Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

No ...tedy, tady je zase dneska mrtvolno.
Tak panove....asi si beru 3 dny dovoleny, takze dnes, zitra a patek BAJBAJ !!! kdyztak mobil...ale to jen v krajnich situacich ;)

To mi chcete říct, že tady budu jako dnes, zítra a v pátek sám? No ještě že o víkendu taky nebudu na netu, prt. to tady bude mrtvo ještě víc :help:

Já si myslím že by jsi měl předsedo definovat ty krajní situace. A ty mischicko se neboj ...zase tak samotného tě tu nenechám :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak jsem Vám sem chtěl hodit nějaké fotky, ale když tu nejste, tak nevím jestli to má význam :(

Ale jsme tu...tak haaaazej !!!

Hodil bych, ale nějak se mi to přes tenhle úchylný prohlížeč nedaří :help:

Taky pro Vás budu mít nějaké fotky ...ale až bude více času. :)

Odkaz ke komentáři

Tady je další kandidát na členství v Letce, je to dokonce ŠKODA, i když má na kapotě Liaz, ale nebude mít nejsilnější motor v Letce, i když je největší, má pouhých 180 k :smich: Kolik k je vlastně předsedových 132 kW?

Opravdu jsem se teď zasmál :palec2:

Odkaz ke komentáři

Tady je další kandidát na členství v Letce, je to dokonce ŠKODA, i když má na kapotě Liaz, ale nebude mít nejsilnější motor v Letce, i když je největší, má pouhých 180 k :smich: Kolik k je vlastně předsedových 132 kW?

Narážce na předsedovy koně :p? Mě zbije až se vrátí po dovolené :p

Odkaz ke komentáři

I na dovolene Vas kontroluju !!! Ja mam 180koni...me nenasares :)

Odkaz ke komentáři

Mimochodem...zdravim Vas s vecerni siesty....se svagrovou, jejim pritelem a sestrenkou jsme si sli zahazet na kos, kroupli par pivek, vysosli lahvinku Jelzina a je nam fajn.... :)

PS. Lena se vratila zdrava,opalena a plna zazitku...jinak Vas vsechny zdravi a tesi se na "setkani"...

Odkaz ke komentáři

Mimochodem...zdravim Vas s vecerni siesty....se svagrovou, jejim pritelem a sestrenkou jsme si sli zahazet na kos, kroupli par pivek, vysosli lahvinku Jelzina a je nam fajn.... :)

PS. Lena se vratila zdrava,opalena a plna zazitku...jinak Vas vsechny zdravi a tesi se na "setkani"...

Furt jen samý alkohol :feve: Ale aspoň že už nejsi smutný :p

Taky se těšíme na bližší setkání třetího druhu :kuk:

Odkaz ke komentáři

Tak ani ne nerážce na předsedovi koně ale na pokus srovnávání předsedovy škodovky a škodovky na siláž :smich:

Odkaz ke komentáři

A co dovolená, BZ? Už se nemůžu dočkat té své...

Tak dovolená je celkem v pohodě ..potom pošlu nějaké fotky co jsem všechno dělal :-)

Kdy ty máš dovolenou?

Jinak pánové, kdyby jste se v sobotu od rána nudily tak Vás čekám a fotbalovém turnaji. Hraje tu 8 družstev a je to sranda. bude i prasátko a gulášek a pro neřidiče také pivko. Kdyby to někoho náhodou napadlo tak hnedka jak přijedete za ceduli Rankov tak první odbočku do prava a vjedete rovnou na hřiště.

Jste zváni :-)

Odkaz ke komentáři

No ...tak jí vem fotoapatát a hoď sem nějaké panoramata :p

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...