Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Tak to můžem ....tedy když něco napíšeš a nebudeš se poflakovat někde jinde na foru No já jsem tady na Tebe čekal a Ty nic, i když jsi tu byl, tak jsem řešil další věci člověče ty tak kecáš že je to vidět až tady jak se ti kroutí prsty když to píšeš A Tobě jazyk PR reprezentante, když ho furt vyplazuješ - podívej se na čas kdy jsem psal já a kdy jsi Ty odpověděl...12:08 vs. 12:30.... co je PR reprezentant? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 (editace) Kucí, mizím, musím chvíli pracovat Ty už nás zase opouštíš jo ...hele ty jsi jak uragán, vždycky sem vlétneš ....něco tu provedeš a zase letíš Editováno: 30. Červenec 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Kucí, mizím, musím chvíli pracovat Ty už nás zase opouštíš jo ...hele ty jsi jak uragán, vždycky sem vlétneš ....něco tu provedeš a zase letíš To mi ženský vždycky říkaj...proletím jim životem a mizím Musel jsem, dnes jsem strávil na netu tolik prac. času, že mi to skoro bylo blbý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 co je PR reprezentant? Public Relations Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 No a kde jste teď když já jsem tu, hm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 No a kde jste teď když já jsem tu, hm? Zde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Mám tu pro Vás ještě dvě fotky z Vranova, parníček tam teď jezdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 No a kde jste teď když já jsem tu, hm? Zde.... Teda předsedo, překvapuješ mě, z Tebe by možná byl dobrý voják Ještě projektuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 No a kde jste teď když já jsem tu, hm? Zde.... Teda předsedo, překvapuješ mě, z Tebe by možná byl dobrý voják Ještě projektuješ? Jojo....doslova a do pismene se tu mr*** s OPeckem, je to tupej, pomalej kram, kterej mam 100 chuti hodin do kose...ale nemuzu ho rozbit, protoze stoji 40.000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Jojo....doslova a do pismene se tu mr*** s OPeckem, je to tupej, pomalej kram, kterej mam 100 chuti hodin do kose...ale nemuzu ho rozbit, protoze stoji 40.000,- Na cenu nekoukej, to vyděláš za den, max. dva a uklidníš se Btw co je OPéčko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Jojo....doslova a do pismene se tu mr*** s OPeckem, je to tupej, pomalej kram, kterej mam 100 chuti hodin do kose...ale nemuzu ho rozbit, protoze stoji 40.000,- Na cenu nekoukej, to vyděláš za den, max. dva a uklidníš se Btw co je OPéčko? no jasny...a dam to nejakej blbej kram...i kdyz pravda...mozna mu trosku krivdim...zase neni tak blby a pomaly...on za to hlavne muze ten vyvojovej sw od Siemense...shit.... Btw: OP = operator panel (display s aplikaci pro ovladani masiny) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Jojo....doslova a do pismene se tu mr*** s OPeckem, je to tupej, pomalej kram, kterej mam 100 chuti hodin do kose...ale nemuzu ho rozbit, protoze stoji 40.000,- Na cenu nekoukej, to vyděláš za den, max. dva a uklidníš se Btw co je OPéčko? no jasny...a dam to nejakej blbej kram...i kdyz pravda...mozna mu trosku krivdim...zase neni tak blby a pomaly...on za to hlavne muze ten vyvojovej sw od Siemense...shit.... Btw: OP = operator panel (display s aplikaci pro ovladani masiny) Tak už jsem taky tu ...doufám že jste mi teď neutekli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Tak už jsem taky tu ...doufám že jste mi teď neutekli Nene, předseda je u OP, já u OOP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Tak už jsem taky tu ...doufám že jste mi teď neutekli Nene, předseda je u OP, já u OOP Ty tvoje zkratky ...se z nich po...u Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Tak už jsem taky tu ...doufám že jste mi teď neutekli Nene, předseda je u OP, já u OOP Ty tvoje zkratky ...se z nich po...u To mě jen tak napadlo, Organizace za Osvobození Palestiny I když je pravda, že armáda je plná zkratek, nejvíc miluju UPPDKV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Tak už jsem taky tu ...doufám že jste mi teď neutekli Nene, předseda je u OP, já u OOP Ty tvoje zkratky ...se z nich po...u To mě jen tak napadlo, Organizace za Osvobození Palestiny I když je pravda, že armáda je plná zkratek, nejvíc miluju UPPDKV No, tak to je PéeRDéeL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Jinak jsem dneska psal Štefi o tom slovensku tak psala že to není špatný nápad...a navíc s náma jede švagr a ten nákladáky miluje a tak bychom se tam možná s Váma podívali ...co ty na to? A budete tam spát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Jinak jsem dneska psal Štefi o tom slovensku tak psala že to není špatný nápad...a navíc s náma jede švagr a ten nákladáky miluje a tak bychom se tam možná s Váma podívali ...co ty na to? A budete tam spát? Zatím jsem ještě nic neřešil, kámoš má 11.8. svatbu, ještě jsem se definitivně nerozhodl co bude mít prioritu, ale pokud bysme jeli, tak asi pod stanem nebo v autě, i v noci se toho tam spousta děje, tak nad ránem bysme zalezli do spacáku a mír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Jinak jsem dneska psal Štefi o tom slovensku tak psala že to není špatný nápad...a navíc s náma jede švagr a ten nákladáky miluje a tak bychom se tam možná s Váma podívali ...co ty na to? A budete tam spát? Zatím jsem ještě nic neřešil, kámoš má 11.8. svatbu, ještě jsem se definitivně nerozhodl co bude mít prioritu, ale pokud bysme jeli, tak asi pod stanem nebo v autě, i v noci se toho tam spousta děje, tak nad ránem bysme zalezli do spacáku a mír No ...já se ještě dohodnu s tím švárou ale myslím že on by se tam určitě chtěl podívat protože s kamionem jezdí. A vešer to tam opravdu může být zajímavé :-) Uvidíme ještě jak to projde přes radu starších :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 No ...já se ještě dohodnu s tím švárou ale myslím že on by se tam určitě chtěl podívat protože s kamionem jezdí. A vešer to tam opravdu může být zajímavé :-) Uvidíme ještě jak to projde přes radu starších :-) Doma nakopčím ten program a hodím ho sem. Je to XII. ročník tak už by to mohlo být našláplé. Zapařili bysme si na country, popili, ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Dovolím si z tohohle příspěvku udělat vývěsku, kde budou srazy a akce Letky.V neděli 5.8. se koná v Rousměrově pouťování, nebo aspoň předseda to tvrdí, chystáme se tam, co Ty? Tak toto je jako nábor nových členů k policii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Nazdar kucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Tak asi bazar, když tu nejste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Nazdar kucí Nazdárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Tak asi bazar, když tu nejste Japak bych tu nebyl ...já mám operu puštěnou neustále protože hledám na netu firmy a tak jsem skoro pořád online :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky