mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 co porad mate s tim neporadkem To víš, my co řešíme každý vlas Ale jinak tě obdivuju, že teď jsi to dodělal a už zase vymýšlíš co dál to musi totiz bavit ja se vtom aute vrtam kazdej den videls dneska tu palubku ne?Jeste potrebuju dat novej klinak a udelat loziska v alternatoru Tak to každopádně, ale je vrtat a vrtat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 na blbosti te uzije vid necha se vtem rexik aspon svezt Jsem ho v tom dovezl z návsi, ale nechtěl se fotit Tak REXík patří ke mě ...tak mě příště svezeš a můžeš mě i vyfotit ....jenom by předseda na tu káru měl udělat REX a Ždárská letka Neblázni, už i mě to napadlo a to by byl moc velký nářez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 tak teda opravovat pro mene chapajici jedince zde na foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 tak teda opravovat pro mene chapajici jedince zde na foru Nene, tak jsem to nemyslel, spíš tak, že je rozdíl, když já si natřu náboje nebo přidělám oěprku k pedálům nebo když ty komplet převaříš kastli u auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 tak teda opravovat pro mene chapajici jedince zde na foru Nene, tak jsem to nemyslel, spíš tak, že je rozdíl, když já si natřu náboje nebo přidělám oěprku k pedálům nebo když ty komplet převaříš kastli u auta. Aha tak to jo sorry ale velkej rozdil to neni kdyz to delas s laskou a hlavne to musi bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Nic kucí,jdu do postele, sice sám, ale chce se mi tak spát, že to je skoro jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Nic kucí,jdu do postele, sice sám, ale chce se mi tak spát, že to je skoro jedno Brou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 musim neco napsat aby se mi zaokrouhlily prispevky na 222 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 musim neco napsat aby se mi zaokrouhlily prispevky na 222 Myslíš stránek 222 nebo příspěvků 2222? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak už jdete psát jo ....no ...tak to tedy dobrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak už jdete psát jo ....no ...tak to tedy dobrou noc Spát nebo Psát myslíš Jiříku? Jsem šel do postele, ale počítač se mnou Ještě mi volá Janina, takže chvíli ještě vydržím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 co porad mate s tim neporadkem To víš, my co řešíme každý vlas Ale jinak tě obdivuju, že teď jsi to dodělal a už zase vymýšlíš co dál Vlas??? ty jsi měl v autě vlas?? ....no to jsi tam měl hezkej nepořádek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak už jdete psát jo ....no ...tak to tedy dobrou noc Spát nebo Psát myslíš Jiříku? Jsem šel do postele, ale počítač se mnou Ještě mi volá Janina, takže chvíli ještě vydržím No tak to Janinku pozdravůj Za chvilku taky půjdu do postele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 co porad mate s tim neporadkem To víš, my co řešíme každý vlas Ale jinak tě obdivuju, že teď jsi to dodělal a už zase vymýšlíš co dál Vlas??? ty jsi měl v autě vlas?? ....no to jsi tam měl hezkej nepořádek ... A zrnko písku, ty vážně nesnáším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak už jdete psát jo ....no ...tak to tedy dobrou noc Spát nebo Psát myslíš Jiříku? Jsem šel do postele, ale počítač se mnou Ještě mi volá Janina, takže chvíli ještě vydržím No tak to Janinku pozdravůj Za chvilku taky půjdu do postele Vyřídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 co porad mate s tim neporadkem To víš, my co řešíme každý vlas Ale jinak tě obdivuju, že teď jsi to dodělal a už zase vymýšlíš co dál Vlas??? ty jsi měl v autě vlas?? ....no to jsi tam měl hezkej nepořádek ... A zrnko písku, ty vážně nesnáším Taky jsem ho tam jednou měl ....hele vůbec jsem nevěděl co s tím ...to byl takový nepořádek že jsem to musel nechat vyčistit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak už jdete psát jo ....no ...tak to tedy dobrou noc Spát nebo Psát myslíš Jiříku? Jsem šel do postele, ale počítač se mnou Ještě mi volá Janina, takže chvíli ještě vydržím No tak to Janinku pozdravůj Za chvilku taky půjdu do postele Vyřídím jo ....že jí taky přeji dobrou noc Štefi něco říkala o koních ....o co přesně jde a kdy se to koná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 co porad mate s tim neporadkem To víš, my co řešíme každý vlas Ale jinak tě obdivuju, že teď jsi to dodělal a už zase vymýšlíš co dál Vlas??? ty jsi měl v autě vlas?? ....no to jsi tam měl hezkej nepořádek ... A zrnko písku, ty vážně nesnáším Taky jsem ho tam jednou měl ....hele vůbec jsem nevěděl co s tím ...to byl takový nepořádek že jsem to musel nechat vyčistit Taky jsi ho tam jednou měl ? Ještě že jen jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 co porad mate s tim neporadkem To víš, my co řešíme každý vlas Ale jinak tě obdivuju, že teď jsi to dodělal a už zase vymýšlíš co dál Vlas??? ty jsi měl v autě vlas?? ....no to jsi tam měl hezkej nepořádek ... A zrnko písku, ty vážně nesnáším Taky jsem ho tam jednou měl ....hele vůbec jsem nevěděl co s tím ...to byl takový nepořádek že jsem to musel nechat vyčistit Taky jsi ho tam jednou měl ? Ještě že jen jednou No ...tak to jsem si docela naběhl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak už jdete psát jo ....no ...tak to tedy dobrou noc Spát nebo Psát myslíš Jiříku? Jsem šel do postele, ale počítač se mnou Ještě mi volá Janina, takže chvíli ještě vydržím No tak to Janinku pozdravůj Za chvilku taky půjdu do postele Vyřídím jo ....že jí taky přeji dobrou noc Štefi něco říkala o koních ....o co přesně jde a kdy se to koná? Nic nefim, jen že Janinka má u nich ve vsi kámošku ve stájích kam i sama dřív chodila a tam si půjčí koně...nevím na co když já jich mám 200 A datum zatím stanovené není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak už jdete psát jo ....no ...tak to tedy dobrou noc Spát nebo Psát myslíš Jiříku? Jsem šel do postele, ale počítač se mnou Ještě mi volá Janina, takže chvíli ještě vydržím No tak to Janinku pozdravůj Za chvilku taky půjdu do postele Vyřídím jo ....že jí taky přeji dobrou noc Štefi něco říkala o koních ....o co přesně jde a kdy se to koná? Nic nefim, jen že Janinka má u nich ve vsi kámošku ve stájích kam i sama dřív chodila a tam si půjčí koně...nevím na co když já jich mám 200 A datum zatím stanovené není. Štefi práávě něco říkala a já jsem tomu nevěděl ani hlavu ani patu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 No ...tak to jsem si docela naběhl Lehce Hele, teď jsem zjistil, že předseda je rok 1982!!! Já vážně myslel, že je třicátník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Štefi práávě něco říkala a já jsem tomu nevěděl ani hlavu ani patu .... Já taky pořádně nic nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 No ...tak to jsem si docela naběhl Lehce Hele, teď jsem zjistil, že předseda je rok 1982!!! Já vážně myslel, že je třicátník Je ...on je ještě mladší než já jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Štefi práávě něco říkala a já jsem tomu nevěděl ani hlavu ani patu .... Já taky pořádně nic nevím... Třeba o tom ani nic vědět nemáme ....přestanem se v tom štourat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky