mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 A co předsedovi, jaktože včera nedorazili, i židle byly... Nejak jsme se na ty kola nedostali....bylo hezky, tak jsem vzali Leniny bratranky na koupaliste... A já čekal a čekal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 A co předsedovi, jaktože včera nedorazili, i židle byly... Nejak jsme se na ty kola nedostali....bylo hezky, tak jsem vzali Leniny bratranky na koupaliste... A já čekal a čekal... Byly i žedle jo? ...no tak to kdybych věděl tak se stavím taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Tak jsme včera se Štefi grilovali a v tomto jsem se povozil .....slušnej masakr tos byl rad, ze ses pak vratil do svyho koncernu, co ? No ...tak to rozhodně ....láska je láska Ještě abys přesedlal, bys skončil jako ten boreček se žlutým Lambem no jo no ...tak ten se předváděl před nějakou modelkou a nějak to nezmákl no ...já jezdím pomalu ....šak jsi viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 A co předsedovi, jaktože včera nedorazili, i židle byly... Nejak jsme se na ty kola nedostali....bylo hezky, tak jsem vzali Leniny bratranky na koupaliste... A já čekal a čekal... Byly i žedle jo? ...no tak to kdybych věděl tak se stavím taky. Tak se stav, ale dnes nebudu doma Ty vlastně taky ne e Uvidíme jak zítra, hm? Rád bych navštívil družební obec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 A co předsedovi, jaktože včera nedorazili, i židle byly... Nejak jsme se na ty kola nedostali....bylo hezky, tak jsem vzali Leniny bratranky na koupaliste... A já čekal a čekal... Byly i žedle jo? ...no tak to kdybych věděl tak se stavím taky. Tak se stav, ale dnes nebudu doma Ty vlastně taky ne e Uvidíme jak zítra, hm? Rád bych navštívil družební obec Dneska budu doma ...vem si kartáček na zuby, dobrou náladu a přijeď .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 A co předsedovi, jaktože včera nedorazili, i židle byly... Nejak jsme se na ty kola nedostali....bylo hezky, tak jsem vzali Leniny bratranky na koupaliste... A já čekal a čekal... Byly i žedle jo? ...no tak to kdybych věděl tak se stavím taky. Tak se stav, ale dnes nebudu doma Ty vlastně taky ne e Uvidíme jak zítra, hm? Rád bych navštívil družební obec Dneska budu doma ...vem si kartáček na zuby, dobrou náladu a přijeď .... Vždyť jsi říkal že středa, Štefi je třeba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 A co předsedovi, jaktože včera nedorazili, i židle byly... Nejak jsme se na ty kola nedostali....bylo hezky, tak jsem vzali Leniny bratranky na koupaliste... A já čekal a čekal... Byly i žedle jo? ...no tak to kdybych věděl tak se stavím taky. Tak se stav, ale dnes nebudu doma Ty vlastně taky ne e Uvidíme jak zítra, hm? Rád bych navštívil družební obec Dneska budu doma ...vem si kartáček na zuby, dobrou náladu a přijeď .... Vždyť jsi říkal že středa, Štefi je třeba... Byl jsem tam včera ...dneska nepojedu ... Přijeď za včasu ....zajdem chytit kapříka ....zakuchnem ho ...zatopíme pod šutrem a uděláme ho.....Dáme nějaké to pivko a ráno tě vykopnu domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 A co předsedovi, jaktože včera nedorazili, i židle byly... Nejak jsme se na ty kola nedostali....bylo hezky, tak jsem vzali Leniny bratranky na koupaliste... A já čekal a čekal... Byly i žedle jo? ...no tak to kdybych věděl tak se stavím taky. Tak se stav, ale dnes nebudu doma Ty vlastně taky ne e Uvidíme jak zítra, hm? Rád bych navštívil družební obec Dneska budu doma ...vem si kartáček na zuby, dobrou náladu a přijeď .... Vždyť jsi říkal že středa, Štefi je třeba... A říká se to jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Byl jsem tam včera ...dneska nepojedu ...Přijeď za včasu ....zajdem chytit kapříka ....zakuchnem ho ...zatopíme pod šutrem a uděláme ho.....Dáme nějaké to pivko a ráno tě vykopnu domů Dneska to neklapne, mám jednání v Náměšti a pak zůstávám přes noc u Janiny, prt. u nás se říká středa, Janinky třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Byl jsem tam včera ...dneska nepojedu ...Přijeď za včasu ....zajdem chytit kapříka ....zakuchnem ho ...zatopíme pod šutrem a uděláme ho.....Dáme nějaké to pivko a ráno tě vykopnu domů Dneska to neklapne, mám jednání v Náměšti a pak zůstávám přes noc u Janiny, prt. u nás se říká středa, Janinky třeba No jo no ....tak kapřík budeš žít ...myslel jsem že se zastavíš a nechám pobít svině a narazit nějaký sud ... Janinku pozdravůj ....s nepřeháněj to ... Taky si odpočiň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 8. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Byl jsem tam včera ...dneska nepojedu ...Přijeď za včasu ....zajdem chytit kapříka ....zakuchnem ho ...zatopíme pod šutrem a uděláme ho.....Dáme nějaké to pivko a ráno tě vykopnu domů Dneska to neklapne, mám jednání v Náměšti a pak zůstávám přes noc u Janiny, prt. u nás se říká středa, Janinky třeba No jo no ....tak kapřík budeš žít ...myslel jsem že se zastavíš a nechám pobít svině a narazit nějaký sud ... Janinku pozdravůj ....s nepřeháněj to ... Taky si odpočiň odpociva cely tyden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Byl jsem tam včera ...dneska nepojedu ...Přijeď za včasu ....zajdem chytit kapříka ....zakuchnem ho ...zatopíme pod šutrem a uděláme ho.....Dáme nějaké to pivko a ráno tě vykopnu domů Dneska to neklapne, mám jednání v Náměšti a pak zůstávám přes noc u Janiny, prt. u nás se říká středa, Janinky třeba No jo no ....tak kapřík budeš žít ...myslel jsem že se zastavíš a nechám pobít svině a narazit nějaký sud ... Janinku pozdravůj ....s nepřeháněj to ... Taky si odpočiň odpociva cely tyden... jo ...a tak teď může v 7:00 a v 8:00 . Potom už nebude moc ale řekne si ještě jednou a a aby nezklamal tak dvě :prc: za sebou. Potom ještě jednou ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Byl jsem tam včera ...dneska nepojedu ...Přijeď za včasu ....zajdem chytit kapříka ....zakuchnem ho ...zatopíme pod šutrem a uděláme ho.....Dáme nějaké to pivko a ráno tě vykopnu domů Dneska to neklapne, mám jednání v Náměšti a pak zůstávám přes noc u Janiny, prt. u nás se říká středa, Janinky třeba No jo no ....tak kapřík budeš žít ...myslel jsem že se zastavíš a nechám pobít svině a narazit nějaký sud ... Janinku pozdravůj ....s nepřeháněj to ... Taky si odpočiň odpociva cely tyden... jo ...a tak teď může v 7:00 a v 8:00 . Potom už nebude moc ale řekne si ještě jednou a a aby nezklamal tak dvě :prc: za sebou. Potom ještě jednou ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Byl jsem tam včera ...dneska nepojedu ...Přijeď za včasu ....zajdem chytit kapříka ....zakuchnem ho ...zatopíme pod šutrem a uděláme ho.....Dáme nějaké to pivko a ráno tě vykopnu domů Dneska to neklapne, mám jednání v Náměšti a pak zůstávám přes noc u Janiny, prt. u nás se říká středa, Janinky třeba No jo no ....tak kapřík budeš žít ...myslel jsem že se zastavíš a nechám pobít svině a narazit nějaký sud ... Janinku pozdravůj ....s nepřeháněj to ... Taky si odpočiň odpociva cely tyden... Celé 3 týdny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Byl jsem tam včera ...dneska nepojedu ...Přijeď za včasu ....zajdem chytit kapříka ....zakuchnem ho ...zatopíme pod šutrem a uděláme ho.....Dáme nějaké to pivko a ráno tě vykopnu domů Dneska to neklapne, mám jednání v Náměšti a pak zůstávám přes noc u Janiny, prt. u nás se říká středa, Janinky třeba No jo no ....tak kapřík budeš žít ...myslel jsem že se zastavíš a nechám pobít svině a narazit nějaký sud ... Janinku pozdravůj ....s nepřeháněj to ... Taky si odpočiň Svině by šla, ale na ryby nechodím, tak zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Byl jsem tam včera ...dneska nepojedu ...Přijeď za včasu ....zajdem chytit kapříka ....zakuchnem ho ...zatopíme pod šutrem a uděláme ho.....Dáme nějaké to pivko a ráno tě vykopnu domů Dneska to neklapne, mám jednání v Náměšti a pak zůstávám přes noc u Janiny, prt. u nás se říká středa, Janinky třeba No jo no ....tak kapřík budeš žít ...myslel jsem že se zastavíš a nechám pobít svině a narazit nějaký sud ... Janinku pozdravůj ....s nepřeháněj to ... Taky si odpočiň odpociva cely tyden... Celé 3 týdny No jo no ...to se někdo má ...hlavně aby jsi taky zapracoval na kronice když máš tu dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Byl jsem tam včera ...dneska nepojedu ...Přijeď za včasu ....zajdem chytit kapříka ....zakuchnem ho ...zatopíme pod šutrem a uděláme ho.....Dáme nějaké to pivko a ráno tě vykopnu domů Dneska to neklapne, mám jednání v Náměšti a pak zůstávám přes noc u Janiny, prt. u nás se říká středa, Janinky třeba No jo no ....tak kapřík budeš žít ...myslel jsem že se zastavíš a nechám pobít svině a narazit nějaký sud ... Janinku pozdravůj ....s nepřeháněj to ... Taky si odpočiň Svině by šla, ale na ryby nechodím, tak zítra Jinak na Slovenko jedu v pátek navečer. V kolik jedete? a kolik Vás jede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 No jo no ...to se někdo má ...hlavně aby jsi taky zapracoval na kronice když máš tu dovolenou Myslím na ní, neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Jinak na Slovenko jedu v pátek navečer. V kolik jedete? a kolik Vás jede? Máme to v plánu v sobotu nad ránem, a pokud to všechno klapne, tak já, Janina, Luďa a taťka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 No jo no ...to se někdo má ...hlavně aby jsi taky zapracoval na kronice když máš tu dovolenou Myslím na ní, neboj No ...tak to já na ní taky myslím ....ale nic jsem tam zatím nenapsal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Jinak na Slovenko jedu v pátek navečer. V kolik jedete? a kolik Vás jede? Máme to v plánu v sobotu nad ránem, a pokud to všechno klapne, tak já, Janina, Luďa a taťka. Aha ....a budete tam spát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Jinak na Slovenko jedu v pátek navečer. V kolik jedete? a kolik Vás jede? Máme to v plánu v sobotu nad ránem, a pokud to všechno klapne, tak já, Janina, Luďa a taťka. Aha ....a budete tam spát? Je to v plánu... Ty budeš od čtvrtka pryč, že? Tak já Ti kdyžtak dám vědět na mobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Jinak na Slovenko jedu v pátek navečer. V kolik jedete? a kolik Vás jede? Máme to v plánu v sobotu nad ránem, a pokud to všechno klapne, tak já, Janina, Luďa a taťka. Aha ....a budete tam spát? Je to v plánu... Ty budeš od čtvrtka pryč, že? Tak já Ti kdyžtak dám vědět na mobil. Já jedu pa pa až v pátek navečer ....zítra ještě budu smrdět doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Já jedu pa pa až v pátek navečer ....zítra ještě budu smrdět doma óká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Ještě se Vám musím pochlubit, jsem si včera koupil 3 košilky, za cenu dvou, abych nechodil furt jak buran v trišku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky