Geoo Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 (editace) Tricka super plne souhlasim a pro mou drahou polovicku taky Jmenuje se Kamca (trdlo) Dikes Ok ...hnedka zítra až budu mít čas tak na to vlétnu a hodím ti sem i Kamču ...hmm? :-) A mám tam dát Kamca nebo Kamča? asi kamča dikes Asi Kamča :-) a já to mám snad vědět? K těm ostatním jsem ti tu Kamču doplnil ...ju Editováno: 22. Srpen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Předsedovi včera v Praze Az tak drsny to nebylo...ale po svetla u Octy to bylo BTW: dneska jsem offline, jelikoz migruju na novej notes a jelikoz systemak ma dovcu, tak si vsechno instalim sam Už jsme se začínali bát, že budeme bez vedení Já byl taky do oběda off, teda v režimu spánku a pak pracoval na garáži, tu až uvidíte, tak Vaše autíčka budou závidět Jo jo ...začínali jsme se bát co s tebou je ...ale já osobně od tebe čekal nějaký krátky názor na znak a trička ..je tady toho plné forum a ty odpovíš jenom na největší hovadinu co tu je ....hmm? Docela zamrzí ... Ale houby....Jirika prece chvalit nemusim....ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Zdarec kucí!!! Trička se mi fakt líbí!! Přijde mi to dokonalé jen jména bych udělal menším písmem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Zdarec kucí!!!Trička se mi fakt líbí!! Přijde mi to dokonalé jen jména bych udělal menším písmem... No ...já taky si myslím že to celé bude o něco menší ...určitě. Díky za názor Když on mischicka to chtěl jako hokejový dres víš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Zdarec kucí!!!Trička se mi fakt líbí!! Přijde mi to dokonalé jen jména bych udělal menším písmem... No ...já taky si myslím že to celé bude o něco menší ...určitě. Díky za názor Když on mischicka to chtěl jako hokejový dres víš mischicka má naštětstí dlouhé jméno, takže i když bude menším písmem, bude veeeelkééé Tohle bych bral jako návrh a určitě v reálu to nebude od švu ke švu, ale menší, řekněme aby to dobře vypadalo a dalo se přečíst bez toho, že nám lidi polezou pod paže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Zdarec kucí!!!Trička se mi fakt líbí!! Přijde mi to dokonalé jen jména bych udělal menším písmem... Jo a se znakem Letky tedy plně souhlasíš? Chtěl bych ho odsouhlasit od každého ... Já jediné nad čím jsem uvažoval tak vyhodit ten spodní ocas a nechat jenom okřídlonou škodovku ...nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Jo jo ...začínali jsme se bát co s tebou je ...ale já osobně od tebe čekal nějaký krátky názor na znak a trička ..je tady toho plné forum a ty odpovíš jenom na největší hovadinu co tu je ....hmm? Docela zamrzí ... Ale houby....Jirika prece chvalit nemusim....ne ? Copak Jirka, ten to nějak dá, ale Geoo by si to zasloužil, ne? Nemůeš vládnout jen bičem :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Zdarec kucí!!!Trička se mi fakt líbí!! Přijde mi to dokonalé jen jména bych udělal menším písmem... Jo a se znakem Letky tedy plně souhlasíš? Chtěl bych ho odsouhlasit od každého ... Já jediné nad čím jsem uvažoval tak vyhodit ten spodní ocas a nechat jenom okřídlonou škodovku ...nevím Já chci ocas!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Zdarec kucí!!!Trička se mi fakt líbí!! Přijde mi to dokonalé jen jména bych udělal menším písmem... No ...já taky si myslím že to celé bude o něco menší ...určitě. Díky za názor Když on mischicka to chtěl jako hokejový dres víš mischicka má naštětstí dlouhé jméno, takže i když bude menším písmem, bude veeeelkééé Tohle bych bral jako návrh a určitě v reálu to nebude od švu ke švu, ale menší, řekněme aby to dobře vypadalo a dalo se přečíst bez toho, že nám lidi polezou pod paže No ...tovje jméno je dlouho ...tak ho uříznem aby to bylo levnější ...tvoje tričko totiž bude nejdražší Nechám ti tam dát jenom MISCH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Jo jo ...začínali jsme se bát co s tebou je ...ale já osobně od tebe čekal nějaký krátky názor na znak a trička ..je tady toho plné forum a ty odpovíš jenom na největší hovadinu co tu je ....hmm? Docela zamrzí ... Ale houby....Jirika prece chvalit nemusim....ne ? Copak Jirka, ten to nějak dá, ale Geoo by si to zasloužil, ne? Nemůeš vládnout jen bičem :p Nechci chválit ...jenom jsem čekal jako třeba: Ano je to dobrý znak letky nebo: Souhlasím nebo: nebo: Je to na nic vymyslím nový znak a ukážu Vám jak se to má dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Zdarec kucí!!!Trička se mi fakt líbí!! Přijde mi to dokonalé jen jména bych udělal menším písmem... Jo a se znakem Letky tedy plně souhlasíš? Chtěl bych ho odsouhlasit od každého ... Já jediné nad čím jsem uvažoval tak vyhodit ten spodní ocas a nechat jenom okřídlonou škodovku ...nevím Já chci ocas!!!! Jeden ocasník ...kdo další chce ocas??? Já se zdržuji hlasování ..mě je to jedno ..já jedne ocas mám a jestli budu mít ještě jeden na zádech je mi šumák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Jeden ocasník ...kdo další chce ocas??? Já se zdržuji hlasování ..mě je to jedno ..já jedne ocas mám a jestli budu mít ještě jeden na zádech je mi šumák Janinka je taky pro ocas a Luďa taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 No ...tovje jméno je dlouho ...tak ho uříznem aby to bylo levnější ...tvoje tričko totiž bude nejdražší Nechám ti tam dát jenom MISCH To je jedno, že je nejdražší, cena se pak rozpočítá - zprůměruje, takže někdo kdo má 5-ti či 4 písmenný nick má peška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Jeden ocasník ...kdo další chce ocas??? Já se zdržuji hlasování ..mě je to jedno ..já jedne ocas mám a jestli budu mít ještě jeden na zádech je mi šumák Janinka je taky pro ocas a Luďa taky OK ...tak tedy bude ocas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 No ...tovje jméno je dlouho ...tak ho uříznem aby to bylo levnější ...tvoje tričko totiž bude nejdražší Nechám ti tam dát jenom MISCH To je jedno, že je nejdražší, cena se pak rozpočítá - zprůměruje, takže někdo kdo má 5-ti či 4 písmenný nick má peška No ...přesně tak ...takovej Geoo a Luďa budou platit mischicku a Janinku Nebo budete Jája a Pája ...co ty na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 No ...tovje jméno je dlouho ...tak ho uříznem aby to bylo levnější ...tvoje tričko totiž bude nejdražší Nechám ti tam dát jenom MISCH To je jedno, že je nejdražší, cena se pak rozpočítá - zprůměruje, takže někdo kdo má 5-ti či 4 písmenný nick má peška No ...přesně tak ...takovej Geoo a Luďa budou platit mischicku a Janinku Nebo budete Jája a Pája ...co ty na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 No ...tovje jméno je dlouho ...tak ho uříznem aby to bylo levnější ...tvoje tričko totiž bude nejdražší Nechám ti tam dát jenom MISCH To je jedno, že je nejdražší, cena se pak rozpočítá - zprůměruje, takže někdo kdo má 5-ti či 4 písmenný nick má peška No ...přesně tak ...takovej Geoo a Luďa budou platit mischicku a Janinku Nebo budete Jája a Pája ...co ty na to? Tak tomu se říká neutrální neboli žádná odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Tak tomu se říká neutrální neboli žádná odpověď Učím se...hádej od koho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Tak tomu se říká neutrální neboli žádná odpověď Učím se...hádej od koho Člověče nevím ...vůůůbec nikdo mě nenapadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Tak tomu se říká neutrální neboli žádná odpověď Učím se...hádej od koho Člověče nevím ...vůůůbec nikdo mě nenapadá Tak to, ze nevis, Ti zachranilo zivot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Tak tomu se říká neutrální neboli žádná odpověď Učím se...hádej od koho Člověče nevím ...vůůůbec nikdo mě nenapadá Tak to, ze nevis, Ti zachranilo zivot No ...ale ty to máš nahnuté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Tak tomu se říká neutrální neboli žádná odpověď Učím se...hádej od koho Člověče nevím ...vůůůbec nikdo mě nenapadá Tak to, ze nevis, Ti zachranilo zivot No ...ale ty to máš nahnuté Už se perou, už se perou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Tak tomu se říká neutrální neboli žádná odpověď Učím se...hádej od koho Člověče nevím ...vůůůbec nikdo mě nenapadá Tak to, ze nevis, Ti zachranilo zivot No ...ale ty to máš nahnuté Vcera vecer jsem to kontroloval a nemam to zahnuty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Vcera vecer jsem to kontroloval a nemam to zahnuty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Tak tomu se říká neutrální neboli žádná odpověď Učím se...hádej od koho Člověče nevím ...vůůůbec nikdo mě nenapadá Tak to, ze nevis, Ti zachranilo zivot No ...ale ty to máš nahnuté Vcera vecer jsem to kontroloval a nemam to zahnuty TO jde o to v jakém stavu jsi si ho kontroloval! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky