acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 e-e....muze mi umyvat vsechno, co chce, ale RoSinka je pouze v moji pěči Předsedo, to je zcela precedntí výrok-rozmysli si to ještě nemam si co rozmyslet....manzelka nesmi mit na milenku zadny vliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Předsedo, musím na jednoho člena něco prásknout ....on ten jeden člen říkal ....no ....že ani na kole neumíš jezdit .... Sice říkal, ale Tys to nemusel říkat brouku Zlobíš se? Jo, udobři si mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 A probíhá tam team brain storming meeting, briefing.... ...budeš nám i zpívat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Předsedo, musím na jednoho člena něco prásknout ....on ten jeden člen říkal ....no ....že ani na kole neumíš jezdit .... Sice říkal, ale Tys to nemusel říkat brouku Zlobíš se? Jo, udobři si mě No ...tak tofakt nevím jak se zrovna ty udobřuješ .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 nemam si co rozmyslet....manzelka nesmi mit na milenku zadny vliv A hele teda, vezmeš jednu z nich nebo klidně obě a přidáte se k té cyklistice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 e-e....muze mi umyvat vsechno, co chce, ale RoSinka je pouze v moji pěči Předsedo, to je zcela precedntí výrok-rozmysli si to ještě nemam si co rozmyslet....manzelka nesmi mit na milenku zadny vliv Plně souhlasím s tímto příspěvkem ...tak tak předsedo .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 No ...tak tofakt nevím jak se zrovna ty udobřuješ .... Zkus něco vymyslet Hlavně mi nedělej to co Štefi, bych pak v sobotu na tom kole nevydržel sedět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 nemam si co rozmyslet....manzelka nesmi mit na milenku zadny vliv Plně souhlasím s tímto příspěvkem ...tak tak předsedo .. Jojo, teď je to tady samej hrdina ale jedinej kdo tady měl manželku jsem já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 nemam si co rozmyslet....manzelka nesmi mit na milenku zadny vliv Plně souhlasím s tímto příspěvkem ...tak tak předsedo .. Jojo, teď je to tady samej hrdina ale jedinej kdo tady měl manželku jsem já :smich: Nech si nás to užít než se vrátíme do reality Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 :smich: Nech si nás to užít než se vrátíme do reality Nechám nechám Když budete hodný, povím vám někdy pohádku o tom jaké to je mít je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 A probíhá tam team brain storming meeting, briefing.... ...budeš nám i zpívat ? no brzo me hrabne, takze budu i tancovat tanes Hulla-hulla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 nemam si co rozmyslet....manzelka nesmi mit na milenku zadny vliv A hele teda, vezmeš jednu z nich nebo klidně obě a přidáte se k té cyklistice? No do Příby je to cca 20 km...co je celkem sila...zase uz jsem vypadl z lonsky formy...letos jsem byl na kole snad 3x, takze bych to nerad prehnal...ale nebylo by spatny neco takovyho podniknout..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 :smich: Nech si nás to užít než se vrátíme do reality Nechám nechám Když budete hodný, povím vám někdy pohádku o tom jaké to je mít je OK .... Hele předsedo ..příští projem si nemusíš připravovat. Až tam budem sedět včichni včetně holek tak mám mischička řekne pohádku ...už se těším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 no brzo me hrabne, takze budu i tancovat tanes Hulla-hulla... Jako že Tě Léňa opuští ? Neblázni, my Tě adoptujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 no brzo me hrabne, takze budu i tancovat tanes Hulla-hulla... Jako že Tě Léňa opuští ? Neblázni, my Tě adoptujeme OK...snad to nejak vydrzim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 nemam si co rozmyslet....manzelka nesmi mit na milenku zadny vliv A hele teda, vezmeš jednu z nich nebo klidně obě a přidáte se k té cyklistice? No do Příby je to cca 20 km...co je celkem sila...zase uz jsem vypadl z lonsky formy...letos jsem byl na kole snad 3x, takze bych to nerad prehnal...ale nebylo by spatny neco takovyho podniknout..... Hele, klidně pro Tebe dojedu do ZR a pak jedem spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 :smich: Nech si nás to užít než se vrátíme do reality Nechám nechám Když budete hodný, povím vám někdy pohádku o tom jaké to je mít je OK .... Hele předsedo ..příští projem si nemusíš připravovat. Až tam budem sedět včichni včetně holek tak mám mischička řekne pohádku ...už se těším :-) pis citelne...ted nevim jestli projev nebo prujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 nemam si co rozmyslet....manzelka nesmi mit na milenku zadny vliv A hele teda, vezmeš jednu z nich nebo klidně obě a přidáte se k té cyklistice? No do Příby je to cca 20 km...co je celkem sila...zase uz jsem vypadl z lonsky formy...letos jsem byl na kole snad 3x, takze bych to nerad prehnal...ale nebylo by spatny neco takovyho podniknout..... Já bych to viděl prostě na kole do Přiby a tam si někde sednout a pokecat ... ...kdyby se to plánovalo už teď tak v sobotu jsem neschopen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 nemam si co rozmyslet....manzelka nesmi mit na milenku zadny vliv A hele teda, vezmeš jednu z nich nebo klidně obě a přidáte se k té cyklistice? No do Příby je to cca 20 km...co je celkem sila...zase uz jsem vypadl z lonsky formy...letos jsem byl na kole snad 3x, takze bych to nerad prehnal...ale nebylo by spatny neco takovyho podniknout..... Hele, klidně pro Tebe dojedu do ZR a pak jedem spolu voe...ty jsi trenovanej...ja celej den sedim na prdeli (bohuzel) a cumim do bedynky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 OK ....Hele předsedo ..příští projem si nemusíš připravovat. Až tam budem sedět včichni včetně holek tak mám mischička řekne pohádku ...už se těším :-) Teď už se to mischicce povídá, ale jeden čas to taková pr*el nebyla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 :smich: Nech si nás to užít než se vrátíme do reality Nechám nechám Když budete hodný, povím vám někdy pohádku o tom jaké to je mít je OK .... Hele předsedo ..příští projem si nemusíš připravovat. Až tam budem sedět včichni včetně holek tak mám mischička řekne pohádku ...už se těším :-) pis citelne...ted nevim jestli projev nebo prujem :smich: Příští průjem si nemusíš připravovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 nemam si co rozmyslet....manzelka nesmi mit na milenku zadny vliv A hele teda, vezmeš jednu z nich nebo klidně obě a přidáte se k té cyklistice? No do Příby je to cca 20 km...co je celkem sila...zase uz jsem vypadl z lonsky formy...letos jsem byl na kole snad 3x, takze bych to nerad prehnal...ale nebylo by spatny neco takovyho podniknout..... Já bych to viděl prostě na kole do Přiby a tam si někde sednout a pokecat ... ...kdyby se to plánovalo už teď tak v sobotu jsem neschopen Ale jo....do ty Priby by to slo...na namesti je celkem fajn cukrarna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 :smich: Nech si nás to užít než se vrátíme do reality Nechám nechám Když budete hodný, povím vám někdy pohádku o tom jaké to je mít je OK .... Hele předsedo ..příští projem si nemusíš připravovat. Až tam budem sedět včichni včetně holek tak mám mischička řekne pohádku ...už se těším :-) pis citelne...ted nevim jestli projev nebo prujem :smich: Příští průjem si nemusíš připravovat ...pripravi mi ho Hellmanns :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Já taky Ještě by se dalo vzít kola do vlaku a dojet dejme tomu do HB ke Geooům (krásné slovo ) a vydat se tam odsud někam, hm? Anebo Jiřík se Štefi můžu využít ČD a přiblížit se k nám a pojedem do jedné z oblíbených destinací Žďárských cyklistů-Polnička nebo Račín, ale ten je jen pro trénované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 :smich: Příští průjem si nemusíš připravovat Ty si mě budeš hodně udobřovat, to zní jako kdyby měl předseda průjem od nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky