acter Vloženo 25. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Jinak jsem Vám sem chtěl hodit nějaké fotky, ale když tu nejste, tak nevím jestli to má význam Ale jsme tu...tak haaaazej !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Jinak jsem Vám sem chtěl hodit nějaké fotky, ale když tu nejste, tak nevím jestli to má význam Ale jsme tu...tak haaaazej !!! Hodil bych, ale nějak se mi to přes tenhle úchylný prohlížeč nedaří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 No ...tedy, tady je zase dneska mrtvolno. Tak panove....asi si beru 3 dny dovoleny, takze dnes, zitra a patek BAJBAJ !!! kdyztak mobil...ale to jen v krajnich situacich To mi chcete říct, že tady budu jako dnes, zítra a v pátek sám? No ještě že o víkendu taky nebudu na netu, prt. to tady bude mrtvo ještě víc Já si myslím že by jsi měl předsedo definovat ty krajní situace. A ty mischicko se neboj ...zase tak samotného tě tu nenechám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Hezká fotka ..myslím že vypadáš dokonce i o něco lépe než ve skutečnosti Hele, nebuď drzej jo? Ja jsem to jenom tak podotkl ...nebylo v tom nic špatného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Jinak jsem Vám sem chtěl hodit nějaké fotky, ale když tu nejste, tak nevím jestli to má význam Ale jsme tu...tak haaaazej !!! Hodil bych, ale nějak se mi to přes tenhle úchylný prohlížeč nedaří Taky pro Vás budu mít nějaké fotky ...ale až bude více času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Taky pro Vás budu mít nějaké fotky ...ale až bude více času. Já je mám už teď, v práci to fakt nešlo i když jsem chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Tady je další kandidát na členství v Letce, je to dokonce ŠKODA, i když má na kapotě Liaz, ale nebude mít nejsilnější motor v Letce, i když je největší, má pouhých 180 k Kolik k je vlastně předsedových 132 kW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 A pár fotek z pondělního "výletu" pro munici... Tohle byl můj novej drak, oproti Okince to jaksi nejelo-šest to nemá, tak jsem do kopce začínal na pět-nic, na čtyři-nic, na tři řev a nic, no hrůza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 ...i ta Tatra kterou jsme doprovázeli mi občas ujížděla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 ...a to jsme ještě měli v kufru a místo zadních sedaček rozněcovadla vůbec to není příjemný pocit když si člověk představí náraz zezadu a pak už jen explozi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Furt fotky fotky a pak je tu takové mrtvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Tady je další kandidát na členství v Letce, je to dokonce ŠKODA, i když má na kapotě Liaz, ale nebude mít nejsilnější motor v Letce, i když je největší, má pouhých 180 k Kolik k je vlastně předsedových 132 kW? Opravdu jsem se teď zasmál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Furt fotky fotky a pak je tu takové mrtvo Fotky povedené ale děkovat ti za ně nemůžem ....máš to v popisu funkce tak se snaž a foť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Tady je další kandidát na členství v Letce, je to dokonce ŠKODA, i když má na kapotě Liaz, ale nebude mít nejsilnější motor v Letce, i když je největší, má pouhých 180 k Kolik k je vlastně předsedových 132 kW? Opravdu jsem se teď zasmál Narážce na předsedovy koně ? Mě zbije až se vrátí po dovolené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Furt fotky fotky a pak je tu takové mrtvo Fotky povedené ale děkovat ti za ně nemůžem ....máš to v popisu funkce tak se snaž a foť Oba to máme v popisu fce, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 A co dovolená, BZ? Už se nemůžu dočkat té své... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 26. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Tady je další kandidát na členství v Letce, je to dokonce ŠKODA, i když má na kapotě Liaz, ale nebude mít nejsilnější motor v Letce, i když je největší, má pouhých 180 k Kolik k je vlastně předsedových 132 kW? Opravdu jsem se teď zasmál Narážce na předsedovy koně ? Mě zbije až se vrátí po dovolené I na dovolene Vas kontroluju !!! Ja mam 180koni...me nenasares Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 26. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Mimochodem...zdravim Vas s vecerni siesty....se svagrovou, jejim pritelem a sestrenkou jsme si sli zahazet na kos, kroupli par pivek, vysosli lahvinku Jelzina a je nam fajn.... PS. Lena se vratila zdrava,opalena a plna zazitku...jinak Vas vsechny zdravi a tesi se na "setkani"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Narážce na předsedovy koně ? Mě zbije až se vrátí po dovolené I na dovolene Vas kontroluju !!! Ja mam 180koni...me nenasares Tak koní máte stejně, ale kola má větší on(a) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Mimochodem...zdravim Vas s vecerni siesty....se svagrovou, jejim pritelem a sestrenkou jsme si sli zahazet na kos, kroupli par pivek, vysosli lahvinku Jelzina a je nam fajn.... PS. Lena se vratila zdrava,opalena a plna zazitku...jinak Vas vsechny zdravi a tesi se na "setkani"... Furt jen samý alkohol Ale aspoň že už nejsi smutný Taky se těšíme na bližší setkání třetího druhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 A co pan Jiřík, spinká spinká?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Tady je další kandidát na členství v Letce, je to dokonce ŠKODA, i když má na kapotě Liaz, ale nebude mít nejsilnější motor v Letce, i když je největší, má pouhých 180 k Kolik k je vlastně předsedových 132 kW? Opravdu jsem se teď zasmál Narážce na předsedovy koně ? Mě zbije až se vrátí po dovolené Tak ani ne nerážce na předsedovi koně ale na pokus srovnávání předsedovy škodovky a škodovky na siláž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 A co dovolená, BZ? Už se nemůžu dočkat té své... Tak dovolená je celkem v pohodě ..potom pošlu nějaké fotky co jsem všechno dělal :-) Kdy ty máš dovolenou? Jinak pánové, kdyby jste se v sobotu od rána nudily tak Vás čekám a fotbalovém turnaji. Hraje tu 8 družstev a je to sranda. bude i prasátko a gulášek a pro neřidiče také pivko. Kdyby to někoho náhodou napadlo tak hnedka jak přijedete za ceduli Rankov tak první odbočku do prava a vjedete rovnou na hřiště. Jste zváni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Mimochodem...zdravim Vas s vecerni siesty....se svagrovou, jejim pritelem a sestrenkou jsme si sli zahazet na kos, kroupli par pivek, vysosli lahvinku Jelzina a je nam fajn.... PS. Lena se vratila zdrava,opalena a plna zazitku...jinak Vas vsechny zdravi a tesi se na "setkani"... No ...tak jí vem fotoapatát a hoď sem nějaké panoramata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 A co pan Jiřík, spinká spinká?! No ...pravdou je že jsem toho o dovolené moc nenaspal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky