Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

to kdyz budu stat vedle tebe tak to budu jako tvuj zastupce? :rock:

Tak teď jsi skočil na špek ....jestli totiž předseda nebude mít proslov tak ho budeš mít ty jako jeho zástupce ....

Navíc auta stojí podle koní :smich:

Jedinej Jiřík tu má rozum :worthy

Ale jinak ti moc děkuji a jsem rád že jsi na to konečně přišel :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ...prvně stojí OI moje ...potom OI RS ...potom když budeš hodnej tak tvoje ...no a potom už je to jedno :p

V pořádku, to nejcennější musí stát uprostřed, chráněno před nebezpečími ze všech stran :p

No ..tak to je taky pravda ...tak necháme to pořadí tak jak je ... :p

post-6377-1186132979_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

A divx taky, že už něco pečou po telefonu :smich:

Se tu tak hezky věcně dohadovali kde kdo kdy a s kým a mischicka s Geoo jim do toho začnou slintat takové blbosti

My to máme v popisu práce, předseda tady už 14 dní mlží že to začíná ve tři, jsem mu říkal, že těžko :p

Odkaz ke komentáři

Myslíš, jako že nejdůležitější je z čelního pohledu první vpravo? To mi vyhovuje :p

Hele ty jsi křivák ....napřed si napsal že to nej musí být uprostřed a tak jsem se ti omluvil a že to tedy necháme jak má být ....no a už jsi teď s názorem tu tam :)

Odkaz ke komentáři

Myslíš, jako že nejdůležitější je z čelního pohledu první vpravo? To mi vyhovuje :p

Hele ty jsi křivák ....napřed si napsal že to nej musí být uprostřed a tak jsem se ti omluvil a že to tedy necháme jak má být ....no a už jsi teď s názorem tu tam :)

:p

Odkaz ke komentáři

:p

člověče ...já ti tu položím závažná obvinění a ty na to vyplázneš jenom jazyk

Odkaz ke komentáři

Hele, všimli jste si, že dnešní 4 nejpilnější autoři jsou z Letky? Jen hrubej součet ukazuje, že tvoříme 1/5 příspěvků na fóru -_-

Se nedivim...kdyz porad tlachate...nemate soucit s pracujicime ;)

Jestli to není tím že jsi pomalej a nestíháš! :p

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...