mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Asi nepojedem ...musel bych na tebe čekat Já jedu kousek od Partizánského ....jedu normálně na Hrozenkov ....a ty, kudy jedeš? a co že se tam dejě? že bychom se taky učastnili 60 v obci mi to taky jede, neboj Ještě jsem nehledal cestu, ale je to XII. Slovenský Truck Fest, doma mám leták, ho okopčím a dám sem, ale až v pátek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Nic, jdu chvíli pracovat, resp. si zařídit tu dovolenou, ale snad se tu dnes ještě objevím.PS: Jinak jsi měl pravdu předsedo, zvoral to tiskový mluvčí, už jsem to napravil Predseda ma vzdycky pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Asi nepojedem ...musel bych na tebe čekat Já jedu kousek od Partizánského ....jedu normálně na Hrozenkov ....a ty, kudy jedeš? a co že se tam dejě? že bychom se taky učastnili 60 v obci mi to taky jede, neboj Ještě jsem nehledal cestu, ale je to XII. Slovenský Truck Fest, doma mám leták, ho okopčím a dám sem, ale až v pátek... Juknu na net co to je a kde to je a dohodnem se ...ještě přesně nevím co a jak bude ale zní to zajímavě ....OII jsem ještě neujížděl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Nic, jdu chvíli pracovat, resp. si zařídit tu dovolenou, ale snad se tu dnes ještě objevím.PS: Jinak jsi měl pravdu předsedo, zvoral to tiskový mluvčí, už jsem to napravil Predseda ma vzdycky pravdu Jak který Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Asi nepojedem ...musel bych na tebe čekat Já jedu kousek od Partizánského ....jedu normálně na Hrozenkov ....a ty, kudy jedeš? a co že se tam dejě? že bychom se taky učastnili 60 v obci mi to taky jede, neboj Ještě jsem nehledal cestu, ale je to XII. Slovenský Truck Fest, doma mám leták, ho okopčím a dám sem, ale až v pátek... Tak ty Bánovce jsou kousek od toho kam jedem se Štefi ...je to pár kolometříků ...tak můžem i někde zakalit a přespat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Juknu na net co to je a kde to je a dohodnem se ...ještě přesně nevím co a jak bude ale zní to zajímavě ....OII jsem ještě neujížděl :-) Já taky zkoušel hledat, ale nic jsem nenašel, tak jdu řešit tu dovču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Jak který Upravuju poučku, že soudružka učitelka a maminka maj vždycky pravdu, navíc jí má i předseda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Tak ty Bánovce jsou kousek od toho kam jedem se Štefi ...je to pár kolometříků ...tak můžem i někde zakalit a přespat :-) To já ale vím Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Tak ty Bánovce jsou kousek od toho kam jedem se Štefi ...je to pár kolometříků ...tak můžem i někde zakalit a přespat :-) To já ale vím Jiříku No jo, ..... ale já jsem to nevěděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 No jo, ..... ale já jsem to nevěděl To zní skoro jako bych znal Tvou Štefi lépe než Ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Jdu na O, pojďtě taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 No jo, ..... ale já jsem to nevěděl To zní skoro jako bych znal Tvou Štefi lépe než Ty No ....spíš jsem jenom nevěděl kde to máš ty tu akci víš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Jdu na O, pojďtě taky Nejdu ..... na O už jsem byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Jdu na O, pojďtě taky Nejdu ..... na O už jsem byl Už mám taky po O Pojď si psát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Jdu na O, pojďtě taky Nejdu ..... na O už jsem byl Už mám taky po O Pojď si psát Tak to můžem ....tedy když něco napíšeš a nebudeš se poflakovat někde jinde na foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Tak to můžem ....tedy když něco napíšeš a nebudeš se poflakovat někde jinde na foru No já jsem tady na Tebe čekal a Ty nic, i když jsi tu byl, tak jsem řešil další věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Kde je ten předseda, mu ty obědy trvaj čím dál dýl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Kde je ten předseda, mu ty obědy trvaj čím dál dýl Predseda si vzpomina na starej projekt....okopiruje ho na jiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Kde je ten předseda, mu ty obědy trvaj čím dál dýl Predseda si vzpomina na starej projekt....okopiruje ho na jiny A co to má společnýho s obědama?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Kde je ten předseda, mu ty obědy trvaj čím dál dýl Predseda si vzpomina na starej projekt....okopiruje ho na jiny A co to má společnýho s obědama?! No ze mu ty obedy trvaji dlouho...netrvaji....pracuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Tak to můžem ....tedy když něco napíšeš a nebudeš se poflakovat někde jinde na foru No já jsem tady na Tebe čekal a Ty nic, i když jsi tu byl, tak jsem řešil další věci člověče ty tak kecáš že je to vidět až tady jak se ti kroutí prsty když to píšeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Kde je ten předseda, mu ty obědy trvaj čím dál dýl Predseda si vzpomina na starej projekt....okopiruje ho na jiny A co to má společnýho s obědama?! No ze mu ty obedy trvaji dlouho...netrvaji....pracuje Předsedo ty se nám upracuješ k smrti .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Tak to můžem ....tedy když něco napíšeš a nebudeš se poflakovat někde jinde na foru No já jsem tady na Tebe čekal a Ty nic, i když jsi tu byl, tak jsem řešil další věci člověče ty tak kecáš že je to vidět až tady jak se ti kroutí prsty když to píšeš A Tobě jazyk PR reprezentante, když ho furt vyplazuješ - podívej se na čas kdy jsem psal já a kdy jsi Ty odpověděl...12:08 vs. 12:30.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 No ze mu ty obedy trvaji dlouho...netrvaji....pracuje Takže když cestou z oběda myslíš na práci, nebere se oběd jako přestávka ale odpracovaná doba? Mě tak napadá, co když se Ti v noci zdá o práci, to máš jako noční+přesčas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Kucí, mizím, musím chvíli pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky