mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 A Janince jsem vyhlédl nového Fífu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 (editace) Ještě se Vám musím pochlubit, jsem si včera koupil 3 košilky, za cenu dvou, abych nechodil furt jak buran v trišku Doufám že až si koupíš nové trenky tak se taky pochlubíš ....a kdyby růžové tak je pošli předsedovi když má tu růžovou rád. Editováno: 8. Srpen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Ještě se Vám musím pochlubit, jsem si včera koupil 3 košilky, za cenu dvou, abych nechodil furt jak buran v trišku Doufám že až si koupíš nové trenky tak se taky pochlubíš ....a kdyby růžové tak je pošli předsedovi když má tu růžovou rád. Pssst, to mělo být překvapení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 A Janince jsem vyhlédl nového Fífu Pravá fífa je zatím hezčí .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Ještě se Vám musím pochlubit, jsem si včera koupil 3 košilky, za cenu dvou, abych nechodil furt jak buran v trišku Doufám že až si koupíš nové trenky tak se taky pochlubíš ....a kdyby růžové tak je pošli předsedovi když má tu růžovou rád. Pssst, to mělo být překvapení jako bych nic neřekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 A Janince jsem vyhlédl nového Fífu Pravá fífa je zatím hezčí .... Jak to? A nepiš nic o bílých kolech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 A Janince jsem vyhlédl nového Fífu Pravá fífa je zatím hezčí .... Jak to? A nepiš nic o bílých kolech Protože patří do Ždárské letky!! ...to je jasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 A Janince jsem vyhlédl nového Fífu Pravá fífa je zatím hezčí .... Jak to? A nepiš nic o bílých kolech Protože patří do Ždárské letky!! ...to je jasné Novej by taky patřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 A Janince jsem vyhlédl nového Fífu Pravá fífa je zatím hezčí .... Jak to? A nepiš nic o bílých kolech Protože patří do Ždárské letky!! ...to je jasné Novej by taky patřil Taky jsem napsal zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 A Janince jsem vyhlédl nového Fífu Pravá fífa je zatím hezčí .... Jak to? A nepiš nic o bílých kolech Protože patří do Ždárské letky!! ...to je jasné Novej by taky patřil Taky jsem napsal zatím Nic, mizím, tady to je stejně dnes polopustééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Nazdar berušky, tady jako dneska nikdo nepracuje?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Mrtvo, pusto, co se děje?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Nazdar berušky, tady jako dneska nikdo nepracuje?! Právě že pracuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Mrtvo, pusto, co se děje?! Předseda říkal že se s tebou nemůžem bavit ....že prej dokud si nedáš jinej avatar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 9. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Mrtvo, pusto, co se děje?! Předseda říkal že se s tebou nemůžem bavit ....že prej dokud si nedáš jinej avatar tak...tak...kdyz nedrzi partu...parta nebude drzet s nim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Mrtvo, pusto, co se děje?! Předseda říkal že se s tebou nemůžem bavit ....že prej dokud si nedáš jinej avatar tak...tak...kdyz nedrzi partu...parta nebude drzet s nim No jo vlastně ....to mě došlo až teď ....on nemá u ČSAD Ždárská letka ....TEDY MISCHICKO!!!! STYĎ SE :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Tak Martine, jak to dneska jde? U mě je to dneska z průseru do průseru a nevím co dříve. Dneska budu leštit autí a zítra frrrr na Slovač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 9. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Tak Martine, jak to dneska jde? U mě je to dneska z průseru do průseru a nevím co dříve. Dneska budu leštit autí a zítra frrrr na Slovač Napodobne....opet resim 3 projekty zaroven....ale prezivam jen z pocitu, ze za chvili jdu domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Tak Martine, jak to dneska jde? U mě je to dneska z průseru do průseru a nevím co dříve. Dneska budu leštit autí a zítra frrrr na Slovač Napodobne....opet resim 3 projekty zaroven....ale prezivam jen z pocitu, ze za chvili jdu domu To se někdo má :-) Hele budu dneska kupovat nějaké jelenice, chceš taky nějakou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 9. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Tak Martine, jak to dneska jde? U mě je to dneska z průseru do průseru a nevím co dříve. Dneska budu leštit autí a zítra frrrr na Slovač Napodobne....opet resim 3 projekty zaroven....ale prezivam jen z pocitu, ze za chvili jdu domu To se někdo má :-) Hele budu dneska kupovat nějaké jelenice, chceš taky nějakou? Nene, si radsi priplatim a koupim si jelenici na vice pouziti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Tak Martine, jak to dneska jde? U mě je to dneska z průseru do průseru a nevím co dříve. Dneska budu leštit autí a zítra frrrr na Slovač Napodobne....opet resim 3 projekty zaroven....ale prezivam jen z pocitu, ze za chvili jdu domu To se někdo má :-) Hele budu dneska kupovat nějaké jelenice, chceš taky nějakou? Nene, si radsi priplatim a koupim si jelenici na vice pouziti Ty jo ...to jsem pokurvil já ...tato stojí normálně asi 400 ale já je mám kolem 60 kč ....postata je v tom že jsem Michalovi poradil že jí má nechat vlhkou ...no a já jsem udělal to samé a zničili jsme je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Tak Martine, jak to dneska jde? U mě je to dneska z průseru do průseru a nevím co dříve. Dneska budu leštit autí a zítra frrrr na Slovač Napodobne....opet resim 3 projekty zaroven....ale prezivam jen z pocitu, ze za chvili jdu domu To se někdo má :-) Hele budu dneska kupovat nějaké jelenice, chceš taky nějakou? Nene, si radsi priplatim a koupim si jelenici na vice pouziti Ty jo ...to jsem pokurvil já ...tato stojí normálně asi 400 ale já je mám kolem 60 kč ....postata je v tom že jsem Michalovi poradil že jí má nechat vlhkou ...no a já jsem udělal to samé a zničili jsme je Nech ho, von si na to přijde sám, že jelenice model ČSLA je nejlepší Mě vezmi prosím jednu menší a jednu větší jak jsem psal, ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 A tu Letku tam nemám proto, že to byla rychlovka, když jsme udělali s bruderem ty zkoušky, spěšně jsme hledali něco na netu... ...a ten co si to tam dal jako poslední (jistý M.O.) po několika výzvách má co říkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 A tu Letku tam nemám proto, že to byla rychlovka, když jsme udělali s bruderem ty zkoušky, spěšně jsme hledali něco na netu......a ten co si to tam dal jako poslední (jistý M.O.) po několika výzvách má co říkat prosím přesněji objasnit ..nějak nevím o co jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Tak Martine, jak to dneska jde? U mě je to dneska z průseru do průseru a nevím co dříve. Dneska budu leštit autí a zítra frrrr na Slovač Napodobne....opet resim 3 projekty zaroven....ale prezivam jen z pocitu, ze za chvili jdu domu To se někdo má :-) Hele budu dneska kupovat nějaké jelenice, chceš taky nějakou? Nene, si radsi priplatim a koupim si jelenici na vice pouziti Ty jo ...to jsem pokurvil já ...tato stojí normálně asi 400 ale já je mám kolem 60 kč ....postata je v tom že jsem Michalovi poradil že jí má nechat vlhkou ...no a já jsem udělal to samé a zničili jsme je Nech ho, von si na to přijde sám, že jelenice model ČSLA je nejlepší Mě vezmi prosím jednu menší a jednu větší jak jsem psal, ok? Jooo kvalita je kvalita ...jinak jsem ti jí nekoupil ...má tam jenom takové cáry ....tak jsem jí říkal ať kouká sehnat pořádné jinak s ní Letka rozváže smlouvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky