mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Kdepak, jak se tady sejdem po ránu my tři, tak to jede Ale budu muset jít lehce pracovat kucí, navíc se vrátil kolega z Ameriky, tak ho nechci nechávat dlouho o samotě ať ten posttraumatický ponávratový šok ustojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Ještě by se dalo vzít kola do vlaku a dojet dejme tomu do HB ke Geooům (krásné slovo ) a vydat se tam odsud někam, hm?Anebo Jiřík se Štefi můžu využít ČD a přiblížit se k nám a pojedem do jedné z oblíbených destinací Žďárských cyklistů-Polnička nebo Račín, ale ten je jen pro trénované Tam tim smerem jezdim....a neprijde mi to zase tak drsny...Pilak-pres les zpet k Pilaku k lomu-Vagon-Darko a zpet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Ještě by se dalo vzít kola do vlaku a dojet dejme tomu do HB ke Geooům (krásné slovo ) a vydat se tam odsud někam, hm?Anebo Jiřík se Štefi můžu využít ČD a přiblížit se k nám a pojedem do jedné z oblíbených destinací Žďárských cyklistů-Polnička nebo Račín, ale ten je jen pro trénované Tam tim smerem jezdim....a neprijde mi to zase tak drsny...Pilak-pres les zpet k Pilaku k lomu-Vagon-Darko a zpet Taky je to 10 km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Mizím, musím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Ještě by se dalo vzít kola do vlaku a dojet dejme tomu do HB ke Geooům (krásné slovo ) a vydat se tam odsud někam, hm?Anebo Jiřík se Štefi můžu využít ČD a přiblížit se k nám a pojedem do jedné z oblíbených destinací Žďárských cyklistů-Polnička nebo Račín, ale ten je jen pro trénované Tam tim smerem jezdim....a neprijde mi to zase tak drsny...Pilak-pres les zpet k Pilaku k lomu-Vagon-Darko a zpet Taky je to 10 km tam 14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Ještě by se dalo vzít kola do vlaku a dojet dejme tomu do HB ke Geooům (krásné slovo ) a vydat se tam odsud někam, hm?Anebo Jiřík se Štefi můžu využít ČD a přiblížit se k nám a pojedem do jedné z oblíbených destinací Žďárských cyklistů-Polnička nebo Račín, ale ten je jen pro trénované Tam tim smerem jezdim....a neprijde mi to zase tak drsny...Pilak-pres les zpet k Pilaku k lomu-Vagon-Darko a zpet Když se ale ČD nebo autem přiblížíte tak bychom se mohli podívat na hrad lipnici ...je to tam super projíždka, nejezdí tam auta a je to nahoře a je vidět veliký kus Vysočiny. ----------------------------------------------- a poznámka pod čarou: Není to tak daleko tak bychom to přezili ....a mischička může dát dvě kola kdyby mu to nestačilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Ještě by se dalo vzít kola do vlaku a dojet dejme tomu do HB ke Geooům (krásné slovo ) a vydat se tam odsud někam, hm?Anebo Jiřík se Štefi můžu využít ČD a přiblížit se k nám a pojedem do jedné z oblíbených destinací Žďárských cyklistů-Polnička nebo Račín, ale ten je jen pro trénované Tam tim smerem jezdim....a neprijde mi to zase tak drsny...Pilak-pres les zpet k Pilaku k lomu-Vagon-Darko a zpet Když se ale ČD nebo autem přiblížíte tak bychom se mohli podívat na hrad lipnici ...je to tam super projíždka, nejezdí tam auta a je to nahoře a je vidět veliký kus Vysočiny. ----------------------------------------------- a poznámka pod čarou: Není to tak daleko tak bychom to přezili ....a mischička může dát dvě kola kdyby mu to nestačilo :-) Ja jsem pro....kolo bych nejak dopravil...doufam, ze kdyz sklopim sedacky, ze se tam vejde... Jinak ber to tak, ze nejsem sportovec....max 30 lehkym terenem a klidnym tempem....pro zacatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Ještě by se dalo vzít kola do vlaku a dojet dejme tomu do HB ke Geooům (krásné slovo ) a vydat se tam odsud někam, hm?Anebo Jiřík se Štefi můžu využít ČD a přiblížit se k nám a pojedem do jedné z oblíbených destinací Žďárských cyklistů-Polnička nebo Račín, ale ten je jen pro trénované Tam tim smerem jezdim....a neprijde mi to zase tak drsny...Pilak-pres les zpet k Pilaku k lomu-Vagon-Darko a zpet Když se ale ČD nebo autem přiblížíte tak bychom se mohli podívat na hrad lipnici ...je to tam super projíždka, nejezdí tam auta a je to nahoře a je vidět veliký kus Vysočiny. ----------------------------------------------- a poznámka pod čarou: Není to tak daleko tak bychom to přezili ....a mischička může dát dvě kola kdyby mu to nestačilo :-) Ja jsem pro....kolo bych nejak dopravil...doufam, ze kdyz sklopim sedacky, ze se tam vejde... Jinak ber to tak, ze nejsem sportovec....max 30 lehkym terenem a klidnym tempem....pro zacatek Já se taky nehodlám zničit ...jelo by se na lipnici a tam je hospůdka....dáme piví a pojedem dále....pohoda. Nevím kolik je to KM ale je to v pohodě. A když skopíš sedačky tak tam dáš i 3 kola ...o to se neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Pan Predseda zhlidnul auto a nadval vic jak Ja Prej jsou lidi ZM*DI Nejde ani tak o to, ze tam rypance...........nejhorsi na tom je, ze to bylo evidentne udelano umyslne !!! to je jasne videt ze to je umyslne ale to je jedno aspon mam praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Pan Predseda zhlidnul auto a nadval vic jak Ja Prej jsou lidi ZM*DI Nejde ani tak o to, ze tam rypance...........nejhorsi na tom je, ze to bylo evidentne udelano umyslne !!! to je jasne videt ze to je umyslne ale to je jedno aspon mam praci No ...tak hlavně že to bereš sportovně. Hlavně aby to neudělali znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Pan Predseda zhlidnul auto a nadval vic jak Ja Prej jsou lidi ZM*DI Nejde ani tak o to, ze tam rypance...........nejhorsi na tom je, ze to bylo evidentne udelano umyslne !!! to je jasne videt ze to je umyslne ale to je jedno aspon mam praci No ...tak hlavně že to bereš sportovně. Hlavně aby to neudělali znova to by me uz hrablo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Ještě by se dalo vzít kola do vlaku a dojet dejme tomu do HB ke Geooům (krásné slovo ) a vydat se tam odsud někam, hm?Anebo Jiřík se Štefi můžu využít ČD a přiblížit se k nám a pojedem do jedné z oblíbených destinací Žďárských cyklistů-Polnička nebo Račín, ale ten je jen pro trénované Tam tim smerem jezdim....a neprijde mi to zase tak drsny...Pilak-pres les zpet k Pilaku k lomu-Vagon-Darko a zpet Když se ale ČD nebo autem přiblížíte tak bychom se mohli podívat na hrad lipnici ...je to tam super projíždka, nejezdí tam auta a je to nahoře a je vidět veliký kus Vysočiny. ----------------------------------------------- a poznámka pod čarou: Není to tak daleko tak bychom to přezili ....a mischička může dát dvě kola kdyby mu to nestačilo :-) Ja jsem pro....kolo bych nejak dopravil...doufam, ze kdyz sklopim sedacky, ze se tam vejde... Jinak ber to tak, ze nejsem sportovec....max 30 lehkym terenem a klidnym tempem....pro zacatek Já se taky nehodlám zničit ...jelo by se na lipnici a tam je hospůdka....dáme piví a pojedem dále....pohoda. Nevím kolik je to KM ale je to v pohodě. A když skopíš sedačky tak tam dáš i 3 kola ...o to se neboj Jsem pro, ale do HB asi vlakem, dvě kola se mi do Okinky rvát nechce, předsedo pojeď taky vlakem, bude sranda, hm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Pan Predseda zhlidnul auto a nadval vic jak Ja Prej jsou lidi ZM*DI Nejde ani tak o to, ze tam rypance...........nejhorsi na tom je, ze to bylo evidentne udelano umyslne !!! to je jasne videt ze to je umyslne ale to je jedno aspon mam praci No ...tak hlavně že to bereš sportovně. Hlavně aby to neudělali znova to by me uz hrablo Radši se na to připrav, debilů je všude plno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Ještě by se dalo vzít kola do vlaku a dojet dejme tomu do HB ke Geooům (krásné slovo ) a vydat se tam odsud někam, hm?Anebo Jiřík se Štefi můžu využít ČD a přiblížit se k nám a pojedem do jedné z oblíbených destinací Žďárských cyklistů-Polnička nebo Račín, ale ten je jen pro trénované Tam tim smerem jezdim....a neprijde mi to zase tak drsny...Pilak-pres les zpet k Pilaku k lomu-Vagon-Darko a zpet Když se ale ČD nebo autem přiblížíte tak bychom se mohli podívat na hrad lipnici ...je to tam super projíždka, nejezdí tam auta a je to nahoře a je vidět veliký kus Vysočiny. ----------------------------------------------- a poznámka pod čarou: Není to tak daleko tak bychom to přezili ....a mischička může dát dvě kola kdyby mu to nestačilo :-) Ja jsem pro....kolo bych nejak dopravil...doufam, ze kdyz sklopim sedacky, ze se tam vejde... Jinak ber to tak, ze nejsem sportovec....max 30 lehkym terenem a klidnym tempem....pro zacatek Já se taky nehodlám zničit ...jelo by se na lipnici a tam je hospůdka....dáme piví a pojedem dále....pohoda. Nevím kolik je to KM ale je to v pohodě. A když skopíš sedačky tak tam dáš i 3 kola ...o to se neboj Jsem pro, ale do HB asi vlakem, dvě kola se mi do Okinky rvát nechce, předsedo pojeď taky vlakem, bude sranda, hm? jsem pro....samozrejme podle pocasi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 jsem pro....samozrejme podle pocasi.... O tom ani nedejchej, za deště nejezdím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 jsem pro....samozrejme podle pocasi.... O tom ani nedejchej, za deště nejezdím to radsi prijedu s parkama a pivkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Lenicka odjela ... sirota po ni zustala :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Lenicka odjela ... sirota po ni zustala :-( Chudáčku můj, já jsem si říkal co jsi takhle večer na netu...neplakej moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Lenicka odjela ... sirota po ni zustala :-( Chudáčku můj, já jsem si říkal co jsi takhle večer na netu...neplakej moc Voe....zase budu "samotu" prebijet praci, takzy tu budu od nevidim do nevidim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Sakra tady člověk chvilku není a aby se tu poomalu učet k smrti!!! Jinak dneska jsem byl na kole po městě a v Polničce a nic mooc!!! možná to ale bude tím že mi dnes ráno sundali škrobák a noha celkem solidně bolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 jsem pro....samozrejme podle pocasi.... O tom ani nedejchej, za deště nejezdím No ...tak dohodnuto ...teď už jenom termín a můžem vyrazit pohodovou jízdu po Vysočině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Lenicka odjela ... sirota po ni zustala :-( Chudáčku můj, já jsem si říkal co jsi takhle večer na netu...neplakej moc Mischičko, budem se muset neď o předsedu hodně starat ....jak zůstal opuštěn tak bude hodně lehce citově zranitelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 17. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Lenicka odjela ... sirota po ni zustala :-( Chudáčku můj, já jsem si říkal co jsi takhle večer na netu...neplakej moc Mischičko, budem se muset neď o předsedu hodně starat ....jak zůstal opuštěn tak bude hodně lehce citově zranitelný. presne tak...takze nedelat si legraci ze me !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Lenicka odjela ... sirota po ni zustala :-( Chudáčku můj, já jsem si říkal co jsi takhle večer na netu...neplakej moc Mischičko, budem se muset neď o předsedu hodně starat ....jak zůstal opuštěn tak bude hodně lehce citově zranitelný. presne tak...takze nedelat si legraci ze me !!! Vidíte ...vidíte ...no jak toho hnedka využil ...člověk mu podá pomocný prstík a om by mu vzal celou ruku .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Sakra tady člověk chvilku není a aby se tu poomalu učet k smrti!!! Jinak dneska jsem byl na kole po městě a v Polničce a nic mooc!!! možná to ale bude tím že mi dnes ráno sundali škrobák a noha celkem solidně bolí Jsem si říkal, žes psal něco takového a pak najednou jezdíš na kole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky