Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Potřeby na to seženu a předám ti je na upravu Michale ...jenom se musíme dohodnout jetsli to bude prázdná tvrdá kniha a budem do toho čmárat a lepit atd ...nebo to bude ve formátu kroužkového bloku? Desky na třídnici ti taky dám až přijedeš na sraz na kole ....:-) Asi na to uděláme anketu Kniha by byla lepší že by to bylo pohromadě a nic by se z toho nedalo vyjímat, krožkovka zas lepší když tam budeme i lepit, prt. to bude "tloustnout", ale asi bych šel do brutální, velké tlusté knihy Jinak na kole nic nevezu, kam si to asi strčím Jiříčku? Vidíš nějakou kapsu, dostatečně velkou? Tak jo, udělejme na to anketu ...hlasovat nakonec budu já, předseda a ty Souhlasím s knihou ....dneska se zajdu podívat jaké máme možnosti zadarmo a uvidíme ..kdyžak jí pujčím, vyfotím, a dohodnem se ...a dostaneš i speciální kronikářskou tužku :-) Si vezmeš baťůžek. Zjisti, zjisti, bude to kniha - my dva jsme pro a předseda se hlasování zdržel, resp. hlasoval pro možnost, která v referendu nebyla takže jeho hlas je neplatný Tedy chceš tu nej co tam mají a nějaké starodávné desky že? ...nejlépe kožené Předseda se nomohl vyjádřit protože má tu smůlu že odešel na obídek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Potřeby na to seženu a předám ti je na upravu Michale ...jenom se musíme dohodnout jetsli to bude prázdná tvrdá kniha a budem do toho čmárat a lepit atd ...nebo to bude ve formátu kroužkového bloku? Desky na třídnici ti taky dám až přijedeš na sraz na kole ....:-) Asi na to uděláme anketu Kniha by byla lepší že by to bylo pohromadě a nic by se z toho nedalo vyjímat, krožkovka zas lepší když tam budeme i lepit, prt. to bude "tloustnout", ale asi bych šel do brutální, velké tlusté knihy Jinak na kole nic nevezu, kam si to asi strčím Jiříčku? Vidíš nějakou kapsu, dostatečně velkou? Tak jo, udělejme na to anketu ...hlasovat nakonec budu já, předseda a ty Souhlasím s knihou ....dneska se zajdu podívat jaké máme možnosti zadarmo a uvidíme ..kdyžak jí pujčím, vyfotím, a dohodnem se ...a dostaneš i speciální kronikářskou tužku :-) Si vezmeš baťůžek. Zjisti, zjisti, bude to kniha - my dva jsme pro a předseda se hlasování zdržel, resp. hlasoval pro možnost, která v referendu nebyla takže jeho hlas je neplatný Tedy chceš tu nej co tam mají a nějaké starodávné desky že? ...nejlépe kožené Předseda se nomohl vyjádřit protože má tu smůlu že odešel na obídek Ee...byla porada ohledne Ruska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 No jinak Jiříku úžasné fotečky Nejde o fotečky ...to je automatika ...ale jde o ty šílence na nich .... Jsem asi pětkrát smazal tu odpověď, a nakonec napsal tuhle neutrální No, boj se, měl jsem tam něco o Štefi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Pěkné, pěkné, ale předsedovi jsi měl udělat růžovou, tu on ale mě se to líbí, zvlášť ta skla, zrovna totiž řeším fólie. A ten lak by taky šel, je origo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Potřeby na to seženu a předám ti je na upravu Michale ...jenom se musíme dohodnout jetsli to bude prázdná tvrdá kniha a budem do toho čmárat a lepit atd ...nebo to bude ve formátu kroužkového bloku? Desky na třídnici ti taky dám až přijedeš na sraz na kole ....:-) Asi na to uděláme anketu Kniha by byla lepší že by to bylo pohromadě a nic by se z toho nedalo vyjímat, krožkovka zas lepší když tam budeme i lepit, prt. to bude "tloustnout", ale asi bych šel do brutální, velké tlusté knihy Jinak na kole nic nevezu, kam si to asi strčím Jiříčku? Vidíš nějakou kapsu, dostatečně velkou? Tak jo, udělejme na to anketu ...hlasovat nakonec budu já, předseda a ty Souhlasím s knihou ....dneska se zajdu podívat jaké máme možnosti zadarmo a uvidíme ..kdyžak jí pujčím, vyfotím, a dohodnem se ...a dostaneš i speciální kronikářskou tužku :-) Si vezmeš baťůžek. Zjisti, zjisti, bude to kniha - my dva jsme pro a předseda se hlasování zdržel, resp. hlasoval pro možnost, která v referendu nebyla takže jeho hlas je neplatný Tedy chceš tu nej co tam mají a nějaké starodávné desky že? ...nejlépe kožené Předseda se nomohl vyjádřit protože má tu smůlu že odešel na obídek Hele, já si nepotrpím moc na zlaté zdobení a tak. Sice by kronika asi mohla vypadat honosně, ale ať není přeplácaná. Jinak v JI je obchod kde dělaj ty písmenka a vazbu a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Podívám se jaké jsou možnosti a nápis si uděláme sami ....přelepíš ho a hotovo ....co? ...nebo nechat udělat písmenka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Podívám se jaké jsou možnosti a nápis si uděláme sami ....přelepíš ho a hotovo ....co? ...nebo nechat udělat písmenka? Bych je klidně nechal udělat, když už, ať to něco vydrží, ale nevím, jestli to jde dělat i dodatečně, jestli to na tu kůži/koženku neudělají prvně a pak to nepotáhují. Kdyžtak bysme nechali udělat nějaký jako obal, hm? A kde ty vůbec vezmeš tu knihu? Na firmě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Podívám se jaké jsou možnosti a nápis si uděláme sami ....přelepíš ho a hotovo ....co? ...nebo nechat udělat písmenka? Bych je klidně nechal udělat, když už, ať to něco vydrží, ale nevím, jestli to jde dělat i dodatečně, jestli to na tu kůži/koženku neudělají prvně a pak to nepotáhují. Kdyžtak bysme nechali udělat nějaký jako obal, hm? A kde ty vůbec vezmeš tu knihu? Na firmě? ne ne ...na firmě ne ...v papíráku a nebo jí nechám objednat Juknu do katalogu a uvidíme jaké jsou možnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Podívám se jaké jsou možnosti a nápis si uděláme sami ....přelepíš ho a hotovo ....co? ...nebo nechat udělat písmenka? Bych je klidně nechal udělat, když už, ať to něco vydrží, ale nevím, jestli to jde dělat i dodatečně, jestli to na tu kůži/koženku neudělají prvně a pak to nepotáhují. Kdyžtak bysme nechali udělat nějaký jako obal, hm? A kde ty vůbec vezmeš tu knihu? Na firmě? ne ne ...na firmě ne ...v papíráku a nebo jí nechám objednat Juknu do katalogu a uvidíme jaké jsou možnosti Roger that. Jdu jíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak když jsi mi mischicko psal že udělám předsedovi radost tak tedy jsem si dal tu praci a ............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak když jsi mi mischicko psal že udělám předsedovi radost tak tedy jsem si dal tu praci a ............ Krasne.....se divim, proc Skodovka tuhle barvu nema v zakladni palete RS barev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak když jsi mi mischicko psal že udělám předsedovi radost tak tedy jsem si dal tu praci a ............ Krasne.....se divim, proc Skodovka tuhle barvu nema v zakladni palete RS barev Jéééééé .....jsem rád že jsem ti udělal radost ...že prej máš růžovou rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak když jsi mi mischicko psal že udělám předsedovi radost tak tedy jsem si dal tu praci a ............ Krasne.....se divim, proc Skodovka tuhle barvu nema v zakladni palete RS barev Jéééééé .....jsem rád že jsem ti udělal radost ...že prej máš růžovou rád Ale joooo, da se.....pokud je na primo na damskem tele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak když jsi mi mischicko psal že udělám předsedovi radost tak tedy jsem si dal tu praci a ............ Krasne.....se divim, proc Skodovka tuhle barvu nema v zakladni palete RS barev Jéééééé .....jsem rád že jsem ti udělal radost ...že prej máš růžovou rád Ale joooo, da se.....pokud je na primo na damskem tele Primo na dámském těle a na tvém RSu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak když jsi mi mischicko psal že udělám předsedovi radost tak tedy jsem si dal tu praci a ............ Krasne.....se divim, proc Skodovka tuhle barvu nema v zakladni palete RS barev Jéééééé .....jsem rád že jsem ti udělal radost ...že prej máš růžovou rád Ale joooo, da se.....pokud je na primo na damskem tele Primo na dámském těle a na tvém RSu :-) Nemám slov, seženu pixlu růžové a až zas na nějaké akci předseda bude dělat seprmana a usne čelem na stole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Ale abych předsedu jen nedráždil, vyfotil jsem mu ty mariňácký maskáče i detail látky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 A taky už mám strážce třídní knihy, jmenuje se Milena Umí úplně sama sedět a ležet, když má brýle tak působí skoro stejně inteligentně jako předseda, slovy jen o málo víc, a jmenuje se po bejvalce co mi jí vrátila Jo málem bych zapomněl, na noze má svítící náramek, takže je vhodná i pro použití v noci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Ale abych předsedu jen nedráždil, vyfotil jsem mu ty mariňácký maskáče i detail látky. Ta bezova je fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Ale abych předsedu jen nedráždil, vyfotil jsem mu ty mariňácký maskáče i detail látky. Ta bezova je fakt super. Je, ale když v tom vylezeš u nás, seš jak pěst na oko nebo mischicka na Vranově ale v texasu nebo v Karolíně se to zrtácelo dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 A taky už mám strážce třídní knihy, jmenuje se Milena Umí úplně sama sedět a ležet, když má brýle tak působí skoro stejně inteligentně jako předseda, slovy jen o málo víc, a jmenuje se po bejvalce co mi jí vrátila Jo málem bych zapomněl, na noze má svítící náramek, takže je vhodná i pro použití v noci Já se jednou z těch hlášek po.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Kluci, viděli jste? Navrhuju Jeronýmovi udělit čestné členství Tohle je jeho poslední návrh loga škodahome fóra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak už mám kroniku....jdu jí vyfotit a vy jí schválíte ....v opačním případě odstupuji z funkce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak tady je ....co Vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Kluci, viděli jste?Navrhuju Jeronýmovi udělit čestné členství Tohle je jeho poslední návrh loga škodahome fóra Slušná práce ....akorát tam nějak moc není vidět ta předsedova růžová barvička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky