Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

Potřeboval bych nějak zjistit adredsy kluků aby se to včem poslalo a odsouhlasili to ...třebe mejlové a dokud neospoví všichni tak nic dělat nebudem ..každý by měl mít nějaký návrh. Já bych zjistil cenu a dohodlo by se to.

Vím že jsem tam nedal uplně všechny a omlouvám se za to ...ale myslím že pro představu to stačí.

Je to good. Hele, těm co chodí na forum se dá poslat sz, a jinak mimo myslím nikdo není, ne? Můžem jim napsat sz, že to tu je, at to nepřehlédnou a je to, hm? Mám to udělat?

OK ...tak jim napiš SZ ...a možná že by to chtělo dát to i vývěsku ...a nasměrovat je tam ...co?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potřeboval bych nějak zjistit adredsy kluků aby se to včem poslalo a odsouhlasili to ...třebe mejlové a dokud neospoví všichni tak nic dělat nebudem ..každý by měl mít nějaký návrh. Já bych zjistil cenu a dohodlo by se to.

Vím že jsem tam nedal uplně všechny a omlouvám se za to ...ale myslím že pro představu to stačí.

Je to good. Hele, těm co chodí na forum se dá poslat sz, a jinak mimo myslím nikdo není, ne? Můžem jim napsat sz, že to tu je, at to nepřehlédnou a je to, hm? Mám to udělat?

OK ...tak jim napiš SZ ...a možná že by to chtělo dát to i vývěsku ...a nasměrovat je tam ...co?

Hotovo, ještě to hodím sem.

Odkaz ke komentáři

Tak já jdu zase spát, když tu nikdo nejste :p

Také dobré ráno. Já jsem se dneska nemohl vykopat z postele a tak jsem nešel do práce. Proto jsem tu nebyl.

Předseda tu není taky ...ani na ICQ...asi se taky nemohl vykopat z postele :) .

Odkaz ke komentáři

Předsedovi včera v Praze :p

Az tak drsny to nebylo...ale po svetla u Octy to bylo ;)

BTW: dneska jsem offline, jelikoz migruju na novej notes a jelikoz systemak ma dovcu, tak si vsechno instalim sam ;)

Už jsme se začínali bát, že budeme bez vedení :p

Já byl taky do oběda off, teda v režimu spánku a pak pracoval na garáži, tu až uvidíte, tak Vaše autíčka budou závidět :p

Odkaz ke komentáři

Předsedovi včera v Praze :p

Az tak drsny to nebylo...ale po svetla u Octy to bylo ;)

BTW: dneska jsem offline, jelikoz migruju na novej notes a jelikoz systemak ma dovcu, tak si vsechno instalim sam ;)

Už jsme se začínali bát, že budeme bez vedení :p

Já byl taky do oběda off, teda v režimu spánku a pak pracoval na garáži, tu až uvidíte, tak Vaše autíčka budou závidět :p

Jo jo ...začínali jsme se bát co s tebou je ...ale já osobně od tebe čekal nějaký krátky názor na znak a trička ..je tady toho plné forum a ty odpovíš jenom na největší hovadinu co tu je ....hmm?

Docela zamrzí ...

Editováno: , autor: Geoo
Odkaz ke komentáři

Jo jo ...začínali jsme se bát co s tebou je ...ale já osobně od tebe čekal nějaký krátky názor na znak a trička ..je tady toho plné forum a ty odpovíš jenom na největší hovadinu co tu je ....hmm?

Docela zamrzí ...

Jj, to je o tom, že to tady je plné blbostí :p

Odkaz ke komentáři

Docela zamrzí ...

No ..co dodat

Odkaz ke komentáři

Docela zamrzí ...

No ..co dodat

Nebuď smutný Jiříku, proto do toho nejdeme, žádný názor taky názor, hm? Maily jsem četl tak až se paní a pánové ozvu, domluvíme se co dál. Já ještě zkusím tu firmičku u nás, ok?

Odkaz ke komentáři

Tricka super :rock: plne souhlasim a pro mou drahou polovicku taky Jmenuje se Kamca (trdlo) Dikes

Ok ...hnedka zítra až budu mít čas tak na to vlétnu a hodím ti sem i Kamču ...hmm? :-)

A mám tam dát Kamca nebo Kamča? :help:

Odkaz ke komentáři

Tricka super :rock: plne souhlasim a pro mou drahou polovicku taky Jmenuje se Kamca (trdlo) Dikes

Ok ...hnedka zítra až budu mít čas tak na to vlétnu a hodím ti sem i Kamču ...hmm? :-)

A mám tam dát Kamca nebo Kamča? :help:

asi kamča dikes

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...