acter Vloženo 22. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Dokonce jsem byl vyfocen při práci A ani to nebylo tak jako když předseda "myl" RoSinku a jen na chvíli uvolnil Léňu od mytí aby mohl zapózovat a nechat se vyfotit Beztak si to Janinka dělala sama a ty jsi se tam zase jenom vetřel když se fotilo aby jsi mohl psát že jsi zase něco dělal Tak tahle vete se da taky vysvetlovat dvema zpusoby.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Btw jak se sestřička vůbec má v tom Espaňolu bo kde je? Pise sice jen heslovite,ale i z toho se da usuzovat,ze se ma krasne....a zbytek je nepublikovatelny Takže i když se vrátí, tak se nejmíň 14 dní neuvidíme prt. budete mít intimní chvilky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Dokonce jsem byl vyfocen při práci A ani to nebylo tak jako když předseda "myl" RoSinku a jen na chvíli uvolnil Léňu od mytí aby mohl zapózovat a nechat se vyfotit Beztak si to Janinka dělala sama a ty jsi se tam zase jenom vetřel když se fotilo aby jsi mohl psát že jsi zase něco dělal Tak tahle vete se da taky vysvetlovat dvema zpusoby.... To je celý Jiřík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Btw jak se sestřička vůbec má v tom Espaňolu bo kde je? Pise sice jen heslovite,ale i z toho se da usuzovat,ze se ma krasne....a zbytek je nepublikovatelny Takže i když se vrátí, tak se nejmíň 14 dní neuvidíme prt. budete mít intimní chvilky ? No comment !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Dokonce jsem byl vyfocen při práci A ani to nebylo tak jako když předseda "myl" RoSinku a jen na chvíli uvolnil Léňu od mytí aby mohl zapózovat a nechat se vyfotit Beda Travnicek hadr....a tu vetu o myti RoSinky jsem jako nevidel !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 (editace) Tak byla by tu dalsi prilezitost se sejit... Editováno: 23. Červenec 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 A že seš to Ty Jiříku, tady je malý pozdrav z Králíkova II Jé ...ty mi tady nemáme ....Každopádně ti děkuji a že taky zdravím Ještě Vás, Tebe speciálně, zdraví tenhle pán, dnes se byl koupat v rybmíku a večer při grilování mi snědl párek...ale už jsem stejně nemohl Tak to ho od nás taky pozdravůj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Dokonce jsem byl vyfocen při práci A ani to nebylo tak jako když předseda "myl" RoSinku a jen na chvíli uvolnil Léňu od mytí aby mohl zapózovat a nechat se vyfotit Beztak si to Janinka dělala sama a ty jsi se tam zase jenom vetřel když se fotilo aby jsi mohl psát že jsi zase něco dělal Tak tahle vete se da taky vysvetlovat dvema zpusoby.... To je celý Jiřík hele,,,co zase já??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 (editace) Jinak Vás se Štefi zdravíme .....klucí na dovolené je tak krásně Editováno: 23. Červenec 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Jinak Vás se Štefi zdravíme .....klucí na dovolené je tak krásně Ze taky zdrawim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Dokonce jsem byl vyfocen při práci A ani to nebylo tak jako když předseda "myl" RoSinku a jen na chvíli uvolnil Léňu od mytí aby mohl zapózovat a nechat se vyfotit Beda Travnicek hadr....a tu vetu o myti RoSinky jsem jako nevidel !!! Hlavně jestli jsi jí četl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Jinak Vás se Štefi zdravíme .....klucí na dovolené je tak krásně Ze taky zdrawim.... Že taky zdravím Nějak to tu zkomírá, když tu předseda zůstane bez nás dvou Jiříku, Ty máš dovču, já byl včera a dnes na služebce, no snad to tu přežije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Tak byla by tu dalsi prilezitost se sejit... Jinak 5.8. by šlo, začíná mi dovča a všechny další víkedny mám ful - truck fest na Jankovom vršku, rally Deustchland a Truck Prix Most, teda pokud všechno pojedem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 A když Jiřík posílá pozdrav z dovči, tak já taky jeden přidám, podvodní (pozor, nezaměňovat s podvodný!), je tam i bublinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Jinak Vás se Štefi zdravíme .....klucí na dovolené je tak krásně Ze taky zdrawim.... Že taky zdravím Nějak to tu zkomírá, když tu předseda zůstane bez nás dvou Jiříku, Ty máš dovču, já byl včera a dnes na služebce, no snad to tu přežije Jasny kuci....si bez vas ani tu pr*** nevytru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Jinak Vás se Štefi zdravíme .....klucí na dovolené je tak krásně Ze taky zdrawim.... Že taky zdravím Nějak to tu zkomírá, když tu předseda zůstane bez nás dvou Jiříku, Ty máš dovču, já byl včera a dnes na služebce, no snad to tu přežije Já se sem na předsedu každý den příjdu podívat aby mu nebylo smutno. On ale jak je bez Léni tak se nebaví ani moc s náma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Jinak Vás se Štefi zdravíme .....klucí na dovolené je tak krásně Ze taky zdrawim.... Že taky zdravím Nějak to tu zkomírá, když tu předseda zůstane bez nás dvou Jiříku, Ty máš dovču, já byl včera a dnes na služebce, no snad to tu přežije Já se sem na předsedu každý den příjdu podívat aby mu nebylo smutno. On ale jak je bez Léni tak se nebaví ani moc s náma Ale houby, Velemnosti... Dodelavam veci, ktery chci mit z krku, abych, az tu bude, se jima nemusel zabyvat... (a aspon se tak tim zabavim) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 A když Jiřík posílá pozdrav z dovči, tak já taky jeden přidám, podvodní (pozor, nezaměňovat s podvodný!), je tam i bublinka Hezká fotka ..myslím že vypadáš dokonce i o něco lépe než ve skutečnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Jinak Vás se Štefi zdravíme .....klucí na dovolené je tak krásně Ze taky zdrawim.... Že taky zdravím Nějak to tu zkomírá, když tu předseda zůstane bez nás dvou Jiříku, Ty máš dovču, já byl včera a dnes na služebce, no snad to tu přežije Jasny kuci....si bez vas ani tu pr*** nevytru... Předsedo, víš že bych udělal cokoli, ale s tím ti tedy nepomohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 No ...tedy, tady je zase dneska mrtvolno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 25. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Tak panove....asi si beru 3 dny dovoleny, takze dnes, zitra a patek BAJBAJ !!! kdyztak mobil...ale to jen v krajnich situacich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Jasny kuci....si bez vas ani tu pr*** nevytru... A už nebo ještě ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 No ...tedy, tady je zase dneska mrtvolno. Tak panove....asi si beru 3 dny dovoleny, takze dnes, zitra a patek BAJBAJ !!! kdyztak mobil...ale to jen v krajnich situacich To mi chcete říct, že tady budu jako dnes, zítra a v pátek sám? No ještě že o víkendu taky nebudu na netu, prt. to tady bude mrtvo ještě víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Hezká fotka ..myslím že vypadáš dokonce i o něco lépe než ve skutečnosti Hele, nebuď drzej jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Jinak jsem Vám sem chtěl hodit nějaké fotky, ale když tu nejste, tak nevím jestli to má význam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky