Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

vaau pekna diirka., :p jestli nasetrim nejaky penizky, tak bych chtel v lete dvojitou, ale zariznout ji do narazniku.

vaau pekna diirka., :p jestli nasetrim nejaky penizky, tak bych chtel v lete dvojitou, ale zariznout ji do narazniku.

Do nárazníku jsem to ještě neviděl ale asi by se mi to taky líbilo :palec2:

Do nárazníku jsem to ještě neviděl ale asi by se mi to taky líbilo :palec2:

...pro predstavu.....minuly rok jsem daval koncovku /uz jsem to tady daval/

post-7773-1204186548_thumb.jpg

ahoj všem, tak se taky přidám sem s novým přírustkem... :) už čeká jen na mě..... :p

je to scoutik 1.6 automat

post-13922-1204197863_thumb.jpg

post-13922-1204197899_thumb.jpg

Teda ten je nádhernej gratuluji :skoda:

• Autor

hmm juu., krasavec. :palec2:

• 2 týdny později...

no jedinne co je tak trosku jine, jsou disky

post-16889-1204970178_thumb.jpg

post-16889-1204970205_thumb.jpg

To byl omyl (v jiné sekci) Pardoooooon, omlouvám se!

post-359-1204971753_thumb.jpg

post-359-1204971762_thumb.jpg

Upraveno od Petr

• Autor
To byl omyl (v jiné sekci) Pardoooooon, omlouvám se!

hihi v poho, pekna kara, takova, mno normalni? :p

jeste jednu prihodim

post-16889-1205050933_thumb.jpg

hihi v poho, pekna kara, takova, mno normalni? :p

Já to netůnim :palec2:lol

Já s tím především jezdím ;) Ale jinak o ní pečuji jedna básnička :palec2:

• Autor

jj jasny, vylestena je krasne. hele koukam ze mas na poklicich ty zatahovaci pasky, proti kradezi. :palec2: . Na leto mas ale aspon elektroni ze? To neni ani tuning to je jen hezka vec. kol5

• 3 týdny později...

Tak tady je konečně mé foto

romster_16.jpg

Upraveno od Petr_794

No moc pěkný a ta výbava by se mi taky líbila. ;)

• Autor

hmm peknej kousek.,. ty mas elektroni na zimu?,nebo je to uz na letakach?

ahoj všem, tak se taky přidám sem s novým přírustkem... :) už čeká jen na mě..... :p

je to scoutik 1.6 automat

tak ten by se mi libil taky, jak to jede, co to zere, jakou to ma prevodovku?

tak ten by se mi libil taky, jak to jede, co to zere, jakou to ma prevodovku?

spokojenost, jede nádherně, přesné řízení, v zatáčkách sedí a je z toho auta cítit naprostá jistota v zatáčce (205/16 sedí), ani mě litý 16 nepříjdou vůbec tvrdý,jak mě všichni upozorňovali (akorát to chce dávat bacha na velké díry a při parkování), odpružení je dostatečné a určitě to má na těhlech pneumatikách ještě lepší jizdní vlastnosti než na 195/15, motor jede a nechá se bezproblému vytáčet a má tah, už má lepší zvuk než na začátku

se spotřebou to je zatím horší, je to automat, psal jsem jinde (ve fóru Spotřeba), po 2000km průměr 8,5l, výhoda je, že to má šestistupňový automat s možností manuálního řazení...tuhle jsem jel přes Jeseníky a vychutnal jsem si to víc, když si můžeš sám řadit (přeřazování je vcelku rýchlý, ale samozřejmě není to dvouspojkové DSG)

je to pohoda svezeníčko, není to závodník, ale na příjemnou pohodovou jízdu ideální

zatím važně přemýšlím o výměně repra, jsou to chrastítka, otázka je, jestli to s tím rádiem Dance bude mít vůbec význam...

Upraveno od martyx

WOW! Fakt krasny! Mam slabost na biele auta...a ked este s takymi diskami a foliami... ;)

• 2 týdny později...
:palec2:
WOW! Fakt krasny! Mam slabost na biele auta...a ked este s takymi diskami a foliami... ;)

další foto z výletu :) jinak Blacky pekne foto, auto vypada moc pekne a fotka je vazne velka :)

post-4686-1208858703_thumb.jpg

post-4686-1208858718_thumb.jpg

• Autor
další foto z výletu :) jinak Blacky pekne foto, auto vypada moc pekne a fotka je vazne velka :)

ty vado ja miluju bila auta. fakt je nadherny, jen se as idost prasi ze? lol jj mam totiz ten web delanej jako nahledy 200x200 pro podivani a pak orig pro stazeni. pokud mas nevejsi vezry vetsiny prohlizecu, tak ti ji automaticky zmensi na velikost obrazovky, nebo holt rucne kol5

pěknej,hodil bych lišty do laku.......co myslíš :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.