acter Vloženo 7. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Co říkáš na kroniku ? Jo pekny...pro toho, kdo na to ma cas BUdeme tam do toho čmárat a lepit na srazech Jj....nebudu do toho kronikari mluvit... Ty máš zase dneska den ..... Za to asi můžu já - napsal jsem předsedovi SMS a zmínil se tam o Léňe a na to on je háklivej Pořád zapomíná, že je moje sestra Hlavne jsem to nepochopil... A už to chápeš? Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 ...nebo jsem Vás mohl vzít na dvůr na ty židle Pravda předsedo ...jako nadřízený kronikáře by jsi mu měl domluvit ...jsme tam stáli a ani na židle nás nevzal ...maminka i tatínek nás chtěli vzít na židle ....ale michal že prostě ne!!!! Musel jsem sedět na zemi a málem mě obtáhl REX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 ...nebo jsem Vás mohl vzít na dvůr na ty židle Pravda předsedo ...jako nadřízený kronikáře by jsi mu měl domluvit ...jsme tam stáli a ani na židle nás nevzal ...maminka i tatínek nás chtěli vzít na židle ....ale michal že prostě ne!!!! Musel jsem sedět na zemi a málem mě obtáhl REX Se rozmysli jestlis stál nebo seděl...nebo ležel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 A jak se Ti předsedo líbí nový přírůstek do Letky? Jiřík už tu měl takové návrhy že i Rex potřebuje nick na značku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jdu snídat když si nechcete pofídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 ...nebo jsem Vás mohl vzít na dvůr na ty židle Pravda předsedo ...jako nadřízený kronikáře by jsi mu měl domluvit ...jsme tam stáli a ani na židle nás nevzal ...maminka i tatínek nás chtěli vzít na židle ....ale michal že prostě ne!!!! Musel jsem sedět na zemi a málem mě obtáhl REX Se rozmysli jestlis stál nebo seděl...nebo ležel já jsem ležostáloseděl ...víš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jdu snídat když si nechcete pofídat jo jo ...dovolená to je krásná věc ...že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jdu snídat když si nechcete pofídat jo jo ...dovolená to je krásná věc ...že? Hmm, ale ještě pořád jsem tak nějak ve stresu, že nic nestihnu, že dovolená za chvíli skončí a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jdu snídat když si nechcete pofídat jo jo ...dovolená to je krásná věc ...že? Hmm, ale ještě pořád jsem tak nějak ve stresu, že nic nestihnu, že dovolená za chvíli skončí a tak No jo no ...tak musíš neustále něco podnikat aby jsi toho stihl co nejvíce a mohl si říci ....to byla dobře prožitá dovolená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 7. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jdu snídat když si nechcete pofídat jo jo ...dovolená to je krásná věc ...že? Hmm, ale ještě pořád jsem tak nějak ve stresu, že nic nestihnu, že dovolená za chvíli skončí a tak No jeste abys neco stihl, kdyz jsi vecne na foru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jdu snídat když si nechcete pofídat jo jo ...dovolená to je krásná věc ...že? Hmm, ale ještě pořád jsem tak nějak ve stresu, že nic nestihnu, že dovolená za chvíli skončí a tak No jeste abys neco stihl, kdyz jsi vecne na foru... Taky jsem mu to chtěl napsat ...ale zase to tu oživuje ...kdybych tu byl jenom s tebou tak ty pracuješ a ani se na mě nepříjdeš podeívat ...jsi naštvaný za to růžové auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jdu snídat když si nechcete pofídat jo jo ...dovolená to je krásná věc ...že? Hmm, ale ještě pořád jsem tak nějak ve stresu, že nic nestihnu, že dovolená za chvíli skončí a tak No jeste abys neco stihl, kdyz jsi vecne na foru... No právě, je skoro poledne a já sedím v pyžamu u netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Dnes tu nikdo není?! Tak aspoň jeden pozdrav z Králíkova II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Tak jeste par fotek od me...acter montoval... JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE jak jsem hezky uprostred stou reservackou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Dnes tu nikdo není?! Tak aspoň jeden pozdrav z Králíkova II ty kuličky tam na zemi jsou ty čokoládový od nesqika??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Dnes tu nikdo není?! Tak aspoň jeden pozdrav z Králíkova II ty kuličky tam na zemi jsou ty čokoládový od nesqika??? Jasně, pošlu Ti jich kilo, chceš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Tak jeste par fotek od me...acter montoval... JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE jak jsem hezky uprostred stou reservackou A úplně zbytečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Dnes tu nikdo není?! Tak aspoň jeden pozdrav z Králíkova II NO ....ty jsi ale hospodář ... Jinak že taky pozdrav z Králíkova I Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 8. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Tak jeste par fotek od me...acter montoval... JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE jak jsem hezky uprostred stou reservackou A úplně zbytečně tak....tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Tak jsme včera se Štefi grilovali a v tomto jsem se povozil .....slušnej masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 8. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Tak jsme včera se Štefi grilovali a v tomto jsem se povozil .....slušnej masakr tos byl rad, ze ses pak vratil do svyho koncernu, co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Tak jsme včera se Štefi grilovali a v tomto jsem se povozil .....slušnej masakr tos byl rad, ze ses pak vratil do svyho koncernu, co ? No ...tak to rozhodně ....láska je láska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Tak jsme včera se Štefi grilovali a v tomto jsem se povozil .....slušnej masakr tos byl rad, ze ses pak vratil do svyho koncernu, co ? No ...tak to rozhodně ....láska je láska Ještě abys přesedlal, bys skončil jako ten boreček se žlutým Lambem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 A co předsedovi, jaktože včera nedorazili, i židle byly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 8. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 A co předsedovi, jaktože včera nedorazili, i židle byly... Nejak jsme se na ty kola nedostali....bylo hezky, tak jsem vzali Leniny bratranky na koupaliste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky