acter Vloženo 25. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 To nevím jestlis vsadil na správné koně No ...tak to já tedy nevím ale tajně doufám. Favoritem na práci v rybníku byl předseda ale ten přezouvá a tak to bude na tobě a Luďovi Dej mi dobrej bagr a rybník ti přetěhuju až na zahrádku. Pásáka už mám naloženýho,tak v sobotu dojedu. :-) proc tezkou techniku ??? staci VAR_INPUT IN1(STRUCT):=za_hymny IN2(STRUCT):=u_Jirika_na_zahrade END_VAR VAR_OUTPUT OUT1(BOOL):=Jirik_ma_po_starostech END_VAR BEGIN move za_hymny.rybnik > u_Jirika_na_zahrade.rybnik & Jirik_ma_po_starostech:=1 END Ty jo ...předsedo ...ty jsi kus programátora ...ještě byc jsi z toho mohl udělat <html> </html> :-) bohuzel HTML nepodporuje dynamicke programovani a skriptovani....slo by to pres PHP nebo ASP...PHP zacinam a ASP neumim vubec, takze tady asi nepochodime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Mám nové vozidlo Letky Dobré auto ...lepší než ty vaše ..ale než moje ne Píše se tA vaše (vozidlA), aby bylo jasno A jinak jsi chtěl napsat určitě ta naše, myšleno jako Králíkovská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Mám nové vozidlo Letky Tyyyy kraaaavoooo......miss Zdarska letka 2007 !!! Hele mě tak napadlo ....budem dělat nějaké hezké fotky našich holek a dáme hlasování a schválkě která vyhraje miss ...myslím holky jako s <> né holky s O Není to zbytečné? Já myslím, že všichni víme, že Janinka vyhraje...a Ty dostaneš od Štefky že jí tam dáš a předseda dá Lence, že se přihlásila :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Mám nové vozidlo Letky Dobré auto ...lepší než ty vaše ..ale než moje ne Píše se tA vaše (vozidlA), aby bylo jasno A jinak jsi chtěl napsat určitě ta naše, myšleno jako Králíkovská OOo je.....moderátor pro pravopYs je tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Mám nové vozidlo Letky Tyyyy kraaaavoooo......miss Zdarska letka 2007 !!! Hele mě tak napadlo ....budem dělat nějaké hezké fotky našich holek a dáme hlasování a schválkě která vyhraje miss ...myslím holky jako s <> né holky s O Není to zbytečné? Já myslím, že všichni víme, že Janinka vyhraje...a Ty dostaneš od Štefky že jí tam dáš a předseda dá Lence, že se přihlásila :p Teď jsem chtěl něco napsal ale raději si to nechám pro sebe ...ty jeden lotře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Mám nové vozidlo Letky Tyyyy kraaaavoooo......miss Zdarska letka 2007 !!! Hele mě tak napadlo ....budem dělat nějaké hezké fotky našich holek a dáme hlasování a schválkě která vyhraje miss ...myslím holky jako s <> né holky s O Není to zbytečné? Já myslím, že všichni víme, že Janinka vyhraje...a Ty dostaneš od Štefky že jí tam dáš a předseda dá Lence, že se přihlásila :p Teď jsem chtěl něco napsal ale raději si to nechám pro sebe ...ty jeden lotře Sám jsi a na jiné to svádíš Na chvíli mizím, takže hrubky opravím později Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 (editace) Mám nové vozidlo Letky Tyyyy kraaaavoooo......miss Zdarska letka 2007 !!! Hele mě tak napadlo ....budem dělat nějaké hezké fotky našich holek a dáme hlasování a schválkě která vyhraje miss ...myslím holky jako s <> né holky s O Není to zbytečné? Já myslím, že všichni víme, že Janinka vyhraje...a Ty dostaneš od Štefky že jí tam dáš a předseda dá Lence, že se přihlásila :p Teď jsem chtěl něco napsal ale raději si to nechám pro sebe ...ty jeden lotře Sám jsi a na jiné to svádíš Na chvíli mizím, takže hrubky opravím později Krásné to problémy Editováno: 25. Říjen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 25. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Mám nové vozidlo Letky Tyyyy kraaaavoooo......miss Zdarska letka 2007 !!! Hele mě tak napadlo ....budem dělat nějaké hezké fotky našich holek a dáme hlasování a schválkě která vyhraje miss ...myslím holky jako s <> né holky s O Není to zbytečné? Já myslím, že všichni víme, že Janinka vyhraje...a Ty dostaneš od Štefky že jí tam dáš a předseda dá Lence, že se přihlásila :p Kazdy mame svou favoritku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Mám nové vozidlo Letky Tyyyy kraaaavoooo......miss Zdarska letka 2007 !!! Hele mě tak napadlo ....budem dělat nějaké hezké fotky našich holek a dáme hlasování a schválkě která vyhraje miss ...myslím holky jako s <> né holky s O Není to zbytečné? Já myslím, že všichni víme, že Janinka vyhraje...a Ty dostaneš od Štefky že jí tam dáš a předseda dá Lence, že se přihlásila :p Kazdy mame svou favoritku... Mě z Vás klucí praskne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Mě z Vás klucí praskne Co Ti praskne ? sám jsi to začal :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Mě z Vás klucí praskne Co Ti praskne ? sám jsi to začal :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Mě z Vás klucí praskne Co Ti praskne ? sám jsi to začal :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 A víc se tu dnes jako nestane?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 A víc se tu dnes jako nestane?! Co by jsi jako čekal že se tu má stát? V kolik budeš doma? ..v kolik přijedete? ..kdy přijedete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 A víc se tu dnes jako nestane?! Acter mel dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 A víc se tu dnes jako nestane?! Co by jsi jako čekal že se tu má stát? V kolik budeš doma? ..v kolik přijedete? ..kdy přijedete? No vzpouru jsem nemyslel Ještě chceš znát odpovědi na Tvé otázky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 A víc se tu dnes jako nestane?! Acter mel dovolenou A pak kolik máš práce Jsi měl v pátek přezouvat a včera dojet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Pár tváří z včerejšího výlovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Goro před Tokiem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Rybičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Megarybička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Vojáčku, máš odznáček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Luďa ve svém živlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Michal hérečka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 JéZeDačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky