acter Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 (editace) Takze tu mam cerstve informace... Do konce roku budu pripravovat projekt valcovny v ruskem Magnitogorsku na firme...od ledna do kvetna budou probihat systemove testy v nemeckem Dusseldorfu, kam budeme letat (nevim v jakych intervalech)....pak cca 2-3 mesice prestavka, nez se zelezo preveze na misto a hurrraaaaaa na vychod... A nemyslete si, ze v zime tu zavladne anarchie...pekne Vas po netu budu kontrolovat... Editováno: 11. Červenec 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Takze tu mam cerstve informace...Do konce roku budu pripravovat projekt valcovny v ruskem Magnitogorsku na firme...od ledna do kvetna budou probihat systemove testy v nemeckem Dusseldorfu, kam budeme letat (nevim v jakych intervalech)....pak cca 2-3 mesice prestavka, nez se zelezo preveze na misto a hurrraaaaaa na vychod... A nemyslete si, ze v zime tu zavladne anarchie...pekne Vas po netu budu kontrolovat... Konec Ždárské Letky ...předsedo, připravím ti smuteční projev Kucí ..nemáme šanci přežít tak dlouho bez vedení. Předseda už potom bude mafián a nás nebude chtít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Takze tu mam cerstve informace...Do konce roku budu pripravovat projekt valcovny v ruskem Magnitogorsku na firme...od ledna do kvetna budou probihat systemove testy v nemeckem Dusseldorfu, kam budeme letat (nevim v jakych intervalech)....pak cca 2-3 mesice prestavka, nez se zelezo preveze na misto a hurrraaaaaa na vychod... A nemyslete si, ze v zime tu zavladne anarchie...pekne Vas po netu budu kontrolovat... Konec Ždárské Letky ...předsedo, připravím ti smuteční projev Kucí ..nemáme šanci přežít tak dlouho bez vedení. Předseda už potom bude mafián a nás nebude chtít Zadnej konec, voe....mezitim bude delat agitace a nabirat nove cleny Nebudu mafian...a budu se na Vas tesit a dovezu zase nejaky dobry pitivo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Takze tu mam cerstve informace...Do konce roku budu pripravovat projekt valcovny v ruskem Magnitogorsku na firme...od ledna do kvetna budou probihat systemove testy v nemeckem Dusseldorfu, kam budeme letat (nevim v jakych intervalech)....pak cca 2-3 mesice prestavka, nez se zelezo preveze na misto a hurrraaaaaa na vychod... A nemyslete si, ze v zime tu zavladne anarchie...pekne Vas po netu budu kontrolovat... Konec Ždárské Letky ...předsedo, připravím ti smuteční projev Kucí ..nemáme šanci přežít tak dlouho bez vedení. Předseda už potom bude mafián a nás nebude chtít Zadnej konec, voe....mezitim bude delat agitace a nabirat nove cleny Nebudu mafian...a budu se na Vas tesit a dovezu zase nejaky dobry pitivo :-) Jupí ...no já už jsem se lekl že jsi nás zavrhl a už jsem kontaktoval kolegu co chodí říkat smuteční projevy aby nám něco připravil Prosím tě ...ne už nevoz nic co pálí ještě ráno a bolí po tom ta hlava ....nebo jestli to bylo tím pivem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Takze tu mam cerstve informace...Do konce roku budu pripravovat projekt valcovny v ruskem Magnitogorsku na firme...od ledna do kvetna budou probihat systemove testy v nemeckem Dusseldorfu, kam budeme letat (nevim v jakych intervalech)....pak cca 2-3 mesice prestavka, nez se zelezo preveze na misto a hurrraaaaaa na vychod... A nemyslete si, ze v zime tu zavladne anarchie...pekne Vas po netu budu kontrolovat... Konec Ždárské Letky ...předsedo, připravím ti smuteční projev Kucí ..nemáme šanci přežít tak dlouho bez vedení. Předseda už potom bude mafián a nás nebude chtít Zadnej konec, voe....mezitim bude delat agitace a nabirat nove cleny Nebudu mafian...a budu se na Vas tesit a dovezu zase nejaky dobry pitivo :-) Jupí ...no já už jsem se lekl že jsi nás zavrhl a už jsem kontaktoval kolegu co chodí říkat smuteční projevy aby nám něco připravil Prosím tě ...ne už nevoz nic co pálí ještě ráno a bolí po tom ta hlava ....nebo jestli to bylo tím pivem To co palilo, to asi bylo ono...ale hlava z toho neboli....za to dam ruku do ohne.... Jednou nam to tam teda v restauracce necim rizli a to jsem blil jeste treti den....a to jsem nebyl jedinej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Na kdy se plánuje to kafe a předvedení Divxova auta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Na kdy se plánuje to kafe a předvedení Divxova auta? No s Michalem jsme to planovali v patek kolem 18 hod...a jestli dorazi DivX...to vazne nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Na kdy se plánuje to kafe a předvedení Divxova auta? No s Michalem jsme to planovali v patek kolem 18 hod...a jestli dorazi DivX...to vazne nevim... Aha .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Na kdy se plánuje to kafe a předvedení Divxova auta? No s Michalem jsme to planovali v patek kolem 18 hod...a jestli dorazi DivX...to vazne nevim... Aha .... Zdarec kucí!!! Já už DivXovo autí viděl!!! Ten pátek na nějakej pokec to by šlo!!! Nejdu do práce bo mám na noze zinkáč.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Nazdar bazar! Tak já fakt na chvíli dojedu, čekám kolik stovek příspěvků přibude a ono nic ale už jsem zpět, sice ještě ne úplně střízliv, ale jsem tu a Váš Teda předsedo, solidně šokuješ, kdo nám teď bude na akcích usínat? A co ségra, chudinka malá... Postupně sem dotlačím fotky z vody, teď mi jen řekněte co zítra teda, dáme kafe? Já jsem pro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Tak slibované fotečky z vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 DEN PRVNÍ Chca*o, pardon, pršelo od samého rána, zima jak v ruském filmu nebo Magnitogorsku, vítr, no ideální počasí na vodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Takže se není co divit, že kolegové jezdili i s deštníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 A mischicka se nalejvala grogem, veverkama a vším možným, ale i tak byla kosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Ale večer to spravil dokonale...sedíme si tak pod přístřeškem na Pískárně a najednou koukáme a u vedlejšího stolu Divokej Bill... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 A tak jsme s Billem zavřeli jednu hospodu a šli do druhé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Takovéhle roztleskávačky tam byly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 DEN DRUHÝ R8no bylo veselé, zvlášť když jsme šli spát o půl čtvrté, někteří krmili kačenky ještě v poledne, ale mischicka má trénink a Letce v žádném případě ostudu neuděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Ale na takovémhle plavidle by se klidně zvládl přesunovat-válet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 A tady už příjezd do Krumlova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Krumlov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 A odjezd z Krumlova...velmi originální reklama, doporučuju vřele vyzkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 A dokonce i chvíli vylezl oskar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 A večerní divadlo ve Zlaté Koruně, moc prima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 A večer v hospodě v kempu, hrála jiná známá kapela - BUD BEND - celkem jeden muž a klávesy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky