Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

Tak kluci nedělejte, že po dovče tak pracujete :p

Ty fole....odchazel jsem na dovolenou s tim, ze tento tyden nemam praci a jak to vidim, tak se z toho tady ted pos*** ! Jeden vymr* za druhym...

Asi Tě moc neuklidním když Ti řeknu, že to tak obvykle bývá...

Ja jsem uplne klidnej...kdyz to nestihnu, tak to nestihnu... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tady jedna fotka ze srasu spolužáku na Seči ...prvně jsem myslel že sem dám fotku celé třídy, ale myslím že by Vám to nic neříkalo a tak jsem se rozhodl dát jinou fotku. Jinak kdyby mě někdo nepoznal tak jsem to já :)

post-6377-1185776067_thumb.jpg

No moc pěknou čárku máš, hlavně, jestlis jí nezkoušel podlézt, i o tom už jsem slyšel :smich:

Alkohol nějaký byl ale podlézat čáru jsem nezkoušel :-)

Odkaz ke komentáři

Ty fole....odchazel jsem na dovolenou s tim, ze tento tyden nemam praci a jak to vidim, tak se z toho tady ted pos*** ! Jeden vymr* za druhym...

Nezapomeň, BÝT ZAMĚSTNANÝ JE DOBRÁ VĚC, ALE NESMÍ SE TO ZVRHNOUT V PRÁCI!

Odkaz ke komentáři

Tak tady jedna fotka ze srasu spolužáku na Seči ...prvně jsem myslel že sem dám fotku celé třídy, ale myslím že by Vám to nic neříkalo a tak jsem se rozhodl dát jinou fotku. Jinak kdyby mě někdo nepoznal tak jsem to já :)

post-6377-1185776067_thumb.jpg

No moc pěknou čárku máš, hlavně, jestlis jí nezkoušel podlézt, i o tom už jsem slyšel :smich:

Alkohol nějaký byl ale podlézat čáru jsem nezkoušel :-)

A hele, Jiřík dal skladnicím chvíli klid :p

Znáš ten vtip jak eskymák týden souloží svou ženu, ona už je úplně ko a on pak řekne, tak stará, teď se 3 dny neuvidíme, jí se hrozně uleví když v tom on řekne.....

Odkaz ke komentáři

Nezapomeň, BÝT ZAMĚSTNANÝ JE DOBRÁ VĚC, ALE NESMÍ SE TO ZVRHNOUT V PRÁCI!

Plně souhlasím :p Zaměstnání je dobrá věc ale pokud je to práce začal bych si hledat nové zamněstnání :smich:

Odkaz ke komentáři

Ale kdybys měl běhěm dne chvilku, napiš mi co to máš za PDA a popř. co se Ti na něm líbí a co Ti chybí, chci si taky jedno koupit...

Mam starsi model, ovsem v te dobe to byla spicka (20.000,-)... FujitsuSiemens 718 (verze 720 je uplne stejne, jen ma navic fotak 1.3MPix). Jako jeden z mala mel rozliseni 640x480, coz jsem tehdy pozadoval...WiFi,BT,SD,CF...dneska mi slouzi jen pro Solitaire na WC,navigaci a mobilni outlook...

Odkaz ke komentáři

Ale kdybys měl běhěm dne chvilku, napiš mi co to máš za PDA a popř. co se Ti na něm líbí a co Ti chybí, chci si taky jedno koupit...

Mam starsi model, ovsem v te dobe to byla spicka (20.000,-)... FujitsuSiemens 718 (verze 720 je uplne stejne, jen ma navic fotak 1.3MPix). Jako jeden z mala mel rozliseni 640x480, coz jsem tehdy pozadoval...WiFi,BT,SD,CF...dneska mi slouzi jen pro Solitaire na WC,navigaci a mobilni outlook...

No právě já bych chtěl ten outlook, word, excel, navigaci, dají se na pda filmy? Vím, že music, ale filmy asi ne...a vůbec nevím jaký model - můj oblíbený Acer je nedělá, takže budu muset sáhnout jinam, FS mě taky napadlo...

Odkaz ke komentáři

Jinak bych tak předběžně rozpoutal tu akci na té pouti ....mischičko, pojedem s předsedou???

Já s tím se Štefi počítám a pokud se něco nepřihodí jiného a akce se bude konat tak pojedem :)

Hele, my máme v sobotu u Janiny tety prase, ale v neděli ráno vyrážíme přímo do Rousměrova, přijedem tam sice z druhé strany, ale to nic nemění na tom, že se potkáme na návsi a jdem do toho, ne?

Odkaz ke komentáři

Jinak bych tak předběžně rozpoutal tu akci na té pouti ....mischičko, pojedem s předsedou???

Já s tím se Štefi počítám a pokud se něco nepřihodí jiného a akce se bude konat tak pojedem :)

Hele, my máme v sobotu u Janiny tety prase, ale v neděli ráno vyrážíme přímo do Rousměrova, přijedem tam sice z druhé strany, ale to nic nemění na tom, že se potkáme na návsi a jdem do toho, ne?

Ach jooo, tak to tam zase pojedu sám kol119

Odkaz ke komentáři

No právě já bych chtěl ten outlook, word, excel, navigaci, dají se na pda filmy? Vím, že music, ale filmy asi ne...a vůbec nevím jaký model - můj oblíbený Acer je nedělá, takže budu muset sáhnout jinam, FS mě taky napadlo...

Outlook (kalendar, ukoly) OK, Word,Excel e-e, navigaci (bud kup s integrovanym GPS nebo externi BT), Filmy se daji, vetsinou se knvertuji na mensi velikost (cca do 100MB), ale muj ma 520MHz CPU, takze zvlada i AVI s bitrate pro PC...tohle bude lepsi asi osobne, nez bych to vsechno vypsal, bych se pos***

Odkaz ke komentáři

Je to od 15 hodin...

Odkaz ke komentáři

Outlook (kalendar, ukoly) OK, Word,Excel e-e, navigaci (bud kup s integrovanym GPS nebo externi BT), Filmy se daji, vetsinou se knvertuji na mensi velikost (cca do 100MB), ale muj ma 520MHz CPU, takze zvlada i AVI s bitrate pro PC...tohle bude lepsi asi osobne, nez bych to vsechno vypsal, bych se pos***

To asi bude, některým slovům tu přestávám rozumět :p

Odkaz ke komentáři

No, když nad tím teď tak přemýšlím tak asi jedu taky 10,11,12 na slovensko, Jedem tam k rodině Štefi ...ale není to ještě tak jisté

Tak pojedem spolu, ne? Myslím, že to je kousek...tohle je někde u Bánovce nad Bebravou bo co :p

Asi nepojedem ...musel bych na tebe čekat :p

Já jedu kousek od Partizánského ....jedu normálně na Hrozenkov ....a ty, kudy jedeš? a co že se tam dejě? že bychom se taky učastnili :)

Odkaz ke komentáři

Nic, jdu chvíli pracovat, resp. si zařídit tu dovolenou, ale snad se tu dnes ještě objevím.

PS: Jinak jsi měl pravdu předsedo, zvoral to tiskový mluvčí, už jsem to napravil :p

Ano chyba byla na mém přijímači ....omlouvám se a nikdy více se to nestane

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...