Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

Asi nepojedem ...musel bych na tebe čekat :p

Já jedu kousek od Partizánského ....jedu normálně na Hrozenkov ....a ty, kudy jedeš? a co že se tam dejě? že bychom se taky učastnili :)

60 v obci mi to taky jede, neboj :p

Ještě jsem nehledal cestu, ale je to XII. Slovenský Truck Fest, doma mám leták, ho okopčím a dám sem, ale až v pátek...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jedu kousek od Partizánského ....jedu normálně na Hrozenkov ....a ty, kudy jedeš? a co že se tam dejě? že bychom se taky učastnili :)

Ještě jsem nehledal cestu, ale je to XII. Slovenský Truck Fest, doma mám leták, ho okopčím a dám sem, ale až v pátek...

Juknu na net co to je a kde to je a dohodnem se ...ještě přesně nevím co a jak bude ale zní to zajímavě ....OII jsem ještě neujížděl :-)

Odkaz ke komentáři

Tak ty Bánovce jsou kousek od toho kam jedem se Štefi ...je to pár kolometříků ...tak můžem i někde zakalit a přespat :-)

Odkaz ke komentáři

Tak to můžem ....tedy když něco napíšeš a nebudeš se poflakovat někde jinde na foru :p

No já jsem tady na Tebe čekal a Ty nic, i když jsi tu byl, tak jsem řešil další věci :p

člověče ty tak kecáš že je to vidět až tady jak se ti kroutí prsty když to píšeš :p

Odkaz ke komentáři

Kde je ten předseda, mu ty obědy trvaj čím dál dýl :p

Predseda si vzpomina na starej projekt....okopiruje ho na jiny ;)

A co to má společnýho s obědama?!

No ze mu ty obedy trvaji dlouho...netrvaji....pracuje ;)

Předsedo ty se nám upracuješ k smrti ....

Odkaz ke komentáři

Tak to můžem ....tedy když něco napíšeš a nebudeš se poflakovat někde jinde na foru :p

No já jsem tady na Tebe čekal a Ty nic, i když jsi tu byl, tak jsem řešil další věci :p

člověče ty tak kecáš že je to vidět až tady jak se ti kroutí prsty když to píšeš :p

A Tobě jazyk PR reprezentante, když ho furt vyplazuješ - podívej se na čas kdy jsem psal já a kdy jsi Ty odpověděl...12:08 vs. 12:30....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...