mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 A ještě něco jsem zjistil, pan KOKYN má dnes narozeniny, kdypak asi bude párty?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 A ještě něco jsem zjistil, pan KOKYN má dnes narozeniny, kdypak asi bude párty?! No jo ...na to jsem taky koukal ...ale nějak jsem to zapomněl napsat VŠECHNO NEJLEPŠÍ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 No ...tak to jsem si docela naběhl Lehce Hele, teď jsem zjistil, že předseda je rok 1982!!! Já vážně myslel, že je třicátník Je ...on je ještě mladší než já jo ? Jj, i než bruder, je to takový benjamínek Letky...a my jsme mu dali funkci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 A ještě něco jsem zjistil, pan KOKYN má dnes narozeniny, kdypak asi bude párty?! Beztak to chtěl ututlat aby nám nemusel koupit panáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 A ještě něco jsem zjistil, pan KOKYN má dnes narozeniny, kdypak asi bude párty?! No jo ...na to jsem taky koukal ...ale nějak jsem to zapomněl napsat VŠECHNO NEJLEPŠÍ Taky se přidávám, i když nevím jestli / kdy se tu KOKYN objeví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 A ještě něco jsem zjistil, pan KOKYN má dnes narozeniny, kdypak asi bude párty?! Beztak to chtěl ututlat aby nám nemusel koupit panáka Typickej barman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 No ...tak to jsem si docela naběhl Lehce Hele, teď jsem zjistil, že předseda je rok 1982!!! Já vážně myslel, že je třicátník Je ...on je ještě mladší než já jo ? Jj, i než bruder, je to takový benjamínek Letky...a my jsme mu dali funkci No jo no ... já jsem myslel že si jí vzal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 No ...tak to jsem si docela naběhl Lehce Hele, teď jsem zjistil, že předseda je rok 1982!!! Já vážně myslel, že je třicátník Je ...on je ještě mladší než já jo ? Jj, i než bruder, je to takový benjamínek Letky...a my jsme mu dali funkci No jo no ... já jsem myslel že si jí vzal ... Důležitá věta, objeví se v kronice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 (editace) No ...tak to jsem si docela naběhl Lehce Hele, teď jsem zjistil, že předseda je rok 1982!!! Já vážně myslel, že je třicátník Je ...on je ještě mladší než já jo ? Jj, i než bruder, je to takový benjamínek Letky...a my jsme mu dali funkci No jo no ... já jsem myslel že si jí vzal ... Důležitá věta, objeví se v kronice No ...takové věci se tam musí taky někam psát Musíme se sejít a dohodnout se ...jedna z prvních stránek bude muset taky obsahovat jména členů atd... Editováno: 6. Srpen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Teď mě napadlo, že jsme jako kroniku mohli tisknout stránky Žďárské Letky z fóra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Teď mě napadlo, že jsme jako kroniku mohli tisknout stránky Žďárské Letky z fóra No ...to tě napadla tedy dobrá věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Teď mě napadlo, že jsme jako kroniku mohli tisknout stránky Žďárské Letky z fóra budou se tam zapidovat jenom nějaké památné věty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Teď mě napadlo, že jsme jako kroniku mohli tisknout stránky Žďárské Letky z fóra No ...to tě napadla tedy dobrá věc Teď nevím jestli to je ironie nebo vážně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Teď mě napadlo, že jsme jako kroniku mohli tisknout stránky Žďárské Letky z fóra budou se tam zapidovat jenom nějaké památné věty Jsem zvědavej kdo je bude hledat Snad ne kronikář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Teď mě napadlo, že jsme jako kroniku mohli tisknout stránky Žďárské Letky z fóra No ...to tě napadla tedy dobrá věc Teď nevím jestli to je ironie nebo vážně ironie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Teď mě napadlo, že jsme jako kroniku mohli tisknout stránky Žďárské Letky z fóra budou se tam zapidovat jenom nějaké památné věty Jsem zvědavej kdo je bude hledat Snad ne kronikář Tak se tam začnou psát až ty nově vyslovené ....bude tam datum založení kroniky a tam se to rozjede ...nebudem přeci zobat forum a byvit se nad tím co a jak bylo dobré a co špatné ....si myslím že by bylo k ničemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 (editace) Mastím ještě něco počíst a šup do na kutě Editováno: 7. Srpen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Mastím ještě něco počíst a šup do na kutě Ach jo ...ani mi tu nikdo nepopřeje dobrou noc .... tak sám no ...DOBROU NOC Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Mastím ještě něco počíst a šup do na kutě Ach jo ...ani mi tu nikdo nepopřeje dobrou noc .... tak sám no ...DOBROU NOC Jiříku Nepopřeju, ale pusinku Ti přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Teď mě napadlo, že jsme jako kroniku mohli tisknout stránky Žďárské Letky z fóra budou se tam zapidovat jenom nějaké památné věty Jsem zvědavej kdo je bude hledat Snad ne kronikář Tak se tam začnou psát až ty nově vyslovené ....bude tam datum založení kroniky a tam se to rozjede ...nebudem přeci zobat forum a byvit se nad tím co a jak bylo dobré a co špatné ....si myslím že by bylo k ničemu A nějaké hlody z historie tam třeba dát můžeme, Kosmas taky psal i o tom co nezažil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Mastím ještě něco počíst a šup do na kutě Ach jo ...ani mi tu nikdo nepopřeje dobrou noc .... tak sám no ...DOBROU NOC Jiříku Nepopřeju, ale pusinku Ti přidám Nebo jo, dobrou noc strýčku Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Teď mě napadlo, že jsme jako kroniku mohli tisknout stránky Žďárské Letky z fóra budou se tam zapidovat jenom nějaké památné věty Jsem zvědavej kdo je bude hledat Snad ne kronikář Tak se tam začnou psát až ty nově vyslovené ....bude tam datum založení kroniky a tam se to rozjede ...nebudem přeci zobat forum a byvit se nad tím co a jak bylo dobré a co špatné ....si myslím že by bylo k ničemu A nějaké hlody z historie tam třeba dát můžeme, Kosmas taky psal i o tom co nezažil NO ...tak to ....nebude to kronika ale budeme si vymýšlet samé blbosti co se nestali a ty je tam budeš perem a vlastní krví zapisovat Tak schválně kdo se zase chytne na to pero) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Mastím ještě něco počíst a šup do na kutě Ach jo ...ani mi tu nikdo nepopřeje dobrou noc .... tak sám no ...DOBROU NOC Jiříku Nepopřeju, ale pusinku Ti přidám Nebo jo, dobrou noc strýčku Geoo Nějak jsi to nestihl ...teď už tak maximálně dobré réno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 7. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Ani nevite, jak je to "prijemne" prijit rano do prace, pustit Outlooka, kterej 2 minuty stahuje 110 mailu ze SkodaHome... Kdybyste aspon resili neco dulezityho... A o tom, ze jste si udelali sraz beze me, snad ani nebudu premyslet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Hezky jsi nás zmrdal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky