Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 to kdyz budu stat vedle tebe tak to budu jako tvuj zastupce? Tak teď jsi skočil na špek ....jestli totiž předseda nebude mít proslov tak ho budeš mít ty jako jeho zástupce .... Navíc auta stojí podle koní Jedinej Jiřík tu má rozum Ale jinak ti moc děkuji a jsem rád že jsi na to konečně přišel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 No ...já jsem to nechtěl říci tak natvrdo ... Je potřeba si nalít čistého piva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ale jinak ti moc děkuji a jsem rád že jsi na to konečně přišel Já to vím dávno, jen sjem to nechtěl říkat na veřejnosti, znáš závist, udělaj z toho 4% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 No ...já jsem to nechtěl říci tak natvrdo ... Je potřeba si nalít čistého piva No ...a vidíš to ....nalil jsi čistého piva a předseda se raději odpojil protože to nemohl poslouchat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 No ...prvně stojí OI moje ...potom OI RS ...potom když budeš hodnej tak tvoje ...no a potom už je to jedno V pořádku, to nejcennější musí stát uprostřed, chráněno před nebezpečími ze všech stran Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ale jinak ti moc děkuji a jsem rád že jsi na to konečně přišel Já to vím dávno, jen sjem to nechtěl říkat na veřejnosti, znáš závist, udělaj z toho 4% Ty jsi vůůůl :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 No ...já jsem to nechtěl říci tak natvrdo ... Je potřeba si nalít čistého piva No ...a vidíš to ....nalil jsi čistého piva a předseda se raději odpojil protože to nemohl poslouchat Von předseda nikdy moc pivo nemusel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 A divx taky, že už něco pečou po telefonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Hele, všimli jste si, že dnešní 4 nejpilnější autoři jsou z Letky? Jen hrubej součet ukazuje, že tvoříme 1/5 příspěvků na fóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 No ...prvně stojí OI moje ...potom OI RS ...potom když budeš hodnej tak tvoje ...no a potom už je to jedno V pořádku, to nejcennější musí stát uprostřed, chráněno před nebezpečími ze všech stran No ..tak to je taky pravda ...tak necháme to pořadí tak jak je ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 No ..tak to je taky pravda ...tak necháme to pořadí tak jak je ... Myslíš, jako že nejdůležitější je z čelního pohledu první vpravo? To mi vyhovuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 A divx taky, že už něco pečou po telefonu Se tu tak hezky věcně dohadovali kde kdo kdy a s kým a mischicka s Geoo jim do toho začnou slintat takové blbosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Nic Brute, běžím na O, CPT. čeká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 A divx taky, že už něco pečou po telefonu Se tu tak hezky věcně dohadovali kde kdo kdy a s kým a mischicka s Geoo jim do toho začnou slintat takové blbosti My to máme v popisu práce, předseda tady už 14 dní mlží že to začíná ve tři, jsem mu říkal, že těžko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 No ..tak to je taky pravda ...tak necháme to pořadí tak jak je ... Myslíš, jako že nejdůležitější je z čelního pohledu první vpravo? To mi vyhovuje Hele ty jsi křivák ....napřed si napsal že to nej musí být uprostřed a tak jsem se ti omluvil a že to tedy necháme jak má být ....no a už jsi teď s názorem tu tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 No ..tak to je taky pravda ...tak necháme to pořadí tak jak je ... Myslíš, jako že nejdůležitější je z čelního pohledu první vpravo? To mi vyhovuje Hele ty jsi křivák ....napřed si napsal že to nej musí být uprostřed a tak jsem se ti omluvil a že to tedy necháme jak má být ....no a už jsi teď s názorem tu tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Nic Brute, běžím na O, CPT. čeká Pozdravůj jí .....že ...ale nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 No ..tak to je taky pravda ...tak necháme to pořadí tak jak je ... Myslíš, jako že nejdůležitější je z čelního pohledu první vpravo? To mi vyhovuje Hele ty jsi křivák ....napřed si napsal že to nej musí být uprostřed a tak jsem se ti omluvil a že to tedy necháme jak má být ....no a už jsi teď s názorem tu tam člověče ...já ti tu položím závažná obvinění a ty na to vyplázneš jenom jazyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 to kdyz budu stat vedle tebe tak to budu jako tvuj zastupce? jiste, hlavne musis rict, jestli prijedes !!! A předseda co taky věčně nemá čas rozdává funkce jak o život Neni to o funkci, ale o autorite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Hele, všimli jste si, že dnešní 4 nejpilnější autoři jsou z Letky? Jen hrubej součet ukazuje, že tvoříme 1/5 příspěvků na fóru Se nedivim...kdyz porad tlachate...nemate soucit s pracujicime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Hele, všimli jste si, že dnešní 4 nejpilnější autoři jsou z Letky? Jen hrubej součet ukazuje, že tvoříme 1/5 příspěvků na fóru Se nedivim...kdyz porad tlachate...nemate soucit s pracujicime Jestli to není tím že jsi pomalej a nestíháš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Pánové, nevím jestli to znáte ale je to masakr tomu říkám blond http://www.videotube.sk/video/1183465290-801-autoskola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 to kdyz budu stat vedle tebe tak to budu jako tvuj zastupce? jiste, hlavne musis rict, jestli prijedes !!! ja jeste nevim v kolik mam ten zapas ale stavim se tam ve 3ctvrte na 1 jsem tam ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 to kdyz budu stat vedle tebe tak to budu jako tvuj zastupce? jiste, hlavne musis rict, jestli prijedes !!! ja jeste nevim v kolik mam ten zapas ale stavim se tam ve 3ctvrte na 1 jsem tam ok? OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky