mambo Vloženo 11. Červen 2009 Vloženo 11. Červen 2009 To už je lepší. Vypadá moc pěkně a tahle barva mu sluší. Citovat
Petr_794 Vloženo 16. Červen 2009 Vloženo 16. Červen 2009 Moc pěkná. Nic ve zlym, ale asi by měla být ve Fabiích. Jaká to je, prosím tě, barva? Vypadá jako stříbrná, ale na těch fotkách se mi to moc nezdá. Když tak hoď ještě nějaký fotky interiéru. Samozřejmě ti gratuluju ke koupi. Tak další foto už jsou na správném místě: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...1438&st=525 Citovat
bojler Vloženo 27. Červenec 2009 Vloženo 27. Červenec 2009 Zrejme se holoty prodavaji i tam.. Citovat
Blacky Vloženo 30. Červenec 2009 Autor Vloženo 30. Červenec 2009 Nechapu. Myslim, ze skodofka prodava vsude vsechny mozne vybavy. Tohle byla nejaka 1,4. klimatizaci zrejme mel, protoze bylo 40°C ve stinu a ten chlapek se vubec nepotil, a mel vzadu dite. Ale jiste to vazne nevim. Ma tam listu 5 dveri, jinak zda se nic, tak nevim co je to za kombinaci. Obecne sem zjistil, ze tam lidi moc vybavy neresej. Bud na to nemaj prachy, nebo proste nepotrebujou. Krome klimatizace tam jezdej rekl bych zakladni verze ( holoty). Jelikoz, je tam malo vody, tak se auta moc nemejou. Bezne potkavas auta pod vrstvou prachu. A 99% jsou maly auticka 2,3 dveřáky Matis,yaris, chiunqechento, leon, ibiza,punto ap. Ostrov ma 40x20km, takze silny kary tam nepotrebujou. Jen v hlavnim meste jezdej nejaky limuziny a lepsi kary. Tohle byl 2 R, kteryho sem tam potkal. Prvni byl taxik a taky "holota" Taky dost OII a dokonce SII. Citovat
bojler Vloženo 30. Červenec 2009 Vloženo 30. Červenec 2009 (editace) Neni tomu tak. V mnoha zemich si treba nekoupis 1.2, spousta zemi zacina vybavou v ekvivalentu Ambiente/Style, casto je ESP a 6 airbagu naprosty zaklad. Ale treba FII ma Classic/Urban/Fabia temer vsude v nabidce, jenom se skoro nekupuje. Na Novem Zelandu se standardne dovazi jenom diesely a vybava je zavisla na motorizaci atd. U nas se vybavy a radoby "plne palby" resi asi hlavne kvuli dovozu stocenych vylitanych ojetin, ktere maji hlavne tu vybavu. No a mozna taky kvuli tomu, ze nase spolecnost hodnoti uspech a bohatstvi podle typu auta.. muzes mit hezkej barak a neprovokujes, ale chran pambu, kdyz mas novy auto. Tuhle verzi nechapu, zaklad by se tam mel prodavat s tonovanymi skly, lakovanymi zrcatky a klikama. Editováno: 30. Červenec 2009, autor: bojler Citovat
Blacky Vloženo 4. Srpen 2009 Autor Vloženo 4. Srpen 2009 hmmm aha. Tak to netusim, do salonu sem tam nesel. Je mozny, ze tohle je nejake dovoz cert vi. Citovat
Igor Vloženo 4. Srpen 2009 Vloženo 4. Srpen 2009 Ťažko povedať, ako sa tam takto nevybavené auto dostalo, ale je kľudne možné, že to je nejaký reimport. Je dosť veľa firiem, ktoré sa tým zaoberajú. V Nemecku jazdí kopec F a O, ktoré sú v špecifikácii pre Holandsko, takisto do Nemecka nedávno odišli autá určené pre Slovensko a Čechy... Na prvom mieste je totiž cena Citovat
bojler Vloženo 24. Říjen 2009 Vloženo 24. Říjen 2009 Ježiš já se lekl, že je to skutečný... fuj Citovat
Karlos 71 Vloženo 31. Říjen 2009 Vloženo 31. Říjen 2009 (editace) vypadá to skvěle,ale nechtěl bych v tom sedět muselo by to být pěkně tvrdý na těch našich silnicích.Jinak pěkná prácička. Editováno: 10. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat
Blacky Vloženo 23. Prosinec 2009 Autor Vloženo 23. Prosinec 2009 Tak mam novy sluzebni auticko. R duo (stejnobarevnej) bezova kapucino 1,2 HTP 51kW, vybava style+ pakopvaci senzory vzadu. DD tazny a defend. Citovat
mambo Vloženo 23. Prosinec 2009 Vloženo 23. Prosinec 2009 Pěkný autíčko, ale koukám úplně bez benzínu. Citovat
Blacky Vloženo 24. Prosinec 2009 Autor Vloženo 24. Prosinec 2009 JJ presne tak. Netusim jaky na to maj postupy v ŠA, ale predpokladam, ze kdyz sjede z linky, tak tam nalejou tak litr, kterej staci na zakladni odzkouseni, nalozeni a vylozeni na nakladak. Kdyz sem to prevazel ze salonu, tak sem mel docela stazenou prdel abych dojel k pumpe. Nejak mi ale nesedi volant v ruce. Venec ma jinej tvar a ten hladkej prostredek se i nelibi. Ale klakson ma peknej zvuk. Citovat
Václav Š. Vloženo 24. Prosinec 2009 Vloženo 24. Prosinec 2009 Koukám, že je trochu změněná grafika zobrazování množství benzínu. My tam máme víc čárek (například jenom pro rezervu tam jsou tři, tady jen jedna). Citovat
bojler Vloženo 24. Prosinec 2009 Vloženo 24. Prosinec 2009 (editace) R duo (stejnobarevnej) bezova kapucino 1,2 HTP 51kW, vybava style+ pakopvaci senzory vzadu. I style plus ma parkovaci senzory, duo pridava stresni nosic, barvu v cene, prodlouzenou zaruku a pevne je danej interier Magic. Ja capuccinu na nekterych modelech nemuzu prijit na chut, ale treba na OII se mne strasne libi. Docela su zvedavej na srovnani 47kW a 51kW verze motoru. Jinak ja si myslim, ze ten displej je to stejny, jenom tam holt nema ani kapku benzinu. Ja sem s FIC i s obema R dojel ze salonu vzdycky 5km v pohode. Editováno: 24. Prosinec 2009, autor: bojler Citovat
Blacky Vloženo 24. Prosinec 2009 Autor Vloženo 24. Prosinec 2009 JJ je to tak. Ta rezerva je na 3 carky, jen nejsou oddeleny potiskem. Me osobne capucino taky nijak zvlast nebere, ale jelikoz mam druhou sluzebku OIIC bezova sahara, tak tohle sem vybiral, aby to bylo co nejpodobnejsi. Citovat
Václav Š. Vloženo 24. Prosinec 2009 Vloženo 24. Prosinec 2009 Aha, takže se měnil jenom ten potisk. Citovat
petrumr Vloženo 24. Prosinec 2009 Vloženo 24. Prosinec 2009 blacky-jak prohlížím ty fotky,tak mně uhodila ta kostra motoru,protže ji tam nemám.Je to vylepšení,nebo já jsem o něco přišel.Po novým roce si ji tam přidělám. Citovat
Blacky Vloženo 24. Prosinec 2009 Autor Vloženo 24. Prosinec 2009 Vazne netusim. U svyho ji tam taky nemam. Myslim, ze se zmenilo ulozeni toho silentbloku. Mozna je to tim. Citovat
bojler Vloženo 24. Prosinec 2009 Vloženo 24. Prosinec 2009 jelikoz mam druhou sluzebku OIIC bezova sahara, tak tohle sem vybiral, aby to bylo co nejpodobnejsi. Nebylo by misto tri aut mit radsi jedno poradny Citovat
petrumr Vloženo 24. Prosinec 2009 Vloženo 24. Prosinec 2009 má pořádnej motor a motor dělá z auta auto Citovat
Blacky Vloženo 24. Prosinec 2009 Autor Vloženo 24. Prosinec 2009 Nebylo by misto tri aut mit radsi jedno poradny Mno Lambo mi doma neprošlo. Citovat
petrumr Vloženo 24. Prosinec 2009 Vloženo 24. Prosinec 2009 lambo by u mně taky neprošlo bránou Citovat
Igor Vloženo 24. Prosinec 2009 Vloženo 24. Prosinec 2009 Blacky: V CZ ide objednať Duo bez farebnej strechy? U nás nie, takže nastávajú vcelku komické prípady, kedy sa objednávajú firemné vozy a aby zapadli do "color-conceptu" firmy, dodatočne sa farebné strechy lakujú do farby zvyšku karosérie Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.