Geoo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 A zase tu nikdo není Ale jo ..já jsem tu ...už mám v práci hotovo a tak si za chvilku pojedu asi zachytat ryby My jdem vrátit láhve-nejdřív do Tesca, pak do kina Na jaký film jdete? Na Vratný láhve přece Mizím, vyhazujou mě od PC a zrovna když jsme se tu tak hezky sešli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 A zase tu nikdo není Ale jo ..já jsem tu ...už mám v práci hotovo a tak si za chvilku pojedu asi zachytat ryby My jdem vrátit láhve-nejdřív do Tesca, pak do kina Na jaký film jdete? Na Predatora, jak vraci lahve Chytrej předseda, ten to prokoukl i po celém dni s TP 270 No tak jiste neeeeee ? Btw...mam to avi, pokud nekdo chcete... A Jirikovi nesmim zapomenout vzit DVD s fotkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 A zase tu nikdo není Ale jo ..já jsem tu ...už mám v práci hotovo a tak si za chvilku pojedu asi zachytat ryby My jdem vrátit láhve-nejdřív do Tesca, pak do kina Na jaký film jdete? Na Vratný láhve přece Mizím, vyhazujou mě od PC a zrovna když jsme se tu tak hezky sešli. No já už jsem zase tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 No tak jiste neeeeee ? Btw...mam to avi, pokud nekdo chcete...A Jirikovi nesmim zapomenout vzit DVD s fotkama Mu ho dřív dám já než Ty A vůbec, jako předseda by ses neměl zatěžovat a obtěžovat, od toho máš poddané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 No tak jiste neeeeee ? Btw...mam to avi, pokud nekdo chcete...A Jirikovi nesmim zapomenout vzit DVD s fotkama Mu ho dřív dám já než Ty A vůbec, jako předseda by ses neměl zatěžovat a obtěžovat, od toho máš poddané Já si mylsím že se ho nedočkám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 No tak jiste neeeeee ? Btw...mam to avi, pokud nekdo chcete...A Jirikovi nesmim zapomenout vzit DVD s fotkama Mu ho dřív dám já než Ty A vůbec, jako předseda by ses neměl zatěžovat a obtěžovat, od toho máš poddané Já si mylsím že se ho nedočkám ... Ale ale, pro mě není problém Ti ho smahnout a v neděli ho máš...a nebo vezmi ntb a hodím Ti to na flashku, hm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Včera v Budějkách jsme viděli ideálního plyšáčka pro předsedu do Sajuzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Krom toho, že se dělá ve dvou designech, stojí za povšimnutí detail bříška bo co to je <> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Zdarec kucí možná bych se taky ukázal v neděli... ještě nevím jak to bude s časem a tím jestli budu moct řídit bo jedu o víkendu ke kamošovi na chatu!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Zdarec kucí možná bych se taky ukázal v neděli... ještě nevím jak to bude s časem a tím jestli budu moct řídit bo jedu o víkendu ke kamošovi na chatu!! Vo tom ani nedejchej, tu docházku nemáš taky nic moc, takže máš co dohánět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Včera v Budějkách jsme viděli ideálního plyšáčka pro předsedu do Sajuzu Tak až budeš vybírat peníze tak písni...taky přidám když to bude pro předsedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Tady jeden za včerejšího rybolovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Tak nějak to vypadá navečer při odpočinku u rybníka Říkal jsem Vám že tam byla dobrá kalba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 No tak jiste neeeeee ? Btw...mam to avi, pokud nekdo chcete...A Jirikovi nesmim zapomenout vzit DVD s fotkama Mu ho dřív dám já než Ty A vůbec, jako předseda by ses neměl zatěžovat a obtěžovat, od toho máš poddané Já si mylsím že se ho nedočkám ... Uz je nachystany na polici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Takze s politovanim Vam oznamuji, ze jsem Vas vsechny mistifikoval...akce nezacina v 15hod, nybrz ve 13hod... doporucuji zde byt hned na zacatek...videl bych to na 12:45 sraz v Rousmerove... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Včera v Budějkách jsme viděli ideálního plyšáčka pro předsedu do Sajuzu Tak až budeš vybírat peníze tak písni...taky přidám když to bude pro předsedu Jinak nechapu, co je na tom idealniho do SSSR ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 A jeste jedna vec...bylo by dobre vedet, kdo prijede urcite...neptejte se proc, chci to proste vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 No tak jiste neeeeee ? Btw...mam to avi, pokud nekdo chcete...A Jirikovi nesmim zapomenout vzit DVD s fotkama Mu ho dřív dám já než Ty A vůbec, jako předseda by ses neměl zatěžovat a obtěžovat, od toho máš poddané Já si mylsím že se ho nedočkám ... Uz je nachystany na polici... no ...už se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 A jeste jedna vec...bylo by dobre vedet, kdo prijede urcite...neptejte se proc, chci to proste vedet Já se Štefi tam budu ....pokud se nestane nic závažného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 A jeste jedna vec...bylo by dobre vedet, kdo prijede urcite...neptejte se proc, chci to proste vedet Já se Štefi tam budu ....pokud se nestane nic závažného. OK, znacim si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Tady jeden za včerejšího rybolovu U vás v tuhle dobu prodávaj kapry, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 A jeste jedna vec...bylo by dobre vedet, kdo prijede urcite...neptejte se proc, chci to proste vedet Já se Štefi tam budu ....pokud se nestane nic závažného. Já s Janinou taky A ptám se why do you need it?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Tady jeden za včerejšího rybolovu U vás v tuhle dobu prodávaj kapry, jo? Hele pro takové jako ty jsem vedle toho kapra dal schválně splávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 A jeste jedna vec...bylo by dobre vedet, kdo prijede urcite...neptejte se proc, chci to proste vedet Já se Štefi tam budu ....pokud se nestane nic závažného. Já s Janinou taky A ptám se why do you need it?! Se klidne ptej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky