Geoo Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Ale chybička se vloudila - Marťas vs. Maťras Děkuji ...opraveno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Potřeboval bych nějak zjistit adredsy kluků aby se to včem poslalo a odsouhlasili to ...třebe mejlové a dokud neospoví všichni tak nic dělat nebudem ..každý by měl mít nějaký návrh. Já bych zjistil cenu a dohodlo by se to. Vím že jsem tam nedal uplně všechny a omlouvám se za to ...ale myslím že pro představu to stačí. Je to good. Hele, těm co chodí na forum se dá poslat sz, a jinak mimo myslím nikdo není, ne? Můžem jim napsat sz, že to tu je, at to nepřehlédnou a je to, hm? Mám to udělat? OK ...tak jim napiš SZ ...a možná že by to chtělo dát to i vývěsku ...a nasměrovat je tam ...co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Potřeboval bych nějak zjistit adredsy kluků aby se to včem poslalo a odsouhlasili to ...třebe mejlové a dokud neospoví všichni tak nic dělat nebudem ..každý by měl mít nějaký návrh. Já bych zjistil cenu a dohodlo by se to. Vím že jsem tam nedal uplně všechny a omlouvám se za to ...ale myslím že pro představu to stačí. Je to good. Hele, těm co chodí na forum se dá poslat sz, a jinak mimo myslím nikdo není, ne? Můžem jim napsat sz, že to tu je, at to nepřehlédnou a je to, hm? Mám to udělat? OK ...tak jim napiš SZ ...a možná že by to chtělo dát to i vývěsku ...a nasměrovat je tam ...co? Hotovo, ještě to hodím sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Dovolím si z tohohle příspěvku udělat vývěsku, kde budou srazy a akce Letky.Plánujeme "Letková trička", víc je tady, tak koukni a napiš nám k tomu svůj názor. Jirka a Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Dobré ráno, krásný den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Tak já jdu zase spát, když tu nikdo nejste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Tak já jdu zase spát, když tu nikdo nejste Také dobré ráno. Já jsem se dneska nemohl vykopat z postele a tak jsem nešel do práce. Proto jsem tu nebyl. Předseda tu není taky ...ani na ICQ...asi se taky nemohl vykopat z postele . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Předsedovi včera v Praze Az tak drsny to nebylo...ale po svetla u Octy to bylo BTW: dneska jsem offline, jelikoz migruju na novej notes a jelikoz systemak ma dovcu, tak si vsechno instalim sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Předsedovi včera v Praze Az tak drsny to nebylo...ale po svetla u Octy to bylo BTW: dneska jsem offline, jelikoz migruju na novej notes a jelikoz systemak ma dovcu, tak si vsechno instalim sam Už jsme se začínali bát, že budeme bez vedení Já byl taky do oběda off, teda v režimu spánku a pak pracoval na garáži, tu až uvidíte, tak Vaše autíčka budou závidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 (editace) Předsedovi včera v Praze Az tak drsny to nebylo...ale po svetla u Octy to bylo BTW: dneska jsem offline, jelikoz migruju na novej notes a jelikoz systemak ma dovcu, tak si vsechno instalim sam Už jsme se začínali bát, že budeme bez vedení Já byl taky do oběda off, teda v režimu spánku a pak pracoval na garáži, tu až uvidíte, tak Vaše autíčka budou závidět Jo jo ...začínali jsme se bát co s tebou je ...ale já osobně od tebe čekal nějaký krátky názor na znak a trička ..je tady toho plné forum a ty odpovíš jenom na největší hovadinu co tu je ....hmm? Docela zamrzí ... Editováno: 21. Srpen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Jo jo ...začínali jsme se bát co s tebou je ...ale já osobně od tebe čekal nějaký krátky názor na znak a trička ..je tady toho plné forum a ty odpovíš jenom na největší hovadinu co tu je ....hmm?Docela zamrzí ... Jj, to je o tom, že to tady je plné blbostí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Jo jo ...začínali jsme se bát co s tebou je ...ale já osobně od tebe čekal nějaký krátky názor na znak a trička ..je tady toho plné forum a ty odpovíš jenom na největší hovadinu co tu je ....hmm?Docela zamrzí ... Jj, to je o tom, že to tady je plné blbostí No ..co dodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Jo jo ...začínali jsme se bát co s tebou je ...ale já osobně od tebe čekal nějaký krátky názor na znak a trička ..je tady toho plné forum a ty odpovíš jenom na největší hovadinu co tu je ....hmm?Docela zamrzí ... Jj, to je o tom, že to tady je plné blbostí No ..co dodat Nebuď smutný Jiříku, proto do toho nejdeme, žádný názor taky názor, hm? Maily jsem četl tak až se paní a pánové ozvu, domluvíme se co dál. Já ještě zkusím tu firmičku u nás, ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Jdem přát dědovi k narozkám, tak mizím, ale večer tu budu, hodím i nějaké fotky z dneška jak jsme s bruderem pracovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Tricka super plne souhlasim a pro mou drahou polovicku taky Jmenuje se Kamca (trdlo) Dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Tricka super plne souhlasim a pro mou drahou polovicku taky Jmenuje se Kamca (trdlo) Dikes Žije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Slíbené dnešní foto Já s Rexem pracujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Bruder se snažil trefit těma krabicema z balkónu, ale není známo kam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 A bruderovo nové bydliště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Tricka super plne souhlasim a pro mou drahou polovicku taky Jmenuje se Kamca (trdlo) Dikes Ok ...hnedka zítra až budu mít čas tak na to vlétnu a hodím ti sem i Kamču ...hmm? :-) A mám tam dát Kamca nebo Kamča? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Nějak nevidím tu práci ...sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Tricka super plne souhlasim a pro mou drahou polovicku taky Jmenuje se Kamca (trdlo) Dikes Ok ...hnedka zítra až budu mít čas tak na to vlétnu a hodím ti sem i Kamču ...hmm? :-) A mám tam dát Kamca nebo Kamča? asi kamča dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Tricka super plne souhlasim a pro mou drahou polovicku taky Jmenuje se Kamca (trdlo) Dikes Žije PREZIVAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Nějak nevidím tu práci ...sakra Jiřino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Tricka super plne souhlasim a pro mou drahou polovicku taky Jmenuje se Kamca (trdlo) Dikes Ok ...hnedka zítra až budu mít čas tak na to vlétnu a hodím ti sem i Kamču ...hmm? :-) A mám tam dát Kamca nebo Kamča? asi kamča dikes nebo trdlo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky