divx Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Ja zavodil s motorkarem malem sem ho dal 1 prejel ja jeho a pak on me asi chtel videt jak vypada kokta ze zadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Rexova nová kára První pořádná kára v OC Dokonce i mamka se dneska účastnila na montování RZ, nějak mi tam ten rámeček nešel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Rexova nová kára První pořádná kára v OC Dokonce i mamka se dneska účastnila na montování RZ, nějak mi tam ten rámeček nešel tak ta karka je kruta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Ja zavodil s motorkarem malem sem ho dal 1 prejel ja jeho a pak on me asi chtel videt jak vypada kokta ze zadu Bys měl motorku v kufru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Rexova nová kára První pořádná kára v OC Dokonce i mamka se dneska účastnila na montování RZ, nějak mi tam ten rámeček nešel tak ta karka je kruta Brácha našel značku, někomu vypadla, tak jsem dostal nápad jak se nudím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Ja zavodil s motorkarem malem sem ho dal 1 prejel ja jeho a pak on me asi chtel videt jak vypada kokta ze zadu Bys měl motorku v kufru ona to byla jen nejaka 500ccm ale jela pekne 160kmh a drzel se me predjel me az v hamrech vtech zatackach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 A tady ještě jedna fotka, Martin si "uklidil" v autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Rexova nová kára První pořádná kára v OC Dokonce i mamka se dneska účastnila na montování RZ, nějak mi tam ten rámeček nešel tak ta karka je kruta Brácha našel značku, někomu vypadla, tak jsem dostal nápad jak se nudím na blbosti te uzije vid necha se vtem rexik aspon svezt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 (editace) A tady ještě jedna fotka, Martin si "uklidil" v autě Mas neco proti mymu usporadanymu borde*u Editováno: 6. Srpen 2007, autor: divx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 A tady ještě jedna fotka, Martin si "uklidil" v autě Mas neco proti mymu usporadanymu borde*u Jeste ze jsem hodil kondomy pod sedacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Geoo copak nestihas cist prispevky a nebo konzumujes veceri? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 na blbosti te uzije vid necha se vtem rexik aspon svezt Jsem ho v tom dovezl z návsi, ale nechtěl se fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 A tady ještě jedna fotka, Martin si "uklidil" v autě Mas neco proti mymu usporadanymu borde*u Jeste ze jsem hodil kondomy pod sedacku Tam jim bude dobře, hlavně abys je našel až bude třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 na blbosti te uzije vid necha se vtem rexik aspon svezt Jsem ho v tom dovezl z návsi, ale nechtěl se fotit tak treba jindy ale musi byt pod nim videt ta Rz jinak to nebude ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 A tady ještě jedna fotka, Martin si "uklidil" v autě Mas neco proti mymu usporadanymu borde*u Jeste ze jsem hodil kondomy pod sedacku Tam jim bude dobře, hlavně abys je našel až bude třeba mi co to umime je nepotrebujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Martinovo auto, konečně jsem ho viděl na vlastní oči Taky jsem se na něj těšil až se na to podívám na vlastní oči. Máš to hezké ..jenom vychytat ty mouchy a bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Geoo copak nestihas cist prispevky a nebo konzumujes veceri? Ale byl jsem si dát jedno pivko ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 na blbosti te uzije vid necha se vtem rexik aspon svezt Jsem ho v tom dovezl z návsi, ale nechtěl se fotit Tak REXík patří ke mě ...tak mě příště svezeš a můžeš mě i vyfotit ....jenom by předseda na tu káru měl udělat REX a Ždárská letka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Martinovo auto, konečně jsem ho viděl na vlastní oči Taky jsem se na něj těšil až se na to podívám na vlastní oči. Máš to hezké ..jenom vychytat ty mouchy a bude diky moc to potesi po tom co jsem si stym zkusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Jinak. První stránku kroniky nech na to až vymyslíme nějaký znak ...necháme ho tam nakreslit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Martinovo auto, konečně jsem ho viděl na vlastní oči Taky jsem se na něj těšil až se na to podívám na vlastní oči. Máš to hezké ..jenom vychytat ty mouchy a bude diky moc to potesi po tom co jsem si stym zkusil Jo jo ...je na tom vidět práce a to je myslím to nejpodstatnější ....tomu se říká láska k autu....dokonce jsi si to i uklidil a to se cení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Martinovo auto, konečně jsem ho viděl na vlastní oči Taky jsem se na něj těšil až se na to podívám na vlastní oči. Máš to hezké ..jenom vychytat ty mouchy a bude diky moc to potesi po tom co jsem si stym zkusil Jo jo ...je na tom vidět práce a to je myslím to nejpodstatnější ....tomu se říká láska k autu....dokonce jsi si to i uklidil a to se cení co porad mate s tim neporadkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Jinak. První stránku kroniky nech na to až vymyslíme nějaký znak ...necháme ho tam nakreslit Neboj, to mám v plánu, možná i víc, dvě tři, ono se vždycky něco najde co by tam šlo. Už jsem jí ukazoval našim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 co porad mate s tim neporadkem To víš, my co řešíme každý vlas Ale jinak tě obdivuju, že teď jsi to dodělal a už zase vymýšlíš co dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 co porad mate s tim neporadkem To víš, my co řešíme každý vlas Ale jinak tě obdivuju, že teď jsi to dodělal a už zase vymýšlíš co dál to musi totiz bavit ja se vtom aute vrtam kazdej den videls dneska tu palubku ne?Jeste potrebuju dat novej klinak a udelat loziska v alternatoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky