acter Vloženo 12. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 To je dost,že se na tom netu někdy ukážeš. Jaaa ??? Jsem tu denne od 6 do 20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 No týýý jo ....4 příspěvky za noc ...tak to to jdu pročíst jako za starých časů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 No týýý jo ....4 příspěvky za noc ...tak to to jdu pročíst jako za starých časů. Ty woe, 14 dní nejsem na fóru a na Letce přibyly 3 příspěvky, tak to je hustý jako ztrvdlej beton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Asi jich sem teď aspoň 20 nabouchám, nebo nás P2M přesune zpátky do srazů a akcí, prt. když tu není žádný nový příspěvek, není to ani žádné OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Ty woe, 14 dní nejsem na fóru a na Letce přibyly 3 příspěvky, tak to je hustý jako ztrvdlej beton Snažím se to tu zachraňovat ....ale nějak jsem vzdal to povídání sám se sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Jinak ahojky mischicko, jak se máš, co je nového, a co jsi dělal těch posledních 14 dní co jsi tu nebyl ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Snažím se to tu zachraňovat ....ale nějak jsem vzdal to povídání sám se sebou Navrhuju předsedu zbavit fce, stejně jí nedělá...nebo mu jí nechat jako čestnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Jinak ahojky mischicko, jak se máš, co je nového, a co jsi dělal těch posledních 14 dní co jsi tu nebyl ???? Svědomitě se chystal a chystal jiné na plnění úkolů v zahraniční mírové misi NATO :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Taky jsem stihl firemní večírek, sbalit se do mise, 1x umýt a 2x totálně zabordelit auto, vystěhovat kancl, udělat pár věcí doma, být s ostříhanou Janinkou, navštívít babičku, pokoupit nějaké vánoční dárky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Navrhuju předsedu zbavit fce, stejně jí nedělá...nebo mu jí nechat jako čestnou Nějaké uznání za dlouholeté plnění fce ....třeba křídlo letky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Svědomitě se chystal a chystal jiné na plnění úkolů v zahraniční mírové misi NATO :p Aha, a jak se těšíš? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Taky jsem stihl firemní večírek, sbalit se do mise, 1x umýt a 2x totálně zabordelit auto, vystěhovat kancl, udělat pár věcí doma, být s ostříhanou Janinkou, navštívít babičku, pokoupit nějaké vánoční dárky... - Tak firmení večírek už jsem taky nejeden stihl .... - Tak ty už jsi si balil .....no není to nějak brzo? - 1x umít a 2x totálně zabordelit ....to znamená podle výpočtu že je zabordelené - proč jsi vystěhoval kancl?? - Ostříhaná Janinka :-) pozdravůj jííí - Babičku taky pozdravůj :-) - Vánoční dárky ...no o tom mi ani nemluv ..já ještě nemám :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Zdarec...V patek jsem si vzal "nucenou" dovolenou...cely vecer az do rana do 5 jsem mel moooc "veselo"...asi nejaka strevni chripka No a v sobotu firemni vecirek...do jidla jsem dloubl a cely ho nechal (a to jsem mel objednanej jeleni steak) a brzo jsme jeli domu... Dneska me ceka stehovani kamose z bytu do noveho baracku...a kdyz jsem vcera videl tu spoust, co maji nachystanou....ufff, to bude sila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 - Tak firmení večírek už jsem taky nejeden stihl ....- Tak ty už jsi si balil .....no není to nějak brzo? - 1x umít a 2x totálně zabordelit ....to znamená podle výpočtu že je zabordelené - proč jsi vystěhoval kancl?? - Ostříhaná Janinka :-) pozdravůj jííí - Babičku taky pozdravůj :-) - Vánoční dárky ...no o tom mi ani nemluv ..já ještě nemám :-( Koukam, ze jsi mel krasnej prispevek cislo 4444 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 No hlavně že žijete :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 No hlavně že žijete :-D No ...a jak tak koukám tak předsedovi všechno perfektně v těle funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 No hlavně že žijete :-D To jsi nám tady toho po sobě zase dneska zanechal .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Koukam, ze jsi mel krasnej prispevek cislo 4444 Ani jsem si nějak nevšiml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 No ...a jak tak koukám tak předsedovi všechno perfektně v těle funguje :smich: Neprovokuj ho, nebo budeme na na akci S Tebou mě baví svět shánět náhradní pár...nebo že by Lenka jela a konečně bysme byli sudí? By se aspoň svezla pořádným autem (pro zlé jazyky, nemyslím své ale bruderovu Fabii ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 To jsi nám tady toho po sobě zase dneska zanechal .... Měl jsem službu víš Jiříčku a nějak enbyl čas jak jsem po měsíci v práci a dalších 8 tu nebudu...a ta pomocnice co jsem s ní sloužil na to vliv v žádném případě neměla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Ani jsem si nějak nevšiml Já jsem si všiml, sice až když jsem ho napsal, ale všiml si:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 :smich:Neprovokuj ho, nebo budeme na na akci S Tebou mě baví svět shánět náhradní pár...nebo že by Lenka jela a konečně bysme byli sudí? By se aspoň svezla pořádným autem (pro zlé jazyky, nemyslím své ale bruderovu Fabii ) Aha ...akce s tebou mě baví svět ...no ...tak to mi asi něco uteklo :-) Nebo je to krycí název další akce? Ty si bereš Lenku a já Předsedu ..... Klucí mě je po vás nějak smutno ...vymyslete něco sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Měl jsem službu víš Jiříčku a nějak enbyl čas jak jsem po měsíci v práci a dalších 8 tu nebudu...a ta pomocnice co jsem s ní sloužil na to vliv v žádném případě neměla Aha ....tak proto jsi nepsal ....teď už je mi to všechno jasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Já jsem si všiml, sice až když jsem ho napsal, ale všiml si:-) Ty jsi ho nenapsal ..napsal jsem ho já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Aha ...akce s tebou mě baví svět ...no ...tak to mi asi něco uteklo :-) Nebo je to krycí název další akce? Ty si bereš Lenku a já Předsedu ..... Klucí mě je po vás nějak smutno ...vymyslete něco sakra No videl bych to na posezeni a domluveni se na akci "S Vami me bavi svet"...kdo-co apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky