mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Hele pro takové jako ty jsem vedle toho kapra dal schválně splávek A ten jsi koupil kde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 A jeste jedna vec...bylo by dobre vedet, kdo prijede urcite...neptejte se proc, chci to proste vedet Já se Štefi tam budu ....pokud se nestane nic závažného. Já s Janinou taky A ptám se why do you need it?! Se klidne ptej A Ty jako slušně vychovaný chlapec mi dozajista odpovíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 To už tu nějaký čas nebylo, abychom se tu sešli všichni tři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 A jeste jedna vec...bylo by dobre vedet, kdo prijede urcite...neptejte se proc, chci to proste vedet Já se Štefi tam budu ....pokud se nestane nic závažného. Já s Janinou taky A ptám se why do you need it?! Se klidne ptej A Ty jako slušně vychovaný chlapec mi dozajista odpovíš... Ano odpovim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ano odpovim... Mluv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Hele pro takové jako ty jsem vedle toho kapra dal schválně splávek A ten jsi koupil kde ? No ....ten prodávali k těm kaprům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 To už tu nějaký čas nebylo, abychom se tu sešli všichni tři No ...to máš pravdu ...ani nevím kdo teď poslední dobou pořád chyběl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ano odpovim... Mluv A Ty se jako slusne vychovenej kluk a obrance vlasti nebudes ptat porad dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 To už tu nějaký čas nebylo, abychom se tu sešli všichni tři No ...to máš pravdu ...ani nevím kdo teď poslední dobou pořád chyběl Taky nevím, ale možná předseda ví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ano odpovim... Mluv A Ty se jako slusne vychovenej kluk a obrance vlasti nebudes ptat porad dokola Ne, jen do té doby než mi odpovíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ano odpovim... Mluv A Ty se jako slusne vychovenej kluk a obrance vlasti nebudes ptat porad dokola Jsem zmaten ...vůbec nevím o čem se tu vy dva teď bavíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ano odpovim... Mluv A Ty se jako slusne vychovenej kluk a obrance vlasti nebudes ptat porad dokola Ne, jen do té doby než mi odpovíš A jejeje...Ty zase dneska budes otravnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ano odpovim... Mluv A Ty se jako slusne vychovenej kluk a obrance vlasti nebudes ptat porad dokola Jsem zmaten ...vůbec nevím o čem se tu vy dva teď bavíte To já taky ne e, předseda nechce říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ale co už Radši mi řekněte, jestli se teda uvidíme až v neděli a v kolik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ale co už Radši mi řekněte, jestli se teda uvidíme až v neděli a v kolik... Můžeme se vidět i dneska ....navečer tě čekám a pojedem někam zapařit ....Štefi jede na Sazava fest a tak jsem samotínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ale co už Radši mi řekněte, jestli se teda uvidíme až v neděli a v kolik... Jinak v neděli ještě přesně nevím v kolik tam přijedem ale jak jsem to tak četl tak se asi potkáme až tam ... Předseda tan tam už bude od 4 od rána a mischicka tam jede z druhé strany ....že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ale co už Radši mi řekněte, jestli se teda uvidíme až v neděli a v kolik... Ano...ve 12:45 tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ale co už Radši mi řekněte, jestli se teda uvidíme až v neděli a v kolik... Můžeme se vidět i dneska ....navečer tě čekám a pojedem někam zapařit ....Štefi jede na Sazava fest a tak jsem samotínek Jenže já nejsem, budeme mít s Janinkou večer spolu, leda bys nám dělal dítě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ale co už Radši mi řekněte, jestli se teda uvidíme až v neděli a v kolik... Můžeme se vidět i dneska ....navečer tě čekám a pojedem někam zapařit ....Štefi jede na Sazava fest a tak jsem samotínek Jenže já nejsem, budeme mít s Janinkou večer spolu, leda bys nám dělal dítě Tak tím pádem je to jak říká předseda ....až v neděli A dítě Vám dělat nemůžu ...janince nejsem podobnej a ty jsi na mě moc velikej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ale co už Radši mi řekněte, jestli se teda uvidíme až v neděli a v kolik... Můžeme se vidět i dneska ....navečer tě čekám a pojedem někam zapařit ....Štefi jede na Sazava fest a tak jsem samotínek Jenže já nejsem, budeme mít s Janinkou večer spolu, leda bys nám dělal dítě Tak tím pádem je to jak říká předseda ....až v neděli A dítě Vám dělat nemůžu ...janince nejsem podobnej a ty jsi na mě moc velikej njn, tak holt až neděle, ale platí to, že?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 No jo kluci, čaj jsem dopil, jdu pracovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ale co už Radši mi řekněte, jestli se teda uvidíme až v neděli a v kolik... Můžeme se vidět i dneska ....navečer tě čekám a pojedem někam zapařit ....Štefi jede na Sazava fest a tak jsem samotínek Jenže já nejsem, budeme mít s Janinkou večer spolu, leda bys nám dělal dítě Tak tím pádem je to jak říká předseda ....až v neděli A dítě Vám dělat nemůžu ...janince nejsem podobnej a ty jsi na mě moc velikej njn, tak holt až neděle, ale platí to, že?! A ty tam jedeš tedy z druhé strany nebo se někde sejdem a pojedem spolu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 A ty tam jedeš tedy z druhé strany nebo se někde sejdem a pojedem spolu? No pokud se nic nezmění, tak z druhé strany, budeme u Janiny a pojedeme tam odsud... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ale co už Radši mi řekněte, jestli se teda uvidíme až v neděli a v kolik... Ano...ve 12:45 tam... 12:45? Ještě včera to bylo 14:45, takže po obědě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 A ty tam jedeš tedy z druhé strany nebo se někde sejdem a pojedem spolu? No pokud se nic nezmění, tak z druhé strany, budeme u Janiny a pojedeme tam odsud... Škoda ...kdyby to bylo jinak tak dej vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky