mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Opičárny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Aspoň jedna fotka výlovu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Nejšpinavější auto ve střední Evropě a přilehlých asijských zemích :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Popíjení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 A následky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 A pár ukázek lidové tvořivosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 28. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 A víc se tu dnes jako nestane?! Acter mel dovolenou A pak kolik máš práce Jsi měl v pátek přezouvat a včera dojet... Musim vybirat...mam jeste 8 dni stare dovolene, jinak by mi propadla...takze v patek mam dovolenou a v sobotu sel do prace Jinak by to stejne neklaplo...Lena dostala anginu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 28. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Popíjení Stefi tam mela napadnika ci co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 No tak koukám super víkend pro rybáře!!! Jinak to J. autí zase tak špinavé není u mě bývá i hůř! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Musim vybirat...mam jeste 8 dni stare dovolene, jinak by mi propadla...takze v patek mam dovolenou a v sobotu sel do prace Jinak by to stejne neklaplo...Lena dostala anginu... No tak ať se brzo uzdraví = nech jí spát, SPÁT, a pěkně jí vař čaje, dávej slivovici a dělej domácí práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 No tak koukám super víkend pro rybáře!!! Jinak to J. autí zase tak špinavé není u mě bývá i hůř! To byl jen poločas, pak ještě štefi několikrát jela :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 No tak koukám super víkend pro rybáře!!! Jinak to J. autí zase tak špinavé není u mě bývá i hůř! To byl jen poločas, pak ještě štefi několikrát jela :smich: Tak to nám Jiřík asi uteče na offroadforum!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 No tak koukám super víkend pro rybáře!!! Jinak to J. autí zase tak špinavé není u mě bývá i hůř! To byl jen poločas, pak ještě štefi několikrát jela :smich: Tak to nám Jiřík asi uteče na offroadforum!!! No aspoň že zatím neutekl z Letky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 No tak koukám super víkend pro rybáře!!! Jinak to J. autí zase tak špinavé není u mě bývá i hůř! To byl jen poločas, pak ještě štefi několikrát jela :smich: Tak to nám Jiřík asi uteče na offroadforum!!! No aspoň že zatím neutekl z Letky..... Takže bude invaze letky na offroadforum!! To nás tam za pár měsíců zase někam přesunou!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 No tak koukám super víkend pro rybáře!!! Jinak to J. autí zase tak špinavé není u mě bývá i hůř! To byl jen poločas, pak ještě štefi několikrát jela :smich: Tak to nám Jiřík asi uteče na offroadforum!!! No aspoň že zatím neutekl z Letky..... Takže bude invaze letky na offroadforum!! To nás tam za pár měsíců zase někam přesunou!!! No nechci mluvit za Jiříka, ale my jsme zatím narozdíl od jiných stále tady :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 No tak koukám super víkend pro rybáře!!! Jinak to J. autí zase tak špinavé není u mě bývá i hůř! To byl jen poločas, pak ještě štefi několikrát jela :smich: Tak to nám Jiřík asi uteče na offroadforum!!! No aspoň že zatím neutekl z Letky..... Takže bude invaze letky na offroadforum!! To nás tam za pár měsíců zase někam přesunou!!! No nechci mluvit za Jiříka, ale my jsme zatím narozdíl od jiných stále tady :p JOOO hoši když na to má někdo v práci čas!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 No tak koukám super víkend pro rybáře!!! Jinak to J. autí zase tak špinavé není u mě bývá i hůř! To byl jen poločas, pak ještě štefi několikrát jela :smich: Týýý jo ...to je jako moje auto jooo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Ryb tam bylo hodně ..nejmenší překousne cihnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 (editace) Luďo!! řeknu ti co udělám s touto fotkou Pustil jsem outloka a dal jsem jí do přílohy ....do textu jsem napsal: Drahý švagře, v rámci dobrých vztahů si tě dovoluji upozornit na tuto fotku. Stalo se to když jsi poctivě pracoval a nebyl jsi přítomen. S přáním hezkého dne Jirka Tak ...napíši semi@blabla.uk ......send Editováno: 29. Říjen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Musim vybirat...mam jeste 8 dni stare dovolene, jinak by mi propadla...takze v patek mam dovolenou a v sobotu sel do prace Jinak by to stejne neklaplo...Lena dostala anginu... No tak ať se brzo uzdraví = nech jí spát, SPÁT, a pěkně jí vař čaje, dávej slivovici a dělej domácí práce Jsem tento vikend zastaval jeji cinnosti doma uplna kucharinka a pecovatelka Jinak k dnesnimu dni uz je celkem v poradku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 (editace) Tak je to tady ...jsou tu trička!!!! Stačí se jenom dohodnou kdy se sejdem a schválíme je jeslti jak JO ..nebo jestli jako NE Editováno: 29. Říjen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Tak je to tady ...jsou tu trička!!!! Stačí se jenom dohodnou kdy se sejdem a schválíme je jeslti jak JO ..nebo jestli jako NE OK, super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Tak je to tady ...jsou tu trička!!!! Stačí se jenom dohodnou kdy se sejdem a schválíme je jeslti jak JO ..nebo jestli jako NE OK, super... Jdu se na ně teď podívat ...potom napíšu první reakci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 (editace) Tak trička vypadají dobře ...kdy uděláme schvalovací akci??? Editováno: 29. Říjen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Tak trička vypadají dobře ...kdy uděláme schvalovací akci??? My jsme celý víkend i přidružené pracovní dny mimo a další víkend nevím přesně, takže asi tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky