divx Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 no a ja jdu odpoledne na fotbal tak nevim jak to semnou bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 na tom plakatu je napsano odpoledne tak ja nevim kdyz tak mi pisnite jo Předseda to zařídí Jojo, uz mam doma oficialni letak, zitra ho nascanuju a dam sem...tusim ze je to od 15hod do noci...ja uz tam budu od dopoledne... V kolik máme dorazit předsedo ....jenom aby jsi na nás měl čas. Sedneme tam někde na limonádu a hodíme řeč co je nového No ja myslim, ze kdyz dorazite 14:45 nic se nestane...Lena ma nejakou scenku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 no a ja jdu odpoledne na fotbal tak nevim jak to semnou bude Tak uvidíš ...tak tam přijedeš později a nebo dříve odejdeš ...když se chce tak jde všechno Už máš v autě nové koberečky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 na tom plakatu je napsano odpoledne tak ja nevim kdyz tak mi pisnite jo Předseda to zařídí Jojo, uz mam doma oficialni letak, zitra ho nascanuju a dam sem...tusim ze je to od 15hod do noci...ja uz tam budu od dopoledne... V kolik máme dorazit předsedo ....jenom aby jsi na nás měl čas. Sedneme tam někde na limonádu a hodíme řeč co je nového No ja myslim, ze kdyz dorazite 14:45 nic se nestane...Lena ma nejakou scenku... Jako ve 14.45 jí začíná ta scénka jo? ....to bych tedy chtěl vidět ...to se tedy musím ještě dohodnou se Štefi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 no a ja jdu odpoledne na fotbal tak nevim jak to semnou bude Tak uvidíš ...tak tam přijedeš později a nebo dříve odejdeš ...když se chce tak jde všechno Už máš v autě nové koberečky? jenze ja hraju a to jaksi nejde odejit driv koberecky jsou v aute akorat by to chtelo ty spunty aby me tak nejezdily po zemy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 na tom plakatu je napsano odpoledne tak ja nevim kdyz tak mi pisnite jo Předseda to zařídí Jojo, uz mam doma oficialni letak, zitra ho nascanuju a dam sem...tusim ze je to od 15hod do noci...ja uz tam budu od dopoledne... V kolik máme dorazit předsedo ....jenom aby jsi na nás měl čas. Sedneme tam někde na limonádu a hodíme řeč co je nového No ja myslim, ze kdyz dorazite 14:45 nic se nestane...Lena ma nejakou scenku... Jako ve 14.45 jí začíná ta scénka jo? ....to bych tedy chtěl vidět ...to se tedy musím ještě dohodnou se Štefi Ja nevim, kdy ji presne ma...ale ofic. to zacina v 15, tak tam budte ve 14:45, nekde se sejdem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Who is Kutil Tim na tu cte prispevky a nic nam nenapise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 no a ja jdu odpoledne na fotbal tak nevim jak to semnou bude Tak uvidíš ...tak tam přijedeš později a nebo dříve odejdeš ...když se chce tak jde všechno Už máš v autě nové koberečky? jenze ja hraju a to jaksi nejde odejit driv koberecky jsou v aute akorat by to chtelo ty spunty aby me tak nejezdily po zemy Myslel jesm z poutě ...ne z fotbalu Já jsem to tomu kamarádovi říkal že je potřebuju ...ale podstata věci je v tom že mi je přiveze až si nechám udělat koberečky pro sebe ..a to bohůžel nevím kdy bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 jo to neva az budou tak budou ja to nejak vymislim abych to vsecno stihnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 (editace) na tom plakatu je napsano odpoledne tak ja nevim kdyz tak mi pisnite jo Předseda to zařídí Jojo, uz mam doma oficialni letak, zitra ho nascanuju a dam sem...tusim ze je to od 15hod do noci...ja uz tam budu od dopoledne... V kolik máme dorazit předsedo ....jenom aby jsi na nás měl čas. Sedneme tam někde na limonádu a hodíme řeč co je nového No ja myslim, ze kdyz dorazite 14:45 nic se nestane...Lena ma nejakou scenku... Jako ve 14.45 jí začíná ta scénka jo? ....to bych tedy chtěl vidět ...to se tedy musím ještě dohodnou se Štefi Ja nevim, kdy ji presne ma...ale ofic. to zacina v 15, tak tam budte ve 14:45, nekde se sejdem... Oukej ...tak já se dohodnu se Štefi a když to stihnem tak brzo tak přijedem ...každopádně ti potom cinknu kde na nás budeš čekat Editováno: 2. Srpen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Who is Kutil Tim na tu cte prispevky a nic nam nenapise Takových co si to tu jenom čtou a nic nenapíšou je tu více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 tak mi dejte jeste vedet co a jak vtu nedeli ja nevim kdy se dostanu na net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 tak mi dejte jeste vedet co a jak vtu nedeli ja nevim kdy se dostanu na net Hele ...kdyby náhodou nikdo nedal vědět tak tam prostě budem od 15:00 a ty se tam kdykoli ukaž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 jasny nejak to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 (editace) Koukám předsedo že tu jsi ...tak jak ti to jde v práci ....už se to nějak vylepšuje nebo ba naopak zhoršuje? Editováno: 2. Srpen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Koukám předsedo že tu jsi ...tak jak ti to jde v práci ....už se to nějak vylepšuje nebo ba naopak hrozšuje? ty voe...na <> ... dostal jsem dalsi projekt...vyzkoumat, jestli TP270 umoznuje sdileni CF karty po ethernetu, pokud ano, jak se k ni pripojit dalkovou spravou a stahnout z ni buffery alarmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Koukám předsedo že tu jsi ...tak jak ti to jde v práci ....už se to nějak vylepšuje nebo ba naopak hrozšuje? ty voe...na <> ... dostal jsem dalsi projekt...vyzkoumat, jestli TP270 umoznuje sdileni CF karty po ethernetu, pokud ano, jak se k ni pripojit dalkovou spravou a stahnout z ni buffery alarmu no ...to je jasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Koukám předsedo že tu jsi ...tak jak ti to jde v práci ....už se to nějak vylepšuje nebo ba naopak hrozšuje? ty voe...na <> ... dostal jsem dalsi projekt...vyzkoumat, jestli TP270 umoznuje sdileni CF karty po ethernetu, pokud ano, jak se k ni pripojit dalkovou spravou a stahnout z ni buffery alarmu no ...to je jasné Že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 A zase tu nikdo není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 A zase tu nikdo není Ale jo ..já jsem tu ...už mám v práci hotovo a tak si za chvilku pojedu asi zachytat ryby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 A zase tu nikdo není Ale jo ..já jsem tu ...už mám v práci hotovo a tak si za chvilku pojedu asi zachytat ryby My jdem vrátit láhve-nejdřív do Tesca, pak do kina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 A zase tu nikdo není Ale jo ..já jsem tu ...už mám v práci hotovo a tak si za chvilku pojedu asi zachytat ryby My jdem vrátit láhve-nejdřív do Tesca, pak do kina Na jaký film jdete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 A zase tu nikdo není Ale jo ..já jsem tu ...už mám v práci hotovo a tak si za chvilku pojedu asi zachytat ryby My jdem vrátit láhve-nejdřív do Tesca, pak do kina Na jaký film jdete? Na Predatora, jak vraci lahve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 A zase tu nikdo není Ale jo ..já jsem tu ...už mám v práci hotovo a tak si za chvilku pojedu asi zachytat ryby My jdem vrátit láhve-nejdřív do Tesca, pak do kina Na jaký film jdete? Na Vratný láhve přece Mizím, vyhazujou mě od PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 A zase tu nikdo není Ale jo ..já jsem tu ...už mám v práci hotovo a tak si za chvilku pojedu asi zachytat ryby My jdem vrátit láhve-nejdřív do Tesca, pak do kina Na jaký film jdete? Na Predatora, jak vraci lahve Chytrej předseda, ten to prokoukl i po celém dni s TP 270 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky