mischicka Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Bylo tam i jedno "RS" ... nevim, ale nejaky divny ... TDi, vzadu bubny a uvnitr textilove sedacky... ale jinak pekna Ještě, žes tam měl to svoje, mu pak spadla čelist, ne? Nejmíň jak dnes na D1 když si TDi a DI a nevím co ještě zkoušeli troufat Ee, ja tam mel firemni...koneckoncu...s tim autem odjely dve holciny...myslim, ze ani nevedely, ze to auto ma nejaky litaky Tak hlavně že vědí že to má zrcátko a nějaké brzdy. Jestli to má lité kola to kočky zajímat nemusí Hlavně jestli umí používat jiná zařízení, svá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Bylo tam i jedno "RS" ... nevim, ale nejaky divny ... TDi, vzadu bubny a uvnitr textilove sedacky... ale jinak pekna Ještě, žes tam měl to svoje, mu pak spadla čelist, ne? Nejmíň jak dnes na D1 když si TDi a DI a nevím co ještě zkoušeli troufat Ee, ja tam mel firemni...koneckoncu...s tim autem odjely dve holciny...myslim, ze ani nevedely, ze to auto ma nejaky litaky Hele předsedo, nechceš to svoje prodat? Stejně furt lítáš firemním, já už např. ani nevím jak RoSinka vypadá...bych jí minimálně na zimu nepřezouval EDIT: Když čtu tu story o baterce, vážně si nech jen firemní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Vikend u nas Sobota => svatba kolegyne z byvaleho zamestnani... se divim, ze kdyz me videla, ze si to nerozmyslela !!! Jo holt, jeji chyba :) jinak svatba pekna...nasledny raut jeste lepsi Hele předsedo, tady jsou další dva ženichové A to jste si brali po telefonu nejaky Rusky, ne ? Hochu to jsi asi neměl tak napsat! Jsme sháněli číslo na podomního prodejce vysavačů Hoover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Bylo tam i jedno "RS" ... nevim, ale nejaky divny ... TDi, vzadu bubny a uvnitr textilove sedacky... ale jinak pekna Ještě, žes tam měl to svoje, mu pak spadla čelist, ne? Nejmíň jak dnes na D1 když si TDi a DI a nevím co ještě zkoušeli troufat Ee, ja tam mel firemni...koneckoncu...s tim autem odjely dve holciny...myslim, ze ani nevedely, ze to auto ma nejaky litaky Hele předsedo, nechceš to svoje prodat? Stejně furt lítáš firemním, já už např. ani nevím jak RoSinka vypadá...bych jí minimálně na zimu nepřezouval EDIT: Když čtu tu story o baterce, vážně si nech jen firemní No musim ji prezout...prece ji musim ukazat letos snih, kdyz loni si ho moc neuzila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Zajímavá historka ...hlavně že to dobře dopadlo a nestálo to love ....když nepočítám ty nervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Vikend u nas Sobota => svatba kolegyne z byvaleho zamestnani... se divim, ze kdyz me videla, ze si to nerozmyslela !!! Jo holt, jeji chyba :) jinak svatba pekna...nasledny raut jeste lepsi Hele předsedo, tady jsou další dva ženichové A to jste si brali po telefonu nejaky Rusky, ne ? Hochu to jsi asi neměl tak napsat! Jsme sháněli číslo na podomního prodejce vysavačů Hoover Do sebe klucí ....do sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Zajímavá historka ...hlavně že to dobře dopadlo a nestálo to love ....když nepočítám ty nervy Noooo.....myslim, ze elektroinstalace je pekna darda....nastesti to dopadlo tak, jak to dopadlo..... ...na jednu stranu ramena jako krava, ze jsem to poresil... ...na druhou stranu sklopeny usi, ze jsem prodrbal 45minut a pak zjistil vytazenej kabel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Vikend u nas Sobota => svatba kolegyne z byvaleho zamestnani... se divim, ze kdyz me videla, ze si to nerozmyslela !!! Jo holt, jeji chyba :) jinak svatba pekna...nasledny raut jeste lepsi Hele předsedo, tady jsou další dva ženichové A to jste si brali po telefonu nejaky Rusky, ne ? Hochu to jsi asi neměl tak napsat! Jsme sháněli číslo na podomního prodejce vysavačů Hoover Do sebe klucí ....do sebe Vysavac Hoover do sebe ? Ty voe....to musi bejt peknej narez to ti nemusi ani davat klystyr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Ahoj Mischo, kde sis nechal opravit a nalakovat ty svoje ICE-Metany ? Teda hlavně za kolik a co vše bylo v ceně? Díky a sorry že Vám přehazuji vyhýbku v diskuzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Nějakej ten pokec bych dal!! Pátek u mě OK... V Pá nemůžem na 100%, máme masage Já v pátek taky nemůžu .....budu mít pracovní víkend ...kdo chce přijet pracovat? Já v sobotu!! --- podzimní orba!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Vikend u nas Sobota => svatba kolegyne z byvaleho zamestnani... se divim, ze kdyz me videla, ze si to nerozmyslela !!! Jo holt, jeji chyba :) jinak svatba pekna...nasledny raut jeste lepsi Hele předsedo, tady jsou další dva ženichové A to jste si brali po telefonu nejaky Rusky, ne ? Hochu to jsi asi neměl tak napsat! Jsme sháněli číslo na podomního prodejce vysavačů Hoover Do sebe klucí ....do sebe Vysavac Hoover do sebe ? Ty voe....to musi bejt peknej narez to ti nemusi ani davat klystyr Myslel jsem to do sebe jako jinak do sebe ..jako v tom filmu "Už se perou ...pojďte se podívat už se perou" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Nějakej ten pokec bych dal!! Pátek u mě OK... V Pá nemůžem na 100%, máme masage Já v pátek taky nemůžu .....budu mít pracovní víkend ...kdo chce přijet pracovat? Já v sobotu!! --- podzimní orba!!! No jo no ...škoda ...mohl jsi přijet pomáhat z pracovním nasazením mě /Jestli to tak půjde dál tak veškerá práce zůstane na mischicku a Luďu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Ahoj Mischo, kde sis nechal opravit a nalakovat ty svoje ICE-Metany ?Teda hlavně za kolik a co vše bylo v ceně? Díky a sorry že Vám přehazuji vyhýbku v diskuzi V poho, tohle stejně k ničemu nevedlo Lakovna v Chýnově, kousek od Tábora. Nevím jestli víš jak byly dodřené, někde v tématu u mé Okinky jsou fotky, když je uploadnu znova, takže je vykytoval, nalakoval, 2 tis. za všechny čtyři. V jiné lakovně mi řekli 4 tis., takže si to přeber.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Nějakej ten pokec bych dal!! Pátek u mě OK... V Pá nemůžem na 100%, máme masage Já v pátek taky nemůžu .....budu mít pracovní víkend ...kdo chce přijet pracovat? Já v sobotu!! --- podzimní orba!!! No jo no ...škoda ...mohl jsi přijet pomáhat z pracovním nasazením mě /Jestli to tak půjde dál tak veškerá práce zůstane na mischicku a Luďu/ To nevím jestlis vsadil na správné koně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 To nevím jestlis vsadil na správné koně No ...tak to já tedy nevím ale tajně doufám. Favoritem na práci v rybníku byl předseda ale ten přezouvá a tak to bude na tobě a Luďovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 To nevím jestlis vsadil na správné koně No ...tak to já tedy nevím ale tajně doufám. Favoritem na práci v rybníku byl předseda ale ten přezouvá a tak to bude na tobě a Luďovi Jeee, my vlastně taky přezouváme - Fáčko, vozík, kárku a taťka v JZD určitě taky bude něco přezouvat Projde to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 To nevím jestlis vsadil na správné koně No ...tak to já tedy nevím ale tajně doufám. Favoritem na práci v rybníku byl předseda ale ten přezouvá a tak to bude na tobě a Luďovi Jeee, my vlastně taky přezouváme - Fáčko, vozík, kárku a taťka v JZD určitě taky bude něco přezouvat Už se zase opičíš ....to už dělá předseda .... vykoumej něco originálního jak se vyhneš práci v rybníku!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Jinak mizím a budu až zítra dopo, ale mobil beru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 To nevím jestlis vsadil na správné koně No ...tak to já tedy nevím ale tajně doufám. Favoritem na práci v rybníku byl předseda ale ten přezouvá a tak to bude na tobě a Luďovi Jeee, my vlastně taky přezouváme - Fáčko, vozík, kárku a taťka v JZD určitě taky bude něco přezouvat Projde to? Nevim, co je na tom k nepochopeni....12 Octavii a 1 Crafter se neprezuje za 10 minut...pokud to byla narazka....pokud ne...tak hawk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 To nevím jestlis vsadil na správné koně No ...tak to já tedy nevím ale tajně doufám. Favoritem na práci v rybníku byl předseda ale ten přezouvá a tak to bude na tobě a Luďovi Jeee, my vlastně taky přezouváme - Fáčko, vozík, kárku a taťka v JZD určitě taky bude něco přezouvat Projde to? Nevim, co je na tom k nepochopeni....12 Octavii a 1 Crafter se neprezuje za 10 minut...pokud to byla narazka....pokud ne...tak hawk No ...tak zajeď v týdnu do pneuservisu a normálně si to dohodni že přijedeš s prvním autem tak ve 4 ráno a už to pojede. cca na auto tak 15 minut ....pokud se nepletu tak 15X13 je 195 minut ...no a je to ...195 minut děleno 60 je 3,25 ...no tak dejme tomu že 4 hodinky ...no a v 8: 30 jsi v Králíkově jak na koni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 To nevím jestlis vsadil na správné koně No ...tak to já tedy nevím ale tajně doufám. Favoritem na práci v rybníku byl předseda ale ten přezouvá a tak to bude na tobě a Luďovi Jeee, my vlastně taky přezouváme - Fáčko, vozík, kárku a taťka v JZD určitě taky bude něco přezouvat Projde to? Nevim, co je na tom k nepochopeni....12 Octavii a 1 Crafter se neprezuje za 10 minut...pokud to byla narazka....pokud ne...tak hawk No ...tak zajeď v týdnu do pneuservisu a normálně si to dohodni že přijedeš s prvním autem tak ve 4 ráno a už to pojede. cca na auto tak 15 minut ....pokud se nepletu tak 15X13 je 195 minut ...no a je to ...195 minut děleno 60 je 3,25 ...no tak dejme tomu že 4 hodinky ...no a v 8: 30 jsi v Králíkově jak na koni no comment Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Ahoj Mischo, kde sis nechal opravit a nalakovat ty svoje ICE-Metany ?Teda hlavně za kolik a co vše bylo v ceně? Díky a sorry že Vám přehazuji vyhýbku v diskuzi V poho, tohle stejně k ničemu nevedlo Lakovna v Chýnově, kousek od Tábora. Nevím jestli víš jak byly dodřené, někde v tématu u mé Okinky jsou fotky, když je uploadnu znova, takže je vykytoval, nalakoval, 2 tis. za všechny čtyři. V jiné lakovně mi řekli 4 tis., takže si to přeber.. A přebrousil sis je sám? Nebo Ti to taky dělali oni? Omlouvám se že píšu až teď, ale byl jsem v procesu Zítra zjistím ceny u nás a v okolí a písnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Ahoj Mischo, kde sis nechal opravit a nalakovat ty svoje ICE-Metany ?Teda hlavně za kolik a co vše bylo v ceně? Díky a sorry že Vám přehazuji vyhýbku v diskuzi V poho, tohle stejně k ničemu nevedlo Lakovna v Chýnově, kousek od Tábora. Nevím jestli víš jak byly dodřené, někde v tématu u mé Okinky jsou fotky, když je uploadnu znova, takže je vykytoval, nalakoval, 2 tis. za všechny čtyři. V jiné lakovně mi řekli 4 tis., takže si to přeber.. A přebrousil sis je sám? Nebo Ti to taky dělali oni? Omlouvám se že píšu až teď, ale byl jsem v procesu Zítra zjistím ceny u nás a v okolí a písnu Cože ...ty jsi byl v procesu ...já si myslím že tvůj proces te toto forum. Mám pocit že se mi nestalo abych nepřišel sema ty jsi tu někde nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Ahoj Mischo, kde sis nechal opravit a nalakovat ty svoje ICE-Metany ?Teda hlavně za kolik a co vše bylo v ceně? Díky a sorry že Vám přehazuji vyhýbku v diskuzi V poho, tohle stejně k ničemu nevedlo Lakovna v Chýnově, kousek od Tábora. Nevím jestli víš jak byly dodřené, někde v tématu u mé Okinky jsou fotky, když je uploadnu znova, takže je vykytoval, nalakoval, 2 tis. za všechny čtyři. V jiné lakovně mi řekli 4 tis., takže si to přeber.. A přebrousil sis je sám? Nebo Ti to taky dělali oni? Omlouvám se že píšu až teď, ale byl jsem v procesu Zítra zjistím ceny u nás a v okolí a písnu Cože ...ty jsi byl v procesu ...já si myslím že tvůj proces te toto forum. Mám pocit že se mi nestalo abych nepřišel sema ty jsi tu někde nebyl Jj. ale nikomu to neříkej. Je to tajný Moji Škoda úchylce vymysleli už i diagnózu: K120 - Autofetiš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Ahoj Mischo, kde sis nechal opravit a nalakovat ty svoje ICE-Metany ?Teda hlavně za kolik a co vše bylo v ceně? Díky a sorry že Vám přehazuji vyhýbku v diskuzi V poho, tohle stejně k ničemu nevedlo Lakovna v Chýnově, kousek od Tábora. Nevím jestli víš jak byly dodřené, někde v tématu u mé Okinky jsou fotky, když je uploadnu znova, takže je vykytoval, nalakoval, 2 tis. za všechny čtyři. V jiné lakovně mi řekli 4 tis., takže si to přeber.. A přebrousil sis je sám? Nebo Ti to taky dělali oni? Omlouvám se že píšu až teď, ale byl jsem v procesu Zítra zjistím ceny u nás a v okolí a písnu Cože ...ty jsi byl v procesu ...já si myslím že tvůj proces te toto forum. Mám pocit že se mi nestalo abych nepřišel sema ty jsi tu někde nebyl Jj. ale nikomu to neříkej. Je to tajný Moji Škoda úchylce vymysleli už i diagnózu: K120 - Autofetiš A co ty jako děláš že nic neděláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky