mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Tak asi bazar, když tu nejste Japak bych tu nebyl ...já mám operu puštěnou neustále protože hledám na netu firmy a tak jsem skoro pořád online :-) Co posloucháš v práci je vedlejší, důležité je, jestli jsi na fóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Btw kde je zas ten předseda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Tak asi bazar, když tu nejste Japak bych tu nebyl ...já mám operu puštěnou neustále protože hledám na netu firmy a tak jsem skoro pořád online :-) Co posloucháš v práci je vedlejší, důležité je, jestli jsi na fóru Operu jako internetový prohlížeč a ne operu jako vážnou hudbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Btw kde je zas ten předseda? Předseda mi ráno odepsal na ICQ a potom už jsem o něm neslyšel ....hele já si myslím že asi bude zakládat rodinu nebo tak něco a tak hodně pracuje aby měl hodně peněz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Operu jako internetový prohlížeč a ne operu jako vážnou hudbu To já vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Btw kde je zas ten předseda? Předseda mi ráno odepsal na ICQ a potom už jsem o něm neslyšel ....hele já si myslím že asi bude zakládat rodinu nebo tak něco a tak hodně pracuje aby měl hodně peněz Rodinu? Nestraš, ségra nic neříkala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Operu jako internetový prohlížeč a ne operu jako vážnou hudbu To já vím Já vím že to víš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Btw kde je zas ten předseda? Předseda mi ráno odepsal na ICQ a potom už jsem o něm neslyšel ....hele já si myslím že asi bude zakládat rodinu nebo tak něco a tak hodně pracuje aby měl hodně peněz Rodinu? Nestraš, ségra nic neříkala... No já nevím ...ale tak začal se nějak moc dřít a tak to nějaký důvod mít musí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 No já nevím ...ale tak začal se nějak moc dřít a tak to nějaký důvod mít musí Nebo chce při práci na něco zapomenout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Nebo má jak Japonci výčitky, že měl dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 No já nevím ...ale tak začal se nějak moc dřít a tak to nějaký důvod mít musí Nebo chce při práci na něco zapomenout To je určitě jak jsi jeho RoSinku přirovnal k silážnímu tahači Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Nebo má jak Japonci výčitky, že měl dovolenou Budeme se na něj muset nějak dojet podívat a zkontrolovat ho jestli to není nějaké vážné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 No nic, nine hundred, time to go .help: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 No já nevím ...ale tak začal se nějak moc dřít a tak to nějaký důvod mít musí Nebo chce při práci na něco zapomenout To je určitě jak jsi jeho RoSinku přirovnal k silážnímu tahači U nás se škodovkou zcela běžně nakládají i hnůj a balíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Nebo má jak Japonci výčitky, že měl dovolenou Budeme se na něj muset nějak dojet podívat a zkontrolovat ho jestli to není nějaké vážné Myslíš, že jsem ho ranil až tak? Možná vydělává na OII RS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 To zas bude vražda smrt zabití až přijde a zjistí, že jsme si ho tu (nadarmo) brali do úst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Nebo má jak Japonci výčitky, že měl dovolenou Budeme se na něj muset nějak dojet podívat a zkontrolovat ho jestli to není nějaké vážné Myslíš, že jsem ho ranil až tak? Možná vydělává na OII RS Nebo si chce třeba koupit nové nevysvícené xeony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 To zas bude vražda smrt zabití až přijde a zjistí, že jsme si ho tu (nadarmo) brali do úst Nemyslím si ..on předseda pro nás má pochopení .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 To zas bude vražda smrt zabití až přijde a zjistí, že jsme si ho tu (nadarmo) brali do úst Nemyslím si ..on předseda pro nás má pochopení .... Nebo na nás spíš nemá čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Btw kde je zas ten předseda? Předseda mi ráno odepsal na ICQ a potom už jsem o něm neslyšel ....hele já si myslím že asi bude zakládat rodinu nebo tak něco a tak hodně pracuje aby měl hodně peněz T neni vtipny...dru,az se ze me kouri.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Nebo má jak Japonci výčitky, že měl dovolenou Na tom neco taky bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 T neni vtipny...dru,az se ze me kouri.. Snad jsi taky nezačal kouřit jak Jiřík se Štefi?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Nebo má jak Japonci výčitky, že měl dovolenou Na tom neco taky bude Jinak mám pocit, že se Tvoje "být zaměstnán" právě zvrhlo "v práci", není-liž pravda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 T neni vtipny...dru,az se ze me kouri.. Snad jsi taky nezačal kouřit jak Jiřík se Štefi?! Hele hele, nech toho joo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 T neni vtipny...dru,az se ze me kouri.. Snad jsi taky nezačal kouřit jak Jiřík se Štefi?! Hele hele, nech toho joo!!! Hele, to buď rád, že jsem napsal co jsem napsal, málem tam totiž bylo "Jiřík s Geoo" Už tu dovolenou vážně potřebuju, snad nedopadnu jak jistý M.O., japonské národnosti, věk nezjištěn, v kruhu japonské mafie znám též jako acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky