Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

Tricka super :rock: plne souhlasim a pro mou drahou polovicku taky Jmenuje se Kamca (trdlo) Dikes

Ok ...hnedka zítra až budu mít čas tak na to vlétnu a hodím ti sem i Kamču ...hmm? :-)

A mám tam dát Kamca nebo Kamča? :help:

asi kamča dikes

Asi Kamča :-) a já to mám snad vědět? :)

K těm ostatním jsem ti tu Kamču doplnil ...ju

Editováno: , autor: Geoo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Předsedovi včera v Praze :p

Az tak drsny to nebylo...ale po svetla u Octy to bylo ;)

BTW: dneska jsem offline, jelikoz migruju na novej notes a jelikoz systemak ma dovcu, tak si vsechno instalim sam ;)

Už jsme se začínali bát, že budeme bez vedení :p

Já byl taky do oběda off, teda v režimu spánku a pak pracoval na garáži, tu až uvidíte, tak Vaše autíčka budou závidět :p

Jo jo ...začínali jsme se bát co s tebou je ...ale já osobně od tebe čekal nějaký krátky názor na znak a trička ..je tady toho plné forum a ty odpovíš jenom na největší hovadinu co tu je ....hmm?

Docela zamrzí ...

Ale houby....Jirika prece chvalit nemusim....ne ? ;)

Odkaz ke komentáři

Zdarec kucí!!!

Trička se mi fakt líbí!! :palec2: Přijde mi to dokonalé jen jména bych udělal menším písmem... ;)

No ...já taky si myslím že to celé bude o něco menší ...určitě. Díky za názor :palec2:

Když on mischicka to chtěl jako hokejový dres víš :smich:

Odkaz ke komentáři

Zdarec kucí!!!

Trička se mi fakt líbí!! :palec2: Přijde mi to dokonalé jen jména bych udělal menším písmem... ;)

No ...já taky si myslím že to celé bude o něco menší ...určitě. Díky za názor :palec2:

mischicka má naštětstí dlouhé jméno, takže i když bude menším písmem, bude veeeelkééé :p

Tohle bych bral jako návrh a určitě v reálu to nebude od švu ke švu, ale menší, řekněme aby to dobře vypadalo a dalo se přečíst bez toho, že nám lidi polezou pod paže :p

Odkaz ke komentáři

Zdarec kucí!!!

Jo a se znakem Letky tedy plně souhlasíš? Chtěl bych ho odsouhlasit od každého ...

Já jediné nad čím jsem uvažoval tak vyhodit ten spodní ocas a nechat jenom okřídlonou škodovku ...nevím :help:

Odkaz ke komentáři

Jo jo ...začínali jsme se bát co s tebou je ...ale já osobně od tebe čekal nějaký krátky názor na znak a trička ..je tady toho plné forum a ty odpovíš jenom na největší hovadinu co tu je ....hmm?

Docela zamrzí ...

Copak Jirka, ten to nějak dá, ale Geoo by si to zasloužil, ne? Nemůeš vládnout jen bičem :p :p :p

Odkaz ke komentáři

Zdarec kucí!!!

Jo a se znakem Letky tedy plně souhlasíš? Chtěl bych ho odsouhlasit od každého ...

Já jediné nad čím jsem uvažoval tak vyhodit ten spodní ocas a nechat jenom okřídlonou škodovku ...nevím :help:

Já chci ocas!!!!

Odkaz ke komentáři

Zdarec kucí!!!

mischicka má naštětstí dlouhé jméno, takže i když bude menším písmem, bude veeeelkééé :p

Tohle bych bral jako návrh a určitě v reálu to nebude od švu ke švu, ale menší, řekněme aby to dobře vypadalo a dalo se přečíst bez toho, že nám lidi polezou pod paže :p

No ...tovje jméno je dlouho ...tak ho uříznem aby to bylo levnější ...tvoje tričko totiž bude nejdražší :p

Nechám ti tam dát jenom MISCH :p

Odkaz ke komentáři

Docela zamrzí ...

Copak Jirka, ten to nějak dá, ale Geoo by si to zasloužil, ne? Nemůeš vládnout jen bičem :p :p :p

Nechci chválit ...jenom jsem čekal jako třeba:

Ano je to dobrý znak letky

nebo:

Souhlasím

nebo:

:palec2:

nebo:

Je to na nic vymyslím nový znak a ukážu Vám jak se to má dělat

Odkaz ke komentáři

Zdarec kucí!!!

Já chci ocas!!!!

Jeden ocasník ...kdo další chce ocas??? :)

Já se zdržuji hlasování ..mě je to jedno ..já jedne ocas mám a jestli budu mít ještě jeden na zádech je mi šumák :p

Odkaz ke komentáři

No ...tovje jméno je dlouho ...tak ho uříznem aby to bylo levnější ...tvoje tričko totiž bude nejdražší :p

To je jedno, že je nejdražší, cena se pak rozpočítá - zprůměruje, takže někdo kdo má 5-ti či 4 písmenný nick má peška :smich:

Odkaz ke komentáři

Jeden ocasník ...kdo další chce ocas??? :)

Já se zdržuji hlasování ..mě je to jedno ..já jedne ocas mám a jestli budu mít ještě jeden na zádech je mi šumák :p

Janinka je taky pro ocas a Luďa taky -_-

OK ...tak tedy bude ocas :)

Odkaz ke komentáři

To je jedno, že je nejdražší, cena se pak rozpočítá - zprůměruje, takže někdo kdo má 5-ti či 4 písmenný nick má peška :smich:

No ...přesně tak ...takovej Geoo a Luďa budou platit mischicku a Janinku :smich:

Nebo budete Jája a Pája ...co ty na to? :p

Odkaz ke komentáři

No ...přesně tak ...takovej Geoo a Luďa budou platit mischicku a Janinku :smich:

:doh

Odkaz ke komentáři

:doh

Tak tomu se říká neutrální neboli žádná odpověď :p

Odkaz ke komentáři

Učím se...hádej od koho :p

Člověče nevím ...vůůůbec nikdo mě nenapadá :kuk:

Tak to, ze nevis, Ti zachranilo zivot ;)

No ...ale ty to máš nahnuté :p

Vcera vecer jsem to kontroloval a nemam to zahnuty ;)

Odkaz ke komentáři

Učím se...hádej od koho :p

Člověče nevím ...vůůůbec nikdo mě nenapadá :kuk:

Tak to, ze nevis, Ti zachranilo zivot ;)

No ...ale ty to máš nahnuté :p

Vcera vecer jsem to kontroloval a nemam to zahnuty ;)

TO jde o to v jakém stavu jsi si ho kontroloval!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...