mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 My v očekávání - já pěkně nervozní - před radnicí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 A už to vypuklo Já dával chomout, brácha rychle využívajíce momentu překvapení kouli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 A co teď? Výraz nevěsty myslím mluví za vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Klíč od jedné koule letěl do nedaleké kašny, klíč od druhé byl na tomhle megasvazku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Malej Ríša měl řešení - zastřelit nás všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Bruder nabízí pilku, za panáka, rukavice za 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Néé, vůbec to nebylo o alkoholu - v magistru byl čaj pro osvěžení nevěsty a ty dvě flašky jsme dostali za klíč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Pokus o polibek, nerušený polibek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Společná zelená fotka, nějak se nás tu v uniformě sešlo víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 ...a odjezd novomanželů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Jinak jsem dnes měl dýchánek s policií, tak bacha kdo jezdíte přes Hamry n.S.! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Dneska mame skoleni na novy Office 2007, takze jsem celej den out... jinak pekny fotecky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Dneska mame skoleni na novy Office 2007, takze jsem celej den out... jinak pekny fotecky... Nějakej drzoun by mohl říct, že jsi stále out, ale to já nejsem, takže jsem rád, že jsi se našel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Ještě nám chybí pan Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Ještě nám chybí pan Geoo On být nemocný chudáček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Nevím co dělá předseda a jeho RoSinka, ale vím co dělají jiné 180-ti koňové škodovky touhle dobou (to hnědé a smrdící je hnůj ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 MILUJU PŘEDSEDU A JE MI PO NĚM TOLIK SMUTNO! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Jinak jsem dnes měl dýchánek s policií, tak bacha kdo jezdíte přes Hamry n.S.! To je láska na první pohled. Koukám že máš tedy známé u policie ...tak to až budu potřebovat tak se ozvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 (editace) Předsedoooooo ....VRAŤ SE ....JÁ JSEM Z TOHO I ONEMOCNĚL Editováno: 13. Srpen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Jinak jsem dnes měl dýchánek s policií, tak bacha kdo jezdíte přes Hamry n.S.! To je láska na první pohled. Koukám že máš tedy známé u policie ...tak to až budu potřebovat tak se ozvu Neodbočuj a splň naší misi Tenhle kříženec měšťáka a PČR nás asi nezachrání, ale někdy ho lohnem a vezmem na slet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Předsedoooooo ....VRAŤ SE ....JÁ JSEM Z TOHO I ONEMOCNĚL Kde je to PROKLAMOVANÉ MILUJI PŘEDSEDU? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Jinak jsem dnes měl dýchánek s policií, tak bacha kdo jezdíte přes Hamry n.S.! To je láska na první pohled. Koukám že máš tedy známé u policie ...tak to až budu potřebovat tak se ozvu Neodbočuj a splň naší misi Tenhle kříženec měšťáka a PČR nás asi nezachrání, ale někdy ho lohnem a vezmem na slet a po akci zase vrátíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Ještě nám chybí pan Geoo On být nemocný chudáček Jo jo ...jsem nemocný ...a nejsem na tom moc dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Jinak jsem dnes měl dýchánek s policií, tak bacha kdo jezdíte přes Hamry n.S.! To je láska na první pohled. Koukám že máš tedy známé u policie ...tak to až budu potřebovat tak se ozvu Neodbočuj a splň naší misi Tenhle kříženec měšťáka a PČR nás asi nezachrání, ale někdy ho lohnem a vezmem na slet a po akci zase vrátíme Ho na noc berou domů, asi tuší náš plán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Ještě nám chybí pan Geoo On být nemocný chudáček Jo jo ...jsem nemocný ...a nejsem na tom moc dobře Ano, onemocněl protože MILUJE předsedu a ten tu nebýt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky