Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Předsedo, ty by jsi na to Slovensko nejel? ...byla by to super akce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 T neni vtipny...dru,az se ze me kouri.. Snad jsi taky nezačal kouřit jak Jiřík se Štefi?! Hele hele, nech toho joo!!! Hele, to buď rád, že jsem napsal co jsem napsal, málem tam totiž bylo "Jiřík s Geoo" Už tu dovolenou vážně potřebuju, snad nedopadnu jak jistý M.O., japonské národnosti, věk nezjištěn, v kruhu japonské mafie znám též jako acter No ...tak to jeslti tak dopadneš i ty tak to tu můžem rozpustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Předsedo, ty by jsi na to Slovensko nejel? ...byla by to super akce! Jj, byla, zmobilizujte se chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 No ...tak to jeslti tak dopadneš i ty tak to tu můžem rozpustit Neboj, nenechám Tě v tom, je mi jasné, že Letka stojí a padá s námi, předseda už začal hledat na Google Earth kde že je to ten Magnitogorsk, takže to je jen na nás... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Předsedo, ty by jsi na to Slovensko nejel? ...byla by to super akce! Jj, byla, zmobilizujte se chlapi No dá se říci že já jsem už zmobilizoval Štefi a ta se tomu nebrání ...tak už leda by mě porazil autobus abych nejel ....ale chtělo by to znásilnit předsedu aby se odtrhl z práce a jel taky ....ukolovat ho přeci můžem i tam ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 No ...tak to jeslti tak dopadneš i ty tak to tu můžem rozpustit Neboj, nenechám Tě v tom, je mi jasné, že Letka stojí a padá s námi, předseda už začal hledat na Google Earth kde že je to ten Magnitogorsk, takže to je jen na nás... Děkuji ...spadl mi kámen ze srdce já už jsem přišel na to proč nám teď předseda napíše ...on už nás strénuje na to až tu nebude ...tak aby to pro nás nebyl takový šok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 No dá se říci že já jsem už zmobilizoval Štefi a ta se tomu nebrání ...tak už leda by mě porazil autobus abych nejel ....ale chtělo by to znásilnit předsedu aby se odtrhl z práce a jel taky ....ukolovat ho přeci můžem i tam ne? Je to o víkendu, to snad ani předseda nedělá, ne? Aspoň je to v běžných firmách zbytečné, prt. si toho kromě vrátného nikdo nevšimne Jinak znásilňování předsedy nechám na Tobě, já mu radši prodám nějakou ideologii, v 7,62 mm balení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Děkuji ...spadl mi kámen ze srdce já už jsem přišel na to proč nám teď předseda napíše ...on už nás strénuje na to až tu nebude ...tak aby to pro nás nebyl takový šok Upřímně ségra ho na akcích zastoupí, ale chybět mi bude, Martínek náš malý Třeba kdo bude usínat na akcích? Kdo bude mít srdceryvné projevy? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 No dá se říci že já jsem už zmobilizoval Štefi a ta se tomu nebrání ...tak už leda by mě porazil autobus abych nejel ....ale chtělo by to znásilnit předsedu aby se odtrhl z práce a jel taky ....ukolovat ho přeci můžem i tam ne? Je to o víkendu, to snad ani předseda nedělá, ne? Aspoň je to v běžných firmách zbytečné, prt. si toho kromě vrátného nikdo nevšimne Jinak znásilňování předsedy nechám na Tobě, já mu radši prodám nějakou ideologii, v 7,62 mm balení Předsedo ....pojeď s náma!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Děkuji ...spadl mi kámen ze srdce já už jsem přišel na to proč nám teď předseda napíše ...on už nás strénuje na to až tu nebude ...tak aby to pro nás nebyl takový šok Upřímně ségra ho na akcích zastoupí, ale chybět mi bude, Martínek náš malý Třeba kdo bude usínat na akcích? Kdo bude mít srdceryvné projevy? ... :smich: :smich: Spát já a kecat ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Předsedo ....pojeď s náma!!! POJEĎ POJEĎ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 :smich: :smich: Spát já a kecat ty A nemělo by to být naopak? Ty jsi ten PR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Předsedo ....pojeď s náma!!! POJEĎ POJEĎ On se nepříjde podívat ani sem natož aby jel s kamarádama na Slovensko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Předsedo ....pojeď s náma!!! POJEĎ POJEĎ On se nepříjde podívat ani sem natož aby jel s kamarádama na Slovensko Já ho zpracuju, když budu doma, zajdu s ním na O a to by bylo aby nebylo, vezmeš ho kdyžtak do auta? My budem asi plný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Jinak jdu na O s jistou kapitánkou z velení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Předsedo ....pojeď s náma!!! POJEĎ POJEĎ On se nepříjde podívat ani sem natož aby jel s kamarádama na Slovensko Já ho zpracuju, když budu doma, zajdu s ním na O a to by bylo aby nebylo, vezmeš ho kdyžtak do auta? My budem asi plný.. jo hochu ...to asi nepůjde ...asi ho nevezmu protože jsem si tal znáček na přední masku a to se mnou předseda nepojede ...... Asi budu taky plný a navíc nevím jak dlouho tam budu protože ještě taky jedu k rodině Štefi. Hele, hezky ti to tady předsedo plánujem ne? :-) Ty se o nic nestarej a mi ti to s mischickou vymyslíme a potom ti dáme vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Jinak jdu na O s jistou kapitánkou z velení Užij si to a dobrou chuŤ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 To zas bude vražda smrt zabití až přijde a zjistí, že jsme si ho tu (nadarmo) brali do úst Neboj...nestiham to ani cist.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Předsedo, ty by jsi na to Slovensko nejel? ...byla by to super akce! Urcite ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Předsedo, ty by jsi na to Slovensko nejel? ...byla by to super akce! Urcite ne... A to máš něco proti nám nebo je v tom něco jiného Ne ...opravdu není ani malá možnost??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Předsedo, ty by jsi na to Slovensko nejel? ...byla by to super akce! Urcite ne... A to máš něco proti nám nebo je v tom něco jiného Ne ...opravdu není ani malá možnost??? Cece...kdy to planujete ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Předsedo, ty by jsi na to Slovensko nejel? ...byla by to super akce! Urcite ne... A to máš něco proti nám nebo je v tom něco jiného Ne ...opravdu není ani malá možnost??? Cece...kdy to planujete ? Je to myslím nějak ten víkend 10,11,12 ...ale jak dlouho se tam bude a kdy se pojede to je zatím ve hvězdách ..jenom tak prostě zatím dohadujem a potom se musíme dát nějak dohromady ....ale bylo by fajn kdyby to klaplo pro všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Předsedo, ty by jsi na to Slovensko nejel? ...byla by to super akce! Urcite ne... A to máš něco proti nám nebo je v tom něco jiného Ne ...opravdu není ani malá možnost??? Cece...kdy to planujete ? Je to myslím nějak ten víkend 10,11,12 ...ale jak dlouho se tam bude a kdy se pojede to je zatím ve hvězdách ..jenom tak prostě zatím dohadujem a potom se musíme dát nějak dohromady ....ale bylo by fajn kdyby to klaplo pro všechny To asi vazne ne...kolem 13.8. bych mel byl na sluzebce, a nevim presne kdy, takze nebudu slibovat...a pak uz se rozjizdi valcovna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Předsedo, ty by jsi na to Slovensko nejel? ...byla by to super akce! Urcite ne... A to máš něco proti nám nebo je v tom něco jiného Ne ...opravdu není ani malá možnost??? Cece...kdy to planujete ? Je to myslím nějak ten víkend 10,11,12 ...ale jak dlouho se tam bude a kdy se pojede to je zatím ve hvězdách ..jenom tak prostě zatím dohadujem a potom se musíme dát nějak dohromady ....ale bylo by fajn kdyby to klaplo pro všechny To asi vazne ne...kolem 13.8. bych mel byl na sluzebce, a nevim presne kdy, takze nebudu slibovat...a pak uz se rozjizdi valcovna... Tak ale nějaká naděje by tam byla ne????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Předsedo, ty by jsi na to Slovensko nejel? ...byla by to super akce! Urcite ne... A to máš něco proti nám nebo je v tom něco jiného Ne ...opravdu není ani malá možnost??? Cece...kdy to planujete ? Je to myslím nějak ten víkend 10,11,12 ...ale jak dlouho se tam bude a kdy se pojede to je zatím ve hvězdách ..jenom tak prostě zatím dohadujem a potom se musíme dát nějak dohromady ....ale bylo by fajn kdyby to klaplo pro všechny To asi vazne ne...kolem 13.8. bych mel byl na sluzebce, a nevim presne kdy, takze nebudu slibovat...a pak uz se rozjizdi valcovna... Tak ale nějaká naděje by tam byla ne????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky