Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Velorex a někaké motocykly, Jiřík je pojmenuje asi líp než já, ale ta bílá prej stojí víc jak předsedovo RS a dvě Jiříkovy lásky k tomu Předsedo!!!!!! udělej s tím něco!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Něco pro heraldofily (úchyly na znáčky) aneb srovnání VRS u OI a OII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Velorex a někaké motocykly, Jiřík je pojmenuje asi líp než já, ale ta bílá prej stojí víc jak předsedovo RS a dvě Jiříkovy lásky k tomu Předsedo!!!!!! udělej s tím něco!!!!!!!!!!! Vždyť jsi sám říkal, že asi 60 tisíc?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Velorex a někaké motocykly, Jiřík je pojmenuje asi líp než já, ale ta bílá prej stojí víc jak předsedovo RS a dvě Jiříkovy lásky k tomu Předsedo!!!!!! udělej s tím něco!!!!!!!!!!! A co ??? Mam jet za tim borcem a tu masinu mu zlikvidovat, aby nemela takovou hodnotu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Team místních hostesek, překvapila vojenská organizovanost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Něco pro heraldofily (úchyly na znáčky) aneb srovnání VRS u OI a OII No na OII je hezci, ovsem kdyz se podivam na spatne nelastenej lak na one OII, tak musim hlasovat jednoznacne pro OI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Vystoupení šermířů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Ale předseda si taky zaslouží pochvalu, z P Reservé, vzroně připravené Je zajímavé, že stejný nápad dostali minulý týden nezávisle na sobě 3 lidi z Letky Tohle je stav hodinu po zahájení akce Něco mi na té fotce chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Něco pro heraldofily (úchyly na znáčky) aneb srovnání VRS u OI a OII No na OII je hezci, ovsem kdyz se podivam na spatne nelastenej lak na one OII, tak musim hlasovat jednoznacne pro OI Přesně V Maďarsku prej i švestky maj OI RS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Něco pro heraldofily (úchyly na znáčky) aneb srovnání VRS u OI a OII No na OII je hezci, ovsem kdyz se podivam na spatne nelastenej lak na one OII, tak musim hlasovat jednoznacne pro OI No ...máš to předsedo naleštěnější ......ale musíme připomenout že mischička byl ve vídni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Ale předseda si taky zaslouží pochvalu, z P Reservé, vzroně připravené Je zajímavé, že stejný nápad dostali minulý týden nezávisle na sobě 3 lidi z Letky Tohle je stav hodinu po zahájení akce Něco mi na té fotce chybí Stav na P Reserve čas Č+2 hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Něco pro heraldofily (úchyly na znáčky) aneb srovnání VRS u OI a OII No na OII je hezci, ovsem kdyz se podivam na spatne nelastenej lak na one OII, tak musim hlasovat jednoznacne pro OI No ...máš to předsedo naleštěnější ......ale musíme připomenout že mischička byl ve vídni A měl problém s jelenicí, snaha totiž byla, v So dopoledne jsme s Janinkou myli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Airsoftový team a jejich scénka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Jeden krásný chlapec, vypadá jako nevalného intelektu, ale zdání klame - auto má z tuzexu, peněz jak šlupek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Jeden krásný chlapec, vypadá jako nevalného intelektu, ale zdání klame - auto má z tuzexu, peněz jak šlupek ...kouri a pije... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Vystoupení Čarodějek, podle mě to ale byly vysloužilkyně z arabského harému...ale byly dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Předseda nemá rád zbraně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Předseda pořád nemá rád zbraně, ale po přepadení se rozhodl si nějakou pořídit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Jeden krásný chlapec, vypadá jako nevalného intelektu, ale zdání klame - auto má z tuzexu, peněz jak šlupek ...kouri a pije... Jak kdy, jak co a jak komu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Jeden krásný chlapec, vypadá jako nevalného intelektu, ale zdání klame - auto má z tuzexu, peněz jak šlupek Jéééé ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Jeden krásný chlapec, vypadá jako nevalného intelektu, ale zdání klame - auto má z tuzexu, peněz jak šlupek ...kouri a pije... Jak kdy, jak co a jak komu No ...to je zase dneska den ..asi jsem vyhrál dneska rytí co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Kluci předváděli bojová úmění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Kluci předváděli bojová úmění Z tohoto je vidět že jsem vyhrával já ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 A holky, pivní tanečnice, tanec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Jeden krásný chlapec, vypadá jako nevalného intelektu, ale zdání klame - auto má z tuzexu, peněz jak šlupek ...kouri a pije... Jak kdy, jak co a jak komu No ...to je zase dneska den ..asi jsem vyhrál dneska rytí co? Nene, neboj, vyhrál předseda, jako vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky