoušeli troufat Ee, ja tam mel firemni...koneckoncu...s tim autem odjely dve holciny...myslim, ze ani nevedely, ze to auto ma nejaky litaky Editováno: 23. Říjen 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Vikend u nas Sobota => svatba kolegyne z byvaleho zamestnani... se divim, ze kdyz me videla, ze si to nerozmyslela !!! Jo holt, jeji chyba :) jinak svatba pekna...nasledny raut jeste lepsi Hele předsedo, tady jsou další dva ženichové A to jste si brali po telefonu nejaky Rusky, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Nějakej ten pokec bych dal!! Pátek u mě OK... V Pá nemůžem na 100%, máme masage Já v pátek taky nemůžu .....budu mít pracovní víkend ...kdo chce přijet pracovat? Se hlásíme, ale něco za něco, nějakou další sobotu je brigáda u nás Nemám problém .... Ja bohuzel jo... Sobota => prezouvani aut, odpoledne oslava Lencina segra... Nedele => pracovni pobyt v Jihlave (oprava vahy vzduchu jednoho Oplika a "technicke" jednani se sestrenici), navrat zatim neni urcen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Bylo tam i jedno "RS" ... nevim, ale nejaky divny ... TDi, vzadu bubny a uvnitr textilove sedacky... ale jinak pekna Ještě, žes tam měl to svoje, mu pak spadla čelist, ne? Nejmíň jak dnes na D1 když si TDi a DI a nevím co ještě zkoušeli troufat Ee, ja tam mel firemni...koneckoncu...s tim autem odjely dve holciny...myslim, ze ani nevedely, ze to auto ma nejaky litaky Tak hlavně že vědí že to má zrcátko a nějaké brzdy. Jestli to má lité kola to kočky zajímat nemusí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Vikend u nas Sobota => svatba kolegyne z byvaleho zamestnani... se divim, ze kdyz me videla, ze si to nerozmyslela !!! Jo holt, jeji chyba :) jinak svatba pekna...nasledny raut jeste lepsi Hele předsedo, tady jsou další dva ženichové A to jste si brali po telefonu nejaky Rusky, ne ? Hochu to jsi asi neměl tak napsat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 (editace) Nějakej ten pokec bych dal!! Pátek u mě OK... V Pá nemůžem na 100%, máme masage Já v pátek taky nemůžu .....budu mít pracovní víkend ...kdo chce přijet pracovat? Se hlásíme, ale něco za něco, nějakou další sobotu je brigáda u nás Nemám problém .... Ja bohuzel jo... Sobota => prezouvani aut, odpoledne oslava Lencina segra... Nedele => pracovni pobyt v Jihlave (oprava vahy vzduchu jednoho Oplika a "technicke" jednani se sestrenici), navrat zatim neni urcen... No ....nabito ....co se dá dělat. Beztak lžeš a jenom na tom budete celý víkened ležet Editováno: 23. Říjen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 A to se Vam panove taky musim pochlubit se svym "vykonem".... Jak mi auto stoji na firme, tak se mi szelelo baterie a ze ji necham nabit....pekne jsem ji nechal v kanclu provarit a vcera ze ji pujdu dat zpet... Zima jako krava, ale mi kluci z Vysociny...jsme to vydrzeli Otevru kapotu...na plastovym deklu na motoru jedna tapka vedle druhy....asi nejaka mys, kuna nebo ja nevim co....potvory !!! Ja ji taky nedupu po byte v zablacenych botach.... No tak jsem namontoval baterku...sednu do auta, ze vyzkousim, jak startuje....RoSinka chytla nadherne (ale myslim, ze zivot baterky uz je za zenitem)... ale ....... .... zustala svitit kontrolka ABS a rozblikala se kontrolka brzd a zacalo po piskat !!! Takovych sprostych slov, co ode me slysel, mozna pritomny hlodavec, jste v zivote neslyseli !!! Uz jsem videl ty prehlodany svazky kabelu nebo hadice... Dosel jsem pro notes, ze se pripojim a zkouknu, co tam je...jenze...jednotka ABS se nehlasila Zkoumal jsem pojistky, vsechny OK..... uz jsem premyslel, co budu delat dal... Jeste jsem otevrel PDFko s elektroinstalaci a vsiml si, ze cely system ABS jisti jeste 30A pojistky, ktery jsou umisteny primo na baterce...Jenze vsechny opet byly v poradku ................................ Jak jsem zkousel prosahavat kabely, jestli neni nejakej uvolnenej....vypadl konektor od tech velkejch pojistek.... asi jak jsem oddelaval baterku, tak musel vyklouznout...a jak je dlouhej, tak jsem si nevsiml, ze povyskocil...tak jsem ho zasunul, pripojil se k RJ, vymazal chyby, nastartoval, kontrolka ABS i brzdy zhasla....a byl klid... Takze timto se verejne omlouvam vsem hlodavcum....Halleluja,mam Vas rad.... (ovsem do te doby, nez mi vazne neco rozkousete) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Nějakej ten pokec bych dal!! Pátek u mě OK... V Pá nemůžem na 100%, máme masage Já v pátek taky nemůžu .....budu mít pracovní víkend ...kdo chce přijet pracovat? Se hlásíme, ale něco za něco, nějakou další sobotu je brigáda u nás Nemám problém .... Ja bohuzel jo... Sobota => prezouvani aut, odpoledne oslava Lencina segra... Nedele => pracovni pobyt v Jihlave (oprava vahy vzduchu jednoho Oplika a "technicke" jednani se sestrenici), navrat zatim neni urcen... No ....nabito ....co se dá dělat. Beztak lžeš a jenom na tom budete celý víkened ležet Ti ho potom prijedu ukazat, ze ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky