Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

na tom plakatu je napsano odpoledne tak ja nevim kdyz tak mi pisnite jo :D

Předseda to zařídí :)

Jojo, uz mam doma oficialni letak, zitra ho nascanuju a dam sem...tusim ze je to od 15hod do noci...ja uz tam budu od dopoledne...

V kolik máme dorazit předsedo ....jenom aby jsi na nás měl čas. Sedneme tam někde na limonádu a hodíme řeč co je nového :palec2:

No ja myslim, ze kdyz dorazite 14:45 nic se nestane...Lena ma nejakou scenku... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, uz mam doma oficialni letak, zitra ho nascanuju a dam sem...tusim ze je to od 15hod do noci...ja uz tam budu od dopoledne...

V kolik máme dorazit předsedo ....jenom aby jsi na nás měl čas. Sedneme tam někde na limonádu a hodíme řeč co je nového :palec2:

No ja myslim, ze kdyz dorazite 14:45 nic se nestane...Lena ma nejakou scenku... ;)

Jako ve 14.45 jí začíná ta scénka jo? ....to bych tedy chtěl vidět ...to se tedy musím ještě dohodnou se Štefi :)

Odkaz ke komentáři

no a ja jdu odpoledne na fotbal tak nevim jak to semnou bude

Tak uvidíš ...tak tam přijedeš později a nebo dříve odejdeš ...když se chce tak jde všechno :palec2:

Už máš v autě nové koberečky?

jenze ja hraju a to jaksi nejde odejit driv koberecky jsou v aute akorat by to chtelo ty spunty aby me tak nejezdily po zemy

Odkaz ke komentáři

Jako ve 14.45 jí začíná ta scénka jo? ....to bych tedy chtěl vidět ...to se tedy musím ještě dohodnou se Štefi :)

Ja nevim, kdy ji presne ma...ale ofic. to zacina v 15, tak tam budte ve 14:45, nekde se sejdem...

Odkaz ke komentáři

no a ja jdu odpoledne na fotbal tak nevim jak to semnou bude

Tak uvidíš ...tak tam přijedeš později a nebo dříve odejdeš ...když se chce tak jde všechno :palec2:

Už máš v autě nové koberečky?

jenze ja hraju a to jaksi nejde odejit driv koberecky jsou v aute akorat by to chtelo ty spunty aby me tak nejezdily po zemy

Myslel jesm z poutě ...ne z fotbalu :)

Já jsem to tomu kamarádovi říkal že je potřebuju ...ale podstata věci je v tom že mi je přiveze až si nechám udělat koberečky pro sebe ..a to bohůžel nevím kdy bude ;)

Odkaz ke komentáři

Ja nevim, kdy ji presne ma...ale ofic. to zacina v 15, tak tam budte ve 14:45, nekde se sejdem...

Oukej ...tak já se dohodnu se Štefi a když to stihnem tak brzo tak přijedem ...každopádně ti potom cinknu kde na nás budeš čekat :)

Editováno: , autor: Geoo
Odkaz ke komentáři

Koukám předsedo že tu jsi ...tak jak ti to jde v práci ....už se to nějak vylepšuje nebo ba naopak hrozšuje?

ty voe...na <> ... dostal jsem dalsi projekt...vyzkoumat, jestli TP270 umoznuje sdileni CF karty po ethernetu, pokud ano, jak se k ni pripojit dalkovou spravou a stahnout z ni buffery alarmu ;)

Odkaz ke komentáři

Koukám předsedo že tu jsi ...tak jak ti to jde v práci ....už se to nějak vylepšuje nebo ba naopak hrozšuje?

ty voe...na <> ... dostal jsem dalsi projekt...vyzkoumat, jestli TP270 umoznuje sdileni CF karty po ethernetu, pokud ano, jak se k ni pripojit dalkovou spravou a stahnout z ni buffery alarmu ;)

no ...to je jasné :smich:

Odkaz ke komentáři

no ...to je jasné :smich:

Že jo :p

Odkaz ke komentáři

A zase tu nikdo není :help::feve::doh

Ale jo ..já jsem tu ...už mám v práci hotovo a tak si za chvilku pojedu asi zachytat ryby :)

My jdem vrátit láhve-nejdřív do Tesca, pak do kina :p

Na jaký film jdete?

Na Predatora, jak vraci lahve ;)

Odkaz ke komentáři

A zase tu nikdo není :help::feve::doh

Ale jo ..já jsem tu ...už mám v práci hotovo a tak si za chvilku pojedu asi zachytat ryby :)

My jdem vrátit láhve-nejdřív do Tesca, pak do kina :p

Na jaký film jdete?

Na Predatora, jak vraci lahve ;)

Chytrej předseda, ten to prokoukl i po celém dni s TP 270 :smich:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...