Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

Dokonce jsem byl vyfocen při práci :p

A ani to nebylo tak jako když předseda "myl" RoSinku a jen na chvíli uvolnil Léňu od mytí aby mohl zapózovat a nechat se vyfotit :smich:

Beztak si to Janinka dělala sama a ty jsi se tam zase jenom vetřel když se fotilo aby jsi mohl psát že jsi zase něco dělal :p

Tak tahle vete se da taky vysvetlovat dvema zpusoby.... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ani to nebylo tak jako když předseda "myl" RoSinku a jen na chvíli uvolnil Léňu od mytí aby mohl zapózovat a nechat se vyfotit :smich:

Beztak si to Janinka dělala sama a ty jsi se tam zase jenom vetřel když se fotilo aby jsi mohl psát že jsi zase něco dělal :p

To je celý Jiřík :doh

Odkaz ke komentáři

Btw jak se sestřička vůbec má v tom Espaňolu bo kde je?

Pise sice jen heslovite,ale i z toho se da usuzovat,ze se ma krasne....a zbytek je nepublikovatelny ;)

Takže i když se vrátí, tak se nejmíň 14 dní neuvidíme prt. budete mít intimní chvilky :smich:?

No comment !!!

Odkaz ke komentáři

A že seš to Ty Jiříku, tady je malý pozdrav z Králíkova II -_-

Jé ...ty mi tady nemáme ....Každopádně ti děkuji a že taky zdravím :)

Ještě Vás, Tebe speciálně, zdraví tenhle pán, dnes se byl koupat v rybmíku a večer při grilování mi snědl párek...ale už jsem stejně nemohl :smich:

Tak to ho od nás taky pozdravůj :)

Odkaz ke komentáři

To je celý Jiřík :doh

hele,,,co zase já??? :spam:

Odkaz ke komentáři

Jinak Vás se Štefi zdravíme .....klucí na dovolené je tak krásně :p

post-6377-1185178747_thumb.jpg

Ze taky zdrawim....

Že taky zdravím :p Nějak to tu zkomírá, když tu předseda zůstane bez nás dvou Jiříku, Ty máš dovču, já byl včera a dnes na služebce, no snad to tu přežije :p

Jasny kuci....si bez vas ani tu pr*** nevytru...

Odkaz ke komentáři

Ze taky zdrawim....

Že taky zdravím :p Nějak to tu zkomírá, když tu předseda zůstane bez nás dvou Jiříku, Ty máš dovču, já byl včera a dnes na služebce, no snad to tu přežije :p

Já se sem na předsedu každý den příjdu podívat aby mu nebylo smutno. :p On ale jak je bez Léni tak se nebaví ani moc s náma :unsure:

Odkaz ke komentáři

Ze taky zdrawim....

Já se sem na předsedu každý den příjdu podívat aby mu nebylo smutno. :p On ale jak je bez Léni tak se nebaví ani moc s náma :unsure:

Ale houby, Velemnosti... Dodelavam veci, ktery chci mit z krku, abych, az tu bude, se jima nemusel zabyvat... (a aspon se tak tim zabavim)

Odkaz ke komentáři

Ze taky zdrawim....

Jasny kuci....si bez vas ani tu pr*** nevytru...

Předsedo, víš že bych udělal cokoli, ale s tím ti tedy nepomohu :p

Odkaz ke komentáři

No ...tedy, tady je zase dneska mrtvolno.
Tak panove....asi si beru 3 dny dovoleny, takze dnes, zitra a patek BAJBAJ !!! kdyztak mobil...ale to jen v krajnich situacich ;)

To mi chcete říct, že tady budu jako dnes, zítra a v pátek sám? No ještě že o víkendu taky nebudu na netu, prt. to tady bude mrtvo ještě víc :help:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...