Geoo Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Předsedoooooo ....VRAŤ SE ....JÁ JSEM Z TOHO I ONEMOCNĚL Kde je to PROKLAMOVANÉ MILUJI PŘEDSEDU? Jsem se styděl Miluji předsedu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Předsedoooooo ....VRAŤ SE ....JÁ JSEM Z TOHO I ONEMOCNĚL Kde je to PROKLAMOVANÉ MILUJI PŘEDSEDU? Jsem se styděl Miluji předsedu!!! Nestyď se za své city... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 ty mischicko si nam nerekl ze jsi u myslivcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 MILUJU PŘEDSEDU A JE MI PO NĚM TOLIK SMUTNO! Jsi to napsal tak hezky otevřeně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 ach jo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 ach jo.... Nazdárek, co ach jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 ach jo.... Nazdárek, co ach jo? Co to zas vymejslite ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 ach jo.... Nazdárek, co ach jo? Co to zas vymejslite ??? Tak jak tu nejsi tak jsme usoudili že ti musíme napsat že tě máme rádi Neříkej že ti to neudělalo radost .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 ach jo.... Nazdárek, co ach jo? Co to zas vymejslite ??? Tak jak tu nejsi tak jsme usoudili že ti musíme napsat že tě máme rádi Neříkej že ti to neudělalo radost .. ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 ach jo.... Nazdárek, co ach jo? Co to zas vymejslite ??? Tak jak tu nejsi tak jsme usoudili že ti musíme napsat že tě máme rádi Neříkej že ti to neudělalo radost .. ne Tak nic no....snažili jsme se....třeba by si to chtělo dojít k dokrotovi jestli jsi neztratil smysl pro humor ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 ach jo.... Nazdárek, co ach jo? Co to zas vymejslite ??? Tak jak tu nejsi tak jsme usoudili že ti musíme napsat že tě máme rádi Neříkej že ti to neudělalo radost .. ne Tak nic no....snažili jsme se....třeba by si to chtělo dojít k dokrotovi jestli jsi neztratil smysl pro humor ... asi mozna jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 ach jo.... Nazdárek, co ach jo? Co to zas vymejslite ??? Tak jak tu nejsi tak jsme usoudili že ti musíme napsat že tě máme rádi Neříkej že ti to neudělalo radost .. ne Tak nic no....snažili jsme se....třeba by si to chtělo dojít k dokrotovi jestli jsi neztratil smysl pro humor ... asi mozna jo Martine, stalo se něco? Něco tě rozhodně žere ...toto není samo sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 ach jo.... Nazdárek, co ach jo? Co to zas vymejslite ??? Tak jak tu nejsi tak jsme usoudili že ti musíme napsat že tě máme rádi Neříkej že ti to neudělalo radost .. ne Tak nic no....snažili jsme se....třeba by si to chtělo dojít k dokrotovi jestli jsi neztratil smysl pro humor ... asi mozna jo Martine, stalo se něco? Něco tě rozhodně žere ...toto není samo sebou ono je toho vic a nehodi se to resit po foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 ach jo.... Nazdárek, co ach jo? Co to zas vymejslite ??? Tak jak tu nejsi tak jsme usoudili že ti musíme napsat že tě máme rádi Neříkej že ti to neudělalo radost .. ne Tak nic no....snažili jsme se....třeba by si to chtělo dojít k dokrotovi jestli jsi neztratil smysl pro humor ... asi mozna jo Martine, stalo se něco? Něco tě rozhodně žere ...toto není samo sebou ono je toho vic a nehodi se to resit po foru Moc dobře víš že mám ICQ ....vím že po foru se to řešit nebude ...zase takový trouba nejsem. Tak kdyby jsi chtěl neco napsat udělej to ...hmmm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 ach jo.... Ještě vzdychej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 ach jo.... Nazdárek, co ach jo? Co to zas vymejslite ??? Tak jak tu nejsi tak jsme usoudili že ti musíme napsat že tě máme rádi Neříkej že ti to neudělalo radost .. ne Tak nic no....snažili jsme se....třeba by si to chtělo dojít k dokrotovi jestli jsi neztratil smysl pro humor ... asi mozna jo Martine, stalo se něco? Něco tě rozhodně žere ...toto není samo sebou ono je toho vic a nehodi se to resit po foru Moc dobře víš že mám ICQ ....vím že po foru se to řešit nebude ...zase takový trouba nejsem. Tak kdyby jsi chtěl neco napsat udělej to ...hmmm. Možná to nevíš, ale taky mám ICQ taky mobil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Takze to dopadlo presne jak jsem rikal Pane Růžička, Pro práci o víkendu navrhuji zvýšení ceny o x.xxx,-Kč. Kolega M.Ondra se s Vámi na konci týdne domluví na přesném čase jeho příjezdu v neděli 19.8.07. Připojení snímače - adresa I8.4 strana schématu +DP/6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Takze to dopadlo presne jak jsem rikal Pane Růžička, Pro práci o víkendu navrhuji zvýšení ceny o x.xxx,-Kč. Kolega M.Ondra se s Vámi na konci týdne domluví na přesném čase jeho příjezdu v neděli 19.8.07. Připojení snímače - adresa I8.4 strana schématu +DP/6 Ty woe, Ty budeš bohatej, bohatější o x.xxx,- Kč přesně ale chtělo by to už nějaký víkend relax, a nemyslím juice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Možná to nevíš, ale taky mám ICQ taky mobil... Ty máš mobil? ...týýýjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Tak ...a jak to vypadá s kronikou Letky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Ty máš mobil? ...týýýjo Dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Tak ...a jak to vypadá s kronikou Letky? Dobře, hlídá jí opice a já jí nosím v hlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Tak ...a jak to vypadá s kronikou Letky? Dobře, hlídá jí opice a já jí nosím v hlavě Aha ...a vymyslel jsi něco zajímavého ...budeš chtít s něčím pomoc nebo tak něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Tak ...a jak to vypadá s kronikou Letky? Dobře, hlídá jí opice a já jí nosím v hlavě Aha ...a vymyslel jsi něco zajímavého ...budeš chtít s něčím pomoc nebo tak něco? Vymyslel Rozjedu to, to bych mohl zvládnout sám a pak se rád nechám občas vystřídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Takze to dopadlo presne jak jsem rikal Pane Růžička, Pro práci o víkendu navrhuji zvýšení ceny o x.xxx,-Kč. Kolega M.Ondra se s Vámi na konci týdne domluví na přesném čase jeho příjezdu v neděli 19.8.07. Připojení snímače - adresa I8.4 strana schématu +DP/6 Ty woe, Ty budeš bohatej, bohatější o x.xxx,- Kč přesně ale chtělo by to už nějaký víkend relax, a nemyslím juice ee...firma bude bohatsi o x.xxx,- Kc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky