mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Vyhlašuji konkurz na předsedu na na kronikáře!!!Ty co to dělali doposud zřejmě nejsou mezi náma ...asi je schvátil sport.... Nono, to nevíš, že když tu nejsem, zastupuješ mě ? Předsedu není třeba zastupovat, bez něj funguje Letka líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Vyhlašuji konkurz na předsedu na na kronikáře!!!Ty co to dělali doposud zřejmě nejsou mezi náma ...asi je schvátil sport.... Nono, to nevíš, že když tu nejsem, zastupuješ mě ? Předsedu není třeba zastupovat, bez něj funguje Letka líp Hele ....tak to já jsem nevěděl že tě zastupuju .... Sakra ten předseda v tom má ale nepořádek ...špatně nastavil matici zastupitelnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Vyhlašuji konkurz na předsedu na na kronikáře!!!Ty co to dělali doposud zřejmě nejsou mezi náma ...asi je schvátil sport.... Nono, to nevíš, že když tu nejsem, zastupuješ mě ? Předsedu není třeba zastupovat, bez něj funguje Letka líp Hele ....tak to já jsem nevěděl že tě zastupuju .... Sakra ten předseda v tom má ale nepořádek ...špatně nastavil matici zastupitelnosti Jsme 3, stačí když je tu jeden, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Fotky z výletu Předsedovi se řítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Zastávka v Bobrové, kde jsme viděli chalpce-teroristu, měl zbraň a ohrožoval děvčátko v kočárku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 STrašidelný zámek v Dolní Rožínce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Dojezd na horskou prémii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 A to je on, Státní hrad PERNŠTEJN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 A to jsme my Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Hezké, moc hezké .....až je mi z toho smutno že já se musím válet doma .....bych se z toho pos..l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 A holky pózujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 A to jsme my No tedy ...pánové a dámy ...Vám to ale slušíííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Cestou z hradu jsme viděli i nejeden combajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Kola v Bystřici, moc se mi to nepovedlo, já vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 A to jsme my No tedy ...pánové a dámy ...Vám to ale slušíííí Ale bylo by to hepčejší, kdybyx jste se přidali taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 A dvě krajinky cestou od vlaku v Nížkově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 A málem bych zapoměl, sladký kocourek na Pernštějně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Kola v Bystřici, moc se mi to nepovedlo, já vím malé nedostatky se tolerují ...důležitá je snaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 A to jsme my No tedy ...pánové a dámy ...Vám to ale slušíííí Ale bylo by to hepčejší, kdybyx jste se přidali taky jooo když mě tam nikdo nechtěl .....Předseda mi napsal že mě nemá rád a že nesmím jezdit ...tak jsem nejel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Kola v Bystřici, moc se mi to nepovedlo, já vím malé nedostatky se tolerují ...důležitá je snaha Jsem udělal moc velký překryv a soft to nebere a ani manuálně to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 A to jsme my No tedy ...pánové a dámy ...Vám to ale slušíííí Ale bylo by to hepčejší, kdybyx jste se přidali taky jooo když mě tam nikdo nechtěl .....Předseda mi napsal že mě nemá rád a že nesmím jezdit ...tak jsem nejel On Tě miluje, stejně jako já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Kola v Bystřici, moc se mi to nepovedlo, já vím malé nedostatky se tolerují ...důležitá je snaha Jsem udělal moc velký překryv a soft to nebere a ani manuálně to nejde Nevadí ...já si myslím že kdyby jsi se u té fotky neomluvil tak na to ani nepříjdu že s ní něco je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Kola v Bystřici, moc se mi to nepovedlo, já vím malé nedostatky se tolerují ...důležitá je snaha Jsem udělal moc velký překryv a soft to nebere a ani manuálně to nejde Nevadí ...já si myslím že kdyby jsi se u té fotky neomluvil tak na to ani nepříjdu že s ní něco je Jj, to mě napadlo Důležité bylo, že nám v Bystřici na nádraží dali pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 A to jsme my No tedy ...pánové a dámy ...Vám to ale slušíííí Ale bylo by to hepčejší, kdybyx jste se přidali taky jooo když mě tam nikdo nechtěl .....Předseda mi napsal že mě nemá rád a že nesmím jezdit ...tak jsem nejel On Tě miluje, stejně jako já No ..hnedka je mi lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Jinak nevím jak to prase zítra ...aby tam na mě nebyla zima ...hormálně fungovat můžu ale jestli bude kosa tak nemůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky