super(b)man Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Chlapi,ja to řešil v mém Supu s rádiem Pioneer a kluci co montují rádia snad už 100let mi řekli,že na to existuje nějáká sada,která to umí,jenže stojí 3800 bez dph,tak jsem to zavrhl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Nejde ani nepůjde. Rádio by muselo mít výstup na externí displej, musel bys znát komunikaci radio<->displej, psaní na DOT je známá věc, ale ještě to nějak ošéfovat PIC, Atmel.... atd. aby to chodilo. moc práce a výsledek v nedohlednu. Existují nějaké adaptéry ale spíš ohledně ovládání na volantu atd. převodník na dot jsem neviděl, ale je pravda že jsem toho neviděl ještě spoustu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrJel Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 ahoj, potřeboval bych poradit. Lze vyřešit aby mi maxidot ukazoval názvy stanic či další hodnoty z navigace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 NE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.