SKAJA Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 No ještě, že IRCéčko je pod patronátem Eurosportu, ty živý přenosy budou myslím libovoučký, už aby to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 neboj, dočkáš sa, ale ja som zvedavý ako si s tým poradí Kopejda a či fabia vydrží do konca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 já prvně četl do kopca jinak "dvoulitr atmosféra" to je pořádnej motor do soutěžního auta, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 No vzhledem k tomu, že ten "Tvůj" motor má v té fábině cca 195kW, tak bys měl otesánka nechat taky trošku poladit, protože Tě asi při prodeji o pár koníků ošidili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 já prvně četl do kopca jinak "dvoulitr atmosféra" to je pořádnej motor do soutěžního auta, že? do kopca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tak zítra to vypukne. 21.1-24.1.2008 Rally Monte Carlo. Držme palce ať už to konečně letos je minimálně bedna a pokaždé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 No tím si nejsem jist, ale taky držím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Bylo by to HODNE fajneeeee, ale hned na prvni start nevim nevim, kazdopadne bych jim to pral ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Když bude aspoň jedna fábule na začátek v TOP5, tak to u mě kluci ušatí mají vyhraný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 No docela intenzivně testovali, takže já věřím v úspěch, ale ostrý závod je samozdřejmě něco úplně jiného než třeba sto testů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tak už máme oficiálně představený "nový" tým Škoda Motorsport, máme škodovku oficiálně zapsanou v IRC, takže nezbývá, než se těšit na zítřek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 tak už som si aj tipol na ewrc dufam že ako hovoria na eurosporte "Kopeky" nesklame :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Ale stejně je to zvláštní pocit, když si člověk uvědomí, že přesně před deseti lety začla na tom stejném místě, z dnešního pohledu spíše neslavná, éra škodováckých WRCéček. Se mi skoro ani nechce věřit, že už to je deset let, navíc když si vzpomenu, co všechno se za ta léta v souvislosti se škoda motorsportem odehrálo...asi jako nejemotivnější zážitek se mi na prvním místě vybavuje Colin McRae ve fábii na australské šotolině, když útočil na druhé místo a před posledníma dvěma eRZetama přišla ta proslulá výměna spojky...sem v té době seděl na netu a hltal každý info, byl to celkem šok. Spoustu věcí už asi nikdy nepochopím, ale o jednom jsem přesvědčenej - je dobře, že to škodovka tenkrát všechno ukončila a nyní začíná nanovo. Samozřejmě, že před čtyřmi lety jsem byl právě tímhle rozhodnutím zklamán snad ještě víc než samotnou spackanou austrálií, ale teď to vidím jinak. Ono né nadarmo se říká, že je potřeba vymést všechno staré smetí, takže tfuj tfuj, já sem napnutej jak malej Džarda...dneska snad ani neusnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 no máš pravdu, vtedy si Colin, dneska už nebohý si parádne viedol s tou Fabiou a ukázalo sa , že všetko je iba o jazdcovi v aute, ale to čo vymysleli v servise to bolo najhoršie rozhodnutie aké asi kedy spravili okrem Armina Schwarza :smich: To je fakt 10 rokov? to sa mi ani nechce veriť, ale aspoň to po tých nie veľmi dobrých výsledkoch nevzdali a začali to zas s S2000. Ináč Kopejdu som si tipol na druhom mieste, čo nie je veľmi nereálne, a rád by som ho tam videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Teď sem si taky vzpomněl na jednu nezapomenutelnou "ránu" Romana Kresty právě na Monte Carlu v roce 2002 s Octavií WRC... Octavia WRC crash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 (editace) no to mal brutálne šťastie, ale najviac ma štve, že Monte vyhodili z MS a je "iba" v IRC čo je trochu smola bola to dlhoročná tradícia, a aj jazdci boli proti zrušeniu a tu je ďalšia minuloročná Editováno: 21. leden 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Když už jsme teda u těch krizovek, tak jedna speciální oktávka Honzy Kopeckýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 na Rally Tatry v Púchove že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tak to je masakr to sem jeste nevidel, no myslim si ze Octavka WRC predvedla s jezdcema skvele vykony, kurvit se to zaclo az s Fabii a hlavne s blbym jezdcem Schwarzem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Uz aby to zaclo Netrpelive sleduju snad vsechny links http://live.bfgoodrich.com/IRC_2009_R1/raceclas.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 a je to tu, Kopecký pokazené riadenie , Hanninen zatial druhý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 akurát som čítal článok a dodám Skaja k tej neslávnej premiére toto: roce 1999 představila Škoda s velkým očekáváním Octavii WRC, s níž chtěla pokořit největší esa světového rallyesportu. Jenže premiéra při Rallye Monte Carlo dopadla ostudně. Jeden vůz ani nedojel na startovní rampu u kasina, druhý se zastavil po pár stech metrech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Sledoval jsem tu erzetu na eurosportu.Škodovka hodně dobrý,moc se mi to auto líbí.Jenom škoda té Kopeckého závady,mohlo to být lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak už se nám začíná pomalu ale jistě rýsovat i zbytek ostrých fábií, který pojedou mimo fabriku. Enrique García Ojeda v ME09 http://rally-mania.cz/index.php?vypisVse=detail&id=6545 a premiéra již dříve oznámenýho "Sandála" se taky blíží http://rally-mania.cz/index.php?vypisVse=detail&id=6546 Co z toho vyplývá - IMHO tolik, že zatím jsou všichni oznámení jezdci již dostatečně známí a již dokázali, že to za volantem umí. Navíc, že pro českého fanouška bude zajímavý sledovat jak IRC, tak i WRC a v neposlední řadě, že na Barumce se sejde hned několik fábií provozovaných několika týmy a škodovka tak bude mít "doma" silnou základnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdn Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Monte Carlo nebyla náhoda a pneumatiková loterie; Sandell v Norsku jim ukazuje co fábka umí i na sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.