mischicka Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 No ...tak čekám na logistické informace a rozkazy Ne, natírat budem sami, ale jinak rozkaz zněl jasně: 172000A NOV 07 je mi to jasné ...chtěl jsem pomoci ale raději si to uděláte s Luďou protože se bojíte že bych Vám to zničil Hele, ani nevím jestli to bude tahle sobota, i když by nejspíš šla, uvidíme, bych zítra musel koupit barvu, štětce...a hlavně v garáži nemáme uklizeno jako v obýváku, takže ani nevím jestli by mamka svolila vzít vás tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Tak to jsem rád že se zamlouvají ...doufám že i ostatním budou Musí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 No ...tak čekám na logistické informace a rozkazy Ne, natírat budem sami, ale jinak rozkaz zněl jasně: 172000A NOV 07 je mi to jasné ...chtěl jsem pomoci ale raději si to uděláte s Luďou protože se bojíte že bych Vám to zničil Hele, ani nevím jestli to bude tahle sobota, i když by nejspíš šla, uvidíme, bych zítra musel koupit barvu, štětce...a hlavně v garáži nemáme uklizeno jako v obýváku, takže ani nevím jestli by mamka svolila vzít vás tam. A mě tam nepustí vůbec ...nevrátil jsem jí krabičku a tak mě už nemá ráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Tak to jsem rád že se zamlouvají ...doufám že i ostatním budou Musí Jo jako dát jim to rozkazem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 A mě tam nepustí vůbec ...nevrátil jsem jí krabičku a tak mě už nemá ráda Hochu, krabičky nejsou prdel - nějaké visely u Janinky, já zapomněl asi 2 v práci a byl problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara007 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Nazdar!! Ja jsem taky z vysociny a chci se k Vam pridat!! Mam octavii 1,9 TDi cerna elegance. Jsem z vysociny, vezmete me??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) Nazdar!!Ja jsem taky z vysociny a chci se k Vam pridat!! Mam octavii 1,9 TDi cerna elegance. Jsem z vysociny, vezmete me??? Tak nevidím důvod proč ne. Každopádně to ale bude chtít nějaké zápisné ) Jinak koukám že jsi z HB ...jsi přímo z HB nebo z nějaké přidružené vesničky? Editováno: 13. Listopad 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Nazdar!!Ja jsem taky z vysociny a chci se k Vam pridat!! Mam octavii 1,9 TDi cerna elegance. Jsem z vysociny, vezmete me??? Tak nevidím důvod proč ne. Každopádně to ale bude chtít nějaké zápisné ) Jinak koukám že jsi z HB ...jsi přímo z HB nebo z nějaké přidružené vesničky? Nepletes se? Není ze ZR :p? Jinak vítej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Nazdar!!Ja jsem taky z vysociny a chci se k Vam pridat!! Mam octavii 1,9 TDi cerna elegance. Jsem z vysociny, vezmete me??? Tak nevidím důvod proč ne. Každopádně to ale bude chtít nějaké zápisné ) Jinak koukám že jsi z HB ...jsi přímo z HB nebo z nějaké přidružené vesničky? Nepletes se? Není ze ZR :p? Jinak vítej Ne ..není ze ZR!! ..to už by Vás bylo moc ...potřebuji taky nějakého kolegu tady :-) ..aby mi měl kdo dělat administrativu ..mám toho jako mluvčí letky moc a nestíhám to Asi mi bude předseda muset přidat nějaké peníze nebo s tím seknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 No ...tak čekám na logistické informace a rozkazy Ne, natírat budem sami, ale jinak rozkaz zněl jasně: 172000A NOV 07 Tak teda chcete pomoct nebo ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Nazdar!!Ja jsem taky z vysociny a chci se k Vam pridat!! Mam octavii 1,9 TDi cerna elegance. Jsem z vysociny, vezmete me??? Tak nevidím důvod proč ne. Každopádně to ale bude chtít nějaké zápisné ) Jinak koukám že jsi z HB ...jsi přímo z HB nebo z nějaké přidružené vesničky? Nepletes se? Není ze ZR :p? Jinak vítej Ne ..není ze ZR!! ..to už by Vás bylo moc ...potřebuji taky nějakého kolegu tady :-) ..aby mi měl kdo dělat administrativu ..mám toho jako mluvčí letky moc a nestíhám to Asi mi bude předseda muset přidat nějaké peníze nebo s tím seknu Nononono, to je zase kecu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Nazdar!!Ja jsem taky z vysociny a chci se k Vam pridat!! Mam octavii 1,9 TDi cerna elegance. Jsem z vysociny, vezmete me??? Pokud s tema dvema (mischicka a geoo) vydrzis, tak klidne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Nazdar!!Ja jsem taky z vysociny a chci se k Vam pridat!! Mam octavii 1,9 TDi cerna elegance. Jsem z vysociny, vezmete me??? Pokud s tema dvema (mischicka a geoo) vydrzis, tak klidne Hele mischicka a Geoo jsou v pohodě ...s předsedou je to horší ...on je na nás někdy zlej! Ba dokonce jednou nás chtěl i pobít!! Tak tedy jestli to s ním vydržíš tak vítej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Nazdar!!Ja jsem taky z vysociny a chci se k Vam pridat!! Mam octavii 1,9 TDi cerna elegance. Jsem z vysociny, vezmete me??? Pokud s tema dvema (mischicka a geoo) vydrzis, tak klidne Hele mischicka a Geoo jsou v pohodě ...s předsedou je to horší ...on je na nás někdy zlej! Ba dokonce jednou nás chtěl i pobít!! Tak tedy jestli to s ním vydržíš tak vítej Ty woe, mluvci, tak tohle jsem jako necetl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Zdarec kucí tak co je nového...? Koukám že vzorky triček už jsou a taky že se nám hlásí novej kolega...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Nazdar!!Ja jsem taky z vysociny a chci se k Vam pridat!! Mam octavii 1,9 TDi cerna elegance. Jsem z vysociny, vezmete me??? Pokud s tema dvema (mischicka a geoo) vydrzis, tak klidne Hele mischicka a Geoo jsou v pohodě ...s předsedou je to horší ...on je na nás někdy zlej! Ba dokonce jednou nás chtěl i pobít!! Tak tedy jestli to s ním vydržíš tak vítej Ty woe, mluvci, tak tohle jsem jako necetl.... No ...a je to tady ....už je nervní Každopádně až přijedeš na sraz tak si vem prášky na uklidnění a nějak to s náma zvládneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Zdarec kucí tak co je nového...?Koukám že vzorky triček už jsou a taky že se nám hlásí novej kolega...! Předseda tě bude kontaktovat aby jsi si ho prubnul a dále uvidíme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Zdarec kucí tak co je nového...?Koukám že vzorky triček už jsou a taky že se nám hlásí novej kolega...! Předseda tě bude kontaktovat aby jsi si ho prubnul a dále uvidíme :-) Ok pohoda!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Zdarec kucí tak co je nového...?Koukám že vzorky triček už jsou a taky že se nám hlásí novej kolega...! Předseda tě bude kontaktovat aby jsi si ho prubnul a dále uvidíme :-) Ok pohoda!! Ty budeš chtít jenom jedno nebo i pro svojí kočku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Nazdar!!Ja jsem taky z vysociny a chci se k Vam pridat!! Mam octavii 1,9 TDi cerna elegance. Jsem z vysociny, vezmete me??? Pokud s tema dvema (mischicka a geoo) vydrzis, tak klidne Hele mischicka a Geoo jsou v pohodě ...s předsedou je to horší ...on je na nás někdy zlej! Ba dokonce jednou nás chtěl i pobít!! Tak tedy jestli to s ním vydržíš tak vítej Ty woe, mluvci, tak tohle jsem jako necetl.... No ...a je to tady ....už je nervní Každopádně až přijedeš na sraz tak si vem prášky na uklidnění a nějak to s náma zvládneš Jeste slovo a jedu do Kralikova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Nazdar!!Ja jsem taky z vysociny a chci se k Vam pridat!! Mam octavii 1,9 TDi cerna elegance. Jsem z vysociny, vezmete me??? Pokud s tema dvema (mischicka a geoo) vydrzis, tak klidne Hele mischicka a Geoo jsou v pohodě ...s předsedou je to horší ...on je na nás někdy zlej! Ba dokonce jednou nás chtěl i pobít!! Tak tedy jestli to s ním vydržíš tak vítej Ty woe, mluvci, tak tohle jsem jako necetl.... No ...a je to tady ....už je nervní Každopádně až přijedeš na sraz tak si vem prášky na uklidnění a nějak to s náma zvládneš Jeste slovo a jedu do Kralikova OK ..."SLOVO" ....jdu postavit na kafe a čekám ...už jsem tě neviděl ani nepamatuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Nazdar!!Ja jsem taky z vysociny a chci se k Vam pridat!! Mam octavii 1,9 TDi cerna elegance. Jsem z vysociny, vezmete me??? Pokud s tema dvema (mischicka a geoo) vydrzis, tak klidne Hele mischicka a Geoo jsou v pohodě ...s předsedou je to horší ...on je na nás někdy zlej! Ba dokonce jednou nás chtěl i pobít!! Tak tedy jestli to s ním vydržíš tak vítej Ty woe, mluvci, tak tohle jsem jako necetl.... No ...a je to tady ....už je nervní Každopádně až přijedeš na sraz tak si vem prášky na uklidnění a nějak to s náma zvládneš Jeste slovo a jedu do Kralikova OK ..."SLOVO" ....jdu postavit na kafe a čekám ...už jsem tě neviděl ani nepamatuju :-) Neboj....nekdy se chystame s tema trikama....a musime probrat spoustu dulezitych veci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 čau mischicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Neboj....nekdy se chystame s tema trikama....a musime probrat spoustu dulezitych veci Taky říkám "JEDNO SLOVO", už ani envím jak vypadáš, asi budem muset spáchat nějaké oficiální foto a vyvěsit si Tě vedle prezidenta Kdy že máš teda čas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 čau mischicko čááááu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky