mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 A kde zase jste? Snad už ne doma Jak Vás člověk chvíli nehlídá, hned utíkáte... Jirik uz jo...ja ne Aspoň jeden Já jdu domů zítra ráno v devět a vy už mizíte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 A kde zase jste? Snad už ne doma Jak Vás člověk chvíli nehlídá, hned utíkáte... Jirik uz jo...ja ne Aspoň jeden Já jdu domů zítra ráno v devět a vy už mizíte... Co doma...prazdno a ticho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 A kde zase jste? Snad už ne doma Jak Vás člověk chvíli nehlídá, hned utíkáte... Jirik uz jo...ja ne Aspoň jeden Já jdu domů zítra ráno v devět a vy už mizíte... Co doma...prazdno a ticho Nono, máš půl rodiny ve Žďáře, tak nepodléhej depresím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 A kde zase jste? Snad už ne doma Jak Vás člověk chvíli nehlídá, hned utíkáte... Jirik uz jo...ja ne Aspoň jeden Já jdu domů zítra ráno v devět a vy už mizíte... Co doma...prazdno a ticho Nono, máš půl rodiny ve Žďáře, tak nepodléhej depresím! OK...jeste, ze vas mam kuci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 OK...jeste, ze vas mam kuci Nemyslím sebe, ale opravdu rodinu...ale kdybych byl doma, nenechám Tě se trápit...sis na Léňu hodně zvykl, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 OK...jeste, ze vas mam kuci Nemyslím sebe, ale opravdu rodinu...ale kdybych byl doma, nenechám Tě se trápit...sis na Léňu hodně zvykl, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 OK...jeste, ze vas mam kuci Nemyslím sebe, ale opravdu rodinu...ale kdybych byl doma, nenechám Tě se trápit...sis na Léňu hodně zvykl, co? Takovej velkej kluk, přece bys nebrečel...máš být rád, že si týden můžeš dělat co chceš, hm? Vždyť se Ti zase vrátí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 OK...jeste, ze vas mam kuci Nemyslím sebe, ale opravdu rodinu...ale kdybych byl doma, nenechám Tě se trápit...sis na Léňu hodně zvykl, co? Takovej velkej kluk, přece bys nebrečel...máš být rád, že si týden můžeš dělat co chceš, hm? Vždyť se Ti zase vrátí! Hele, o víkendu tuším v sobotu dojede jogofogo ze Slovenska, bysme mohli někam sednout společně, hm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 OK...jeste, ze vas mam kuci Nemyslím sebe, ale opravdu rodinu...ale kdybych byl doma, nenechám Tě se trápit...sis na Léňu hodně zvykl, co? Takovej velkej kluk, přece bys nebrečel...máš být rád, že si týden můžeš dělat co chceš, hm? Vždyť se Ti zase vrátí! A jinak Janinka říkala, že Tě samotného nenecháme v žádném případě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 OK...jeste, ze vas mam kuci Nemyslím sebe, ale opravdu rodinu...ale kdybych byl doma, nenechám Tě se trápit...sis na Léňu hodně zvykl, co? Takovej velkej kluk, přece bys nebrečel...máš být rád, že si týden můžeš dělat co chceš, hm? Vždyť se Ti zase vrátí! Hele, o víkendu tuším v sobotu dojede jogofogo ze Slovenska, bysme mohli někam sednout společně, hm? Kdo to je jogofogo ??? Netusim...jinak diky Janince za peci :-) Vcera jsem byl se "svagrovou a svagerm" si zahazet na kos, cece....clovek to par let nehraje a je uplne v pr**** !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Kdo to je jogofogo ??? Netusim...jinak diky Janince za peci :-) Vcera jsem byl se "svagrovou a svagerm" si zahazet na kos, cece....clovek to par let nehraje a je uplne v pr**** !!! No ale aspoň nějaké rozptýlení ne ? Jogofogo je člen fóra, Slovák, kdysi od nás bral ten sport překryt na nárazník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 A kde je vůbec Jiřinka, zase koketuje se skladnicema? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Kdo to je jogofogo ??? Netusim...jinak diky Janince za peci :-) Vcera jsem byl se "svagrovou a svagerm" si zahazet na kos, cece....clovek to par let nehraje a je uplne v pr**** !!! No ale aspoň nějaké rozptýlení ne ? Jogofogo je člen fóra, Slovák, kdysi od nás bral ten sport překryt na nárazník. Jo, celkem jsem se vylital...aspon se hezky spalo jo klidne muzem s nim nekam na chvilku zajit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 A kde je vůbec Jiřinka, zase koketuje se skladnicema? Koketuje doma na dovolene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Kdo to je jogofogo ??? Netusim...jinak diky Janince za peci :-) Vcera jsem byl se "svagrovou a svagerm" si zahazet na kos, cece....clovek to par let nehraje a je uplne v pr**** !!! No ale aspoň nějaké rozptýlení ne ? Jogofogo je člen fóra, Slovák, kdysi od nás bral ten sport překryt na nárazník. Jo, celkem jsem se vylital...aspon se hezky spalo jo klidne muzem s nim nekam na chvilku zajit... Říkal, že se staví v So, že předtím zavolá, tak Ti dám vědět a uvidíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 A kde je vůbec Jiřinka, zase koketuje se skladnicema? Koketuje doma na dovolene ...a v sobotu jede na tu Seč, co kdybychom mu udělali přepadovku :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Kdo to je jogofogo ??? Netusim...jinak diky Janince za peci :-) Vcera jsem byl se "svagrovou a svagerm" si zahazet na kos, cece....clovek to par let nehraje a je uplne v pr**** !!! No ale aspoň nějaké rozptýlení ne ? Jogofogo je člen fóra, Slovák, kdysi od nás bral ten sport překryt na nárazník. Jo, celkem jsem se vylital...aspon se hezky spalo jo klidne muzem s nim nekam na chvilku zajit... Říkal, že se staví v So, že předtím zavolá, tak Ti dám vědět a uvidíš... No ja v sobotu jedu do Jihlavy za pribuzenstvem....netusim kdy se vratim....ale pisni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 A kde je vůbec Jiřinka, zase koketuje se skladnicema? Koketuje doma na dovolene ...a v sobotu jede na tu Seč, co kdybychom mu udělali přepadovku :? O Seci nic nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 No ja v sobotu jedu do Jihlavy za pribuzenstvem....netusim kdy se vratim....ale pisni... Ok, uvidíme (se). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 A kde je vůbec Jiřinka, zase koketuje se skladnicema? Koketuje doma na dovolene ...a v sobotu jede na tu Seč, co kdybychom mu udělali přepadovku :? O Seci nic nevim... Jaj jaj, abych nepráskl něco co nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 A kde je vůbec Jiřinka, zase koketuje se skladnicema? Koketuje doma na dovolene Zajímalo by mě kdo a přišel na nějaké skladnice ...tu nemáme ani jednu A co já mám společného se skladem? Jinak na dovolené je mi krásně ...fakt pohoda ..už jsem si stihl umýt auto a když už jsem byl u toho tak jsem ho umyl i taťovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 A kde je vůbec Jiřinka, zase koketuje se skladnicema? Koketuje doma na dovolene ...a v sobotu jede na tu Seč, co kdybychom mu udělali přepadovku :? Beru si maskáče ...tak nevím jestli mě najdete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Jinak Jiříku moc pěkný ávátár Ooo ...děkuji ...tak jsem koukal že se to tu nějak rozmáhá a tak jsem chtěl být IN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 A kde je vůbec Jiřinka, zase koketuje se skladnicema? Koketuje doma na dovolene ...a v sobotu jede na tu Seč, co kdybychom mu udělali přepadovku :? O Seci nic nevim... Myslím že jsem ti to ani neříkal ...jde o to že tam jedu stanovat ze soboty na neděli ...budu sekoupat a opalovat a fotit aby bylo co dát do kroniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Tak koukám že jsem si sám se sebou už dost popovídal a pomalu můžu zase jít protože je tu mrtvo. Myslím že by bylo blbé kdybych si začal odpovídat na svoje příspěvky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky