Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ale co už Radši mi řekněte, jestli se teda uvidíme až v neděli a v kolik... Ano...ve 12:45 tam... 12:45? Ještě včera to bylo 14:45, takže po obědě? Tak nějak po obídku tam se Štefi vyrazíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ale co už Radši mi řekněte, jestli se teda uvidíme až v neděli a v kolik... Ano...ve 12:45 tam... 12:45? Ještě včera to bylo 14:45, takže po obědě? Probud se uz.... http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=519518 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 A ty tam jedeš tedy z druhé strany nebo se někde sejdem a pojedem spolu? No pokud se nic nezmění, tak z druhé strany, budeme u Janiny a pojedeme tam odsud... Škoda ...kdyby to bylo jinak tak dej vědět Jj, škoda, taky bych radši přijel společně, to má větší efekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ale co už Radši mi řekněte, jestli se teda uvidíme až v neděli a v kolik... Ano...ve 12:45 tam... 12:45? Ještě včera to bylo 14:45, takže po obědě? Probud se uz.... http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=519518 Jo ..probuď se už .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Probud se uz....http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=519518 To jsem četl, ale ten program je stejnej od začátku a tys říkal, že máme přijet až na Lenčino vystoupení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Probud se uz....http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=519518 To jsem četl, ale ten program je stejnej od začátku a tys říkal, že máme přijet až na Lenčino vystoupení! To je pravda ...tak sakra kdo se má probudit !!! já v tom mám zase zmatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Probud se uz....http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=519518 To jsem četl, ale ten program je stejnej od začátku a tys říkal, že máme přijet až na Lenčino vystoupení! To je pravda ...tak sakra kdo se má probudit !!! já v tom mám zase zmatek Vzbuzenej jsem od šesti a nic moc to nebylo ale jdu radši pracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Probud se uz....http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=519518 To jsem četl, ale ten program je stejnej od začátku a tys říkal, že máme přijet až na Lenčino vystoupení! Neeee, to byl "neoficialni" letak, a navic bez casu...a ja jsem porad zil s tim, ze to zacina v 15 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Jedna blba otazka kde je rousmerov me to jaksi vypadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 uz vim kde jsem si vzpomel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 uz vim kde jsem si vzpomel takze s Tebou pocitame v tech 12:45 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 uz vim kde jsem si vzpomel takze s Tebou pocitame v tech 12:45 no snad jo ja nevim co bude za hodku natoz v nedelu zkusim se tam objevit a kde se tam sejdem at parkujem nejak po kupe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 uz vim kde jsem si vzpomel takze s Tebou pocitame v tech 12:45 no snad jo ja nevim co bude za hodku natoz v nedelu zkusim se tam objevit a kde se tam sejdem at parkujem nejak po kupe No tak snad kdyz vis, ze v nedeli musis byt ve 12:45 v Rousmerove, tak tak neni problem si to zapamatovat a nic na to obdobi neplanovat...a pokud reknes, ze prijedes, tak zajistim stani vedle sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 uz vim kde jsem si vzpomel takze s Tebou pocitame v tech 12:45 no snad jo ja nevim co bude za hodku natoz v nedelu zkusim se tam objevit a kde se tam sejdem at parkujem nejak po kupe No tak snad kdyz vis, ze v nedeli musis byt ve 12:45 v Rousmerove, tak tak neni problem si to zapamatovat a nic na to obdobi neplanovat...a pokud reknes, ze prijedes, tak zajistim stani vedle sebe... Už to vidím ...příjezd auta a velká cedule PŽdárská letka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 uz vim kde jsem si vzpomel takze s Tebou pocitame v tech 12:45 no snad jo ja nevim co bude za hodku natoz v nedelu zkusim se tam objevit a kde se tam sejdem at parkujem nejak po kupe No tak snad kdyz vis, ze v nedeli musis byt ve 12:45 v Rousmerove, tak tak neni problem si to zapamatovat a nic na to obdobi neplanovat...a pokud reknes, ze prijedes, tak zajistim stani vedle sebe... Už to vidím ...příjezd auta a velká cedule PŽdárská letka Jo vsichni v Rousmerove jsou zvedavi na Zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 uz vim kde jsem si vzpomel takze s Tebou pocitame v tech 12:45 no snad jo ja nevim co bude za hodku natoz v nedelu zkusim se tam objevit a kde se tam sejdem at parkujem nejak po kupe No tak snad kdyz vis, ze v nedeli musis byt ve 12:45 v Rousmerove, tak tak neni problem si to zapamatovat a nic na to obdobi neplanovat...a pokud reknes, ze prijedes, tak zajistim stani vedle sebe... Už to vidím ...příjezd auta a velká cedule PŽdárská letka Jo vsichni v Rousmerove jsou zvedavi na Zdar Taky se na ně těším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 to kdyz budu stat vedle tebe tak to budu jako tvuj zastupce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 to kdyz budu stat vedle tebe tak to budu jako tvuj zastupce? jiste, hlavne musis rict, jestli prijedes !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 (editace) to kdyz budu stat vedle tebe tak to budu jako tvuj zastupce? Tak teď jsi skočil na špek ....jestli totiž předseda nebude mít proslov tak ho budeš mít ty jako jeho zástupce .... Navíc auta stojí podle koní Editováno: 3. Srpen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 uz vim kde jsem si vzpomel Směr Velká Bíteš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 to kdyz budu stat vedle tebe tak to budu jako tvuj zastupce? Ty woe, skoro pořád má neomluvenou absenci a hned chce být zástupce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 to kdyz budu stat vedle tebe tak to budu jako tvuj zastupce? jiste, hlavne musis rict, jestli prijedes !!! A předseda co taky věčně nemá čas rozdává funkce jak o život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 to kdyz budu stat vedle tebe tak to budu jako tvuj zastupce? Tak teď jsi skočil na špek ....jestli totiž předseda nebude mít proslov tak ho budeš mít ty jako jeho zástupce .... Navíc auta stojí podle koní Jedinej Jiřík tu má rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 to kdyz budu stat vedle tebe tak to budu jako tvuj zastupce? jiste, hlavne musis rict, jestli prijedes !!! A předseda co taky věčně nemá čas rozdává funkce jak o život No ...já jsem to nechtěl říci tak natvrdo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 to kdyz budu stat vedle tebe tak to budu jako tvuj zastupce? Tak teď jsi skočil na špek ....jestli totiž předseda nebude mít proslov tak ho budeš mít ty jako jeho zástupce .... Navíc auta stojí podle koní Jedinej Jiřík tu má rozum No ...prvně stojí OI moje ...potom OI RS ...potom když budeš hodnej tak tvoje ...no a potom už je to jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky